Olumlu sonuçlar alırsiniz inşallahbenim transfer31.ekimde gün yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım. hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah
Belirtilerin oluyor mu canımBenim de aynı 31 Ekim dedi doktorum kan testini erken test yapsam mı yapmasam mi kafam karışık
teşekkür ederimmOlumlu sonuçlar alırsiniz inşallah
Ben yaşamadım bugün üçüncü günüm ve günde 3 defa kullanıyorum. hatta iğnesi de var o da can acıtmıyor.Benim transferim 30ekimde. Progestan fitil beni çok kötü yapıyor, inanılmaz tahriş yanmabaşka böyle sorun yaşayan var en yaşamadım günde üç defa kullanıyorum. İğnesi bile yakmıyor
Bende önceden de böyle olmuştu. Yarın iğnesine de baslicam. Doktor transfere kadar dayan sonra gerekirse igneye geçeriz falan dedi. Çok nadir oluyor böyle galiba o da beni bulduBen yaşamadım bugün üçüncü günüm ve günde 3 defa kullanıyorum. hatta iğnesi de var o da can acıtmıyor.
Bende. Progestan i 2+2+2 şeklinde 6 adet ve 3gundur günlük iğnesini de vuruluyorumBen yaşamadım bugün üçüncü günüm ve günde 3 defa kullanıyorum. hatta iğnesi de var o da can acıtmıyor.
Bana günde 3 defa birer tane verdi. Demekki herkesin tedavisi farklı oluyor demekki ama Estrofemi günde 6 tane içiyorum ikişer tane olarakBende. Progestan i 2+2+2 şeklinde 6 adet ve 3gundur günlük iğnesini de vuruluyorum
Herkesin vücudu farklı tepki gösteriyor elbette progestron başladıktan sonra göğüs hassasiyeti fazla olmaya başladıBende önceden de böyle olmuştu. Yarın iğnesine de baslicam. Doktor transfere kadar dayan sonra gerekirse igneye geçeriz falan dedi. Çok nadir oluyor böyle galiba o da beni buldugünde 3 defa 2ser tane kullanıyorum bi de
Bende de o yok mesela hiç. Sadece arada kasiklarimda gerginlik hissediyorum. Bi de halsizlik çok var bende. Bakalım transfer günüm geldi çattı ne olacakHerkesin vücudu farklı tepki gösteriyor elbette progestron başladıktan sonra göğüs hassasiyeti fazla olmaya başladı
Estrofem sabah akşam 2ser tane içiyorum doktor herkeze ayrı tedavi uyguluyor. Günler geçmiyor sanki hiçBana günde 3 defa birer tane verdi. Demekki herkesin tedavisi farklı oluyor demekki ama Estrofemi günde 6 tane içiyorum ikişer tane olarak