🤲🏻🌸22EKİM2024 veya yakın tarihte transfer olup sonuç bekleyen var mı 🤔🌸🌸🤲🏻

İnşallah tutunmuştur Rabbim güzel haber nasip etsin inşallah

Kızlar kararlı olmada benim gibi olun güya test yapmicaktım . Dayanamadım aldım eczaneden bir normal test bir de kalitesiz erken gebelik testlerinden . İnşallah geçenki gibi hüsrana uğramayız düşmez geri değerlerim

Eklentiler

• IMG_6308.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 33
Güzel sonuçlar alalım inşallah.
Nasılsın peki durumun nasıl
İlk günkü gibi hiç bir belirti yok sadece çok su içtiğimdem sürekli lavabodayım oğlumda belirtiler kaçınçı gün başlamıştı hatırlamıyorum belki bunda belirtisiz olacak diye umud ediyorum. Sen nasılsın peki

Kasık ve bel ağrım var oda yatmaktan diye düşünüyorum

Ben test aldım erken gebelik testi. Yarın sabah yapacam. Transfer günü hariç 6. Gün olacak hiiiç belirtim yok ve çift embriyo transferi yapıldı çok korkuyorum yapmaya.

Merhabalar. Bende 30 ekimde dondurulmuş çift embrijo transferi oldum transfer günle beraber 4. gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıkacağını bile bile ben transfer günü aşırı rahatdım hiç stres yapmadım gerilmedim normal birşey gibi girip çıktım yani. Hissedemediğimiz için mi bilmiyorum acaba tutundu mu diye düşünüyorum şu son 3-4 gündür işte. Göğüslerim ağrıyor dün (3.gün) kasıkta hafif batma vardı başka hiç bir ağrım sancım yok. Bel ağrısı da yatmaktan diye düşünüyorum. Akıntım geliyor o da fitilden diyorum. Ben çok ümitliyim de medemse hemşireler doktorlar sen çok pozitifsin olacak inşallah falan diyorlardı rahatdım 1-3 gün ama bilmiyorum şimdi dua ediyorum hep Rabbim tutunmasını nasip etsin can versin diye burdaki herkes hayırlı haberler alsınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…