🤲🏻🌸22EKİM2024 veya yakın tarihte transfer olup sonuç bekleyen var mı 🤔🌸🌸🤲🏻

Benim de aynı 31 Ekim dedi doktorum kan testini erken test yapsam mı yapmasam mi kafam karışık

Benim transferim 30ekimde. Progestan fitil beni çok kötü yapıyor, inanılmaz tahriş yanma başka böyle sorun yaşayan var mı?

Benim transferim 30ekimde. Progestan fitil beni çok kötü yapıyor, inanılmaz tahriş yanma başka böyle sorun yaşayan var en yaşamadım günde üç defa kullanıyorum. İğnesi bile yakmıyor
Ben yaşamadım bugün üçüncü günüm ve günde 3 defa kullanıyorum. hatta iğnesi de var o da can acıtmıyor.

Ben yaşamadım bugün üçüncü günüm ve günde 3 defa kullanıyorum. hatta iğnesi de var o da can acıtmıyor.
Bende önceden de böyle olmuştu. Yarın iğnesine de baslicam. Doktor transfere kadar dayan sonra gerekirse igneye geçeriz falan dedi. Çok nadir oluyor böyle galiba o da beni buldu günde 3 defa 2ser tane kullanıyorum bi de

Bende önceden de böyle olmuştu. Yarın iğnesine de baslicam. Doktor transfere kadar dayan sonra gerekirse igneye geçeriz falan dedi. Çok nadir oluyor böyle galiba o da beni buldu günde 3 defa 2ser tane kullanıyorum bi de
Herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor elbette progestron başladıktan sonra göğüs hassasiyeti fazla olmaya başladı

Bana günde 3 defa birer tane verdi. Demekki herkesin tedavisi farklı oluyor demekki ama Estrofemi günde 6 tane içiyorum ikişer tane olarak
Estrofem sabah akşam 2ser tane içiyorum doktor herkeze ayrı tedavi uyguluyor. Günler geçmiyor sanki hiç

19 ekimde 5.gün 3ab kalite ptg'li transfer oldum. Ara ara sol kasıkta batma, regl sancısına benzer hafif sancılarım oldu. 6.günü gece kahverengi lekelenmem başladı 7.günü akşama doğru bitti. Tutundu deyip çok umutlandım. 9.günü idrar testi yaptım negatifti. 10.gün yani dün tekrar kahverengi lekelenme şeklinde tek seferlik kanama oldu, yine regl sancıları gibi sancılarım vardı.
Umudum iyice azaldı ama kabullenemiyorum hala kan testinde mucize bekliyorum inşallah tutunmadır idrar testi bozuktur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…