🤲🏻🌸22EKİM2024 veya yakın tarihte transfer olup sonuç bekleyen var mı 🤔🌸🌸🤲🏻

Bu bilgiyi paylaşmanız çok iyi oldu ya Benim bugün 5. günüm aslında rahatım ama kendi kendime bi belirti arıyor gibiyim.. benim test günüm 11 kasım ama yinede 6-7 kasım bi kan testi vermeyi dünüsüyorum..

benim 12. gün salı günü 29 ekimde kan testi yaptırdım. hamilesin dediler. bende durduk yere üşüme ve terleme dışında ve saat başı idrara gitme dışında belirti hiç olmadı. idrar olayı yeni yeni arttı. hayir 11 Kasım vermelisin. 2 kez neden vereceksin ki? Tek seferde 11 Kasım ver gitsin. doktorun ne diyorsa onu tavsiye ederim. 5 gün erkenden test verirsen değerin düşük çıkacak ve psikolojik kafana takacaksin. acabalarla yaşamaktansa ver 11 Kasım gitsin 2795 çıktı benim değer. normalde 2.kan testi istiyoruz ama sana gerek yok dedi benim tüp bebek merkezim. huzurunu bozma. bebişi üzersin sonra

Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun inşallah çok doğru diyorsunuz ya işte çok sabırsız davranıyorum.. tutarım inşallah kendimi yapmam test bende sürekli idrara gidiyorum ama ben ztn su içtiğimde genelde çok gidiyorum zaten. Ben belirtileri çok aramıyorum çünkü bazısı hiç belirti görmüyormuş değişiyormuş yani rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sizin tek mi çift mi oldu? Ve dondurulmuş mu

Ne kusuru kız insan silkeleniyor kendine geliyor.

tutun birazcık evet insan dayanamıyor çok hak veriyorum ama ben doktorum bana kızacak korkusundan kan tahlili yaptırmadım arada sırada buradan kizayim sana test yapma erken test yanlış sonuç verir. moralin bozulur, üzülürsün. sonra bebeğin de üzülür. sağlıklı olamazsınız ikinizde
bir tek 9. ve 10. gün idrar testi yaptım. belirti konusunda en basit örnek ben. hiç belirti yaşamadım. şimdi eşim dalga geçiyor. regl olmadın acaba hamile misin diye regl iken acillik oluyordum ben. ağrı kesicilerin faydasi olmuyor, çığlık çığlığa geciriyordum. belki ufak tefek ağrı olmuştur da ben öyle kötü ağrılar çektim ki dokunmuyor bana

Rabbim hepimizin evlatlarını sağlık ile hayır ile kucağımıza almayı nasip etsin. gönülden isteyen herkesin benim yaşımdan ötürü çift koymuşlar. normalde yasak ama sizin yaş nedeniyle serbest olduğu için çift koyacağız dedi embriyolog. ve 2 aşılama üstüne tüp bebek başladığım için doktor dondurmayı tercih etti. 2 ay rahim dinlendirme yaptı. ilaçlardan ve yapılan işlemlerden ötürü rahimi dinlendirmek gerek dedi. 2. adet gel bakalım dedi. gittim. çok iyi rahimde ilaç etkisi kalmamış başlayalım dedi. doktorların bildiği var ki onları dinleyelim

Kızlar günaydın meğer kan tahlili günüm bugünmüş . Sabah peçeyeye kahve akıntı geldi . Kasıklarım da ağrıyor hayırlısı bakalım . Test vermeye gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…