sonucunuz ne oldu acabaBugün saat 1 gibi kan testi sonucumu çıkacak
19 ekimde 5.gün 3ab kalite ptg'li transfer oldum. Ara ara sol kasıkta batma, regl sancısına benzer hafif sancılarım oldu. 6.günü gece kahverengi lekelenmem başladı 7.günü akşama doğru bitti. Tutundu deyip çok umutlandım. 9.günü idrar testi yaptım negatifti. 10.gün yani dün tekrar kahverengi lekelenme şeklinde tek seferlik kanama oldu, yine regl sancıları gibi sancılarım vardı.
Umudum iyice azaldı ama kabullenemiyorum hala kan testinde mucize bekliyorum inşallah tutunmadır idrar testi bozuktur diyorum.
İnşallah sonucun pozitiftir Rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip ederBugün saat 1 gibi kan testi sonucumu çıkacak
Sonucun ni çıktı acabaBugün saat 1 gibi kan testi sonucumu çıkacak
Sonucunuz ne oldu acaba?Bugün saat 1 gibi kan testi sonucumu çıkacak
İnşallah güzel haberler geliyorKızlar kararlı olmada benim gibi olun güya test yapmicaktım . Dayanamadım aldım eczaneden bir normal test bir de kalitesiz erken gebelik testlerinden . İnşallah geçenki gibi hüsrana uğramayız düşmez geri değerlerim
İnşallahhh canım . Heyecanlı bekleyiş test gününe bugünü saymazsak 3 günİnşallah güzel haberler geliyor
Geçmiyor günler ya yerinde sayıyor sankiİnşallahhh canım . Heyecanlı bekleyiş test gününe bugünü saymazsak 3 gün
Aynı gün transferimizBenimde 28 ekim transfer günüm
Güzel sonuçlar alalım inşallah.Aynı gün transferimiz
İlk günkü gibi hiç bir belirti yok sadece çok su içtiğimdem sürekli lavabodayım oğlumda belirtiler kaçınçı gün başlamıştı hatırlamıyorum belki bunda belirtisiz olacak diye umud ediyorum. Sen nasılsın pekiGüzel sonuçlar alalım inşallah.
Nasılsın peki durumun nasıl
Kasık ve bel ağrım var oda yatmaktan diye düşünüyorumİlk günkü gibi hiç bir belirti yok sadece çok su içtiğimdem sürekli lavabodayım oğlumda belirtiler kaçınçı gün başlamıştı hatırlamıyorum belki bunda belirtisiz olacak diye umud ediyorum. Sen nasılsın peki
Bel ağrısı olur da kasık ağrısı sanmıyorum yatmaktan olmaz benceKasık ve bel ağrım var oda yatmaktan diye düşünüyorum
Bilmiyorum kiiBel ağrısı olur da kasık ağrısı sanmıyorum yatmaktan olmaz bence
Bende 1 2 gün daha bekleBen test aldım erken gebelik testi. Yarın sabah yapacam. Transfer günü hariç 6. Gün olacak hiiiç belirtim yok ve çift embriyo transferi yapıldı çok korkuyorum yapmaya.
Negatif modumda çok düştü zaten hiç zerre belirtim yokBende 1 2 gün daha bekle