Bekle erken kuzum sabır birazNegatif modumda çok düştü zaten hiç zerre belirtim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle erken kuzum sabır birazNegatif modumda çok düştü zaten hiç zerre belirtim yok
Bence de beklemelisin . Erken henüzNegatif modumda çok düştü zaten hiç zerre belirtim yok
Ama 5. Gün çift embriyo çıkması lazım değil miBekle erken kuzum sabır biraz
Belki geç tutunuyo nerden biliyorsunAma 5. Gün çift embriyo çıkması lazım değil mi
Sayı çokta önemli değil canım kaliteli olsun 1 tane yeterBenden 16 tane yumurta toplandi ve üçü üzerinde işlem yapildi bunlardan ikisi dollenmmis sizce bu oran çok düşük mü
5bb dedilerSayı çokta önemli değil canım kaliteli olsun 1 tane yeter
Aynı gün transfer olduk ama ben daha test yapmayı aklımdan bile geçirmedim çünkü çıkmaz biliyorum daha erken. Bana 10. Günde ver dediler sana 12. Gün de sen bugün yaptın testini çıkmaması çok normal5bb dediler
Kaçıncı gününde yaptın testiKızlar kararlı olmada benim gibi olun güya test yapmicaktım . Dayanamadım aldım eczaneden bir normal test bir de kalitesiz erken gebelik testlerinden . İnşallah geçenki gibi hüsrana uğramayız düşmez geri değerlerim
Banada 10.gün dediler tarihi yanlış mı hesaplıyorum acabaAynı gün transfer olduk ama ben daha test yapmayı aklımdan bile geçirmedim çünkü çıkmaz biliyorum daha erken. Bana 10. Günde ver dediler sana 12. Gün de sen bugün yaptın testini çıkmaması çok normal
Merhaba. Yaptınız mı test? Bende dondurulmuş çift embriyo transfer oldum.Ben test aldım erken gebelik testi. Yarın sabah yapacam. Transfer günü hariç 6. Gün olacak hiiiç belirtim yok ve çift embriyo transferi yapıldı çok korkuyorum yapmaya.
İlaçlardan psikolojik hepsi varBide adet sancım başladı acaba hangisi yada psikolojik mi?
Ay bide ben güya tecrübeliyim bu nasıl iştir ya
Yaptım anacım Yaptım 6. Gün sabah tek çizgiMerhaba. Yaptınız mı test? Bende dondurulmuş çift embriyo transfer oldum.
Ben 26 Ekim de transfer oldum 31 Ekim akşamı idrar testi yaptım . Erken gebelik ile kaset . Çift transfer benim . Az evvel tuvalete gittim akıntım hafif kahve gibiydi . Bugün kızı sinemaya götürdüm . Biraz yürüdüm yoruldum galiba . Şimdi yatıştayım . Kan testi 5 Kasımda bakalımKaçıncı gününde yaptın testi
çok sabırsızsiiiin. bu psikolojini bozuyor. bende 9. gün dayanamadım test yaptım çift çizgiyi gördüğüm halde hastane asla kan testi yapma 12. gün dedi. 12. gün bile erken aslında dedi hatta hemşire. netleşmesi öyle 2-3 günde olmaz ki? belki senin bebek aynı gün tutunmadı ve 2 gün sonra tutunmaya başladı. olamaz mı? tüp bebek olmasa bile yeri geliyor bebek 2 aylıkken anlıyor hamileler. neden hemen karamsarlığa kapiliyorsun? bazi şeyler psikolojik bu arada. hep olumlu düşün. düşünce gücü diye bir şey var. bir ablam demişti. mesela zihninden "hasta değilim" kelimesini geçirdiğinde bile zihin bunu hastayım olarak algılar ve hasta olurmuşsun. bunun yerine "iyiyim, sağlıklıyım" diye düşün dedi bana. bazı şeyler beynimizde biter. siz elinizden geleni yapın, iyi düşünün. Rabbim hayırlısını bilir ve bize nasip ederYaptım anacım Yaptım 6. Gün sabah tek çizgi
Aslında bende bunları çok iyi bilen biriyim çokta inanırım ama işte. Neyse tamam sabırla bekliyorumçok sabırsızsiiiin. bu psikolojini bozuyor. bende 9. gün dayanamadım test yaptım çift çizgiyi gördüğüm halde hastane asla kan testi yapma 12. gün dedi. 12. gün bile erken aslında dedi hatta hemşire. netleşmesi öyle 2-3 günde olmaz ki? belki senin bebek aynı gün tutunmadı ve 2 gün sonra tutunmaya başladı. olamaz mı? tüp bebek olmasa bile yeri geliyor bebek 2 aylıkken anlıyor hamileler. neden hemen karamsarlığa kapiliyorsun? bazi şeyler psikolojik bu arada. hep olumlu düşün. düşünce gücü diye bir şey var. bir ablam demişti. mesela zihninden "hasta değilim" kelimesini geçirdiğinde bile zihin bunu hastayım olarak algılar ve hasta olurmuşsun. bunun yerine "iyiyim, sağlıklıyım" diye düşün dedi bana. bazı şeyler beynimizde biter. siz elinizden geleni yapın, iyi düşünün. Rabbim hayırlısını bilir ve bize nasip eder
bu arada tutunma işlemi en az 6 gün sürermiş. bir doktorundu galiba yazıda okudum. embriyo 6 gün tutunma yolculuğunda olurmuş. 6. gün tutunma işlemi biter oraya yer edinirmis :)) daha çooook erken sonuç için
bazen aklımızdaki olumsuz düşünceler o kadar sesli ki bildiğimizi unutuyoruz. kusura bakma biraz kızar gibi yaklaşmış olabilirim ama güzel düşün lütfen. bazen ben kendimi o kadar iyimserliğe kaptırıyordum ki eşim bana bak tutmazsa isyan etme Allah'a dediAslında bende bunları çok iyi bilen biriyim çokta inanırım ama işte. Neyse tamam sabırla bekliyorum
Teşekkür ederim canım benim çok sağolGMD23 hatta senin icin o yazıyı buldum. 5. gün yerleşme işlemi tamamlanirmis selcuk selcuk tüp bebek doktoru. böyle doktorların yazılarını okumaya çalışıyorum. faydalı bilgi hemde pozitif dusunmemi sağlıyor. yoksa bende 5.6. gün test yapardım ama aaa yerlesme o kadar kolay değilmiş dedim :))
Eki Görüntüle 3498417