22 yaşında evlilik ve adlandırmasıyım şey

Eee eskiden de iyi değilmiş ki adam.bir anda değişmiş olmuyor ki.dediğin gibi maske bile takmamış seni tavlamak için.neyse gaflet anına mi denk geldi, basiretin mi bağlandı ne olduysa artık.
Vallahi bal gibide benim seçimimdi maalesef, artık orada ne oldu bilmiyorum. Bir sürü varsayım var baktığımızda ama sonuçta benim seçimimdi. Yine benim seçimim.

Sinirlendim ondan oldu, daha net ileteyim.

En başta evlenmeye yakın Annesinin lafına çok fazlasıyla itibar etti, benim veya ailem hakkında asılsız haberleri bana sorma cesaretinde bulunmayıp direkt olarak saldırıya geçti. Evliliğimin ilk başlarında yengesi benim hakkımda nefret söylemlerde bulunuyor kayınvalideme ve aynı şekilde itibar ettiği için benim salak eşim yine saldırıya geçti. Hadi tamam dedim insanlık hali, çuvallamış olabilir. Sonra Borç muhabbeti ve benim çalışmadığım dönemleri yüzüme vurmaya başladı, O zaman diliminde yakınımın bir kaybını yaşamıştım.. Evlendik aynı evin içerisine adımımı attığımız an adam maskesi çıkardı; tanımadığım birisine dönüşmekle kalmayıp hep sessiz sedasız hem de bir anda çingenelik yapma potansiyeline sahip bir adam oldu. Yani sevdiğini iğne ucu kadar hissetmiyor, seviyor musun diyorum. 'Bu nasıl soru?' diyor. Ya hissetmiyorum diyorum, e ne yapayım diyor. Cesaretsiz bir adam, mıy mıy. Bir ortama gittiğimiz de sıkıldım kalk, ya dur sigara içiyorum bi dur, kalkıyor dolaşıyor. Yani aynı küçük çocuk gibi ya istediği olmayınca çingenelik yapıyor. Ha bir de bazen eve canımız bir şey çektiğinde söylüyorum, ya insan hayatım kesene bereket, Gurur ama gereksiz gurur. Yakında bir tatile çıkacağız bakalım. Sonunu ben de göremiyorum ve bu yüzden kendimi mahvediyorum.
Adam hiç maske takmamiş,siz görmek istememişsiniz.Baştan beri anasının ağzına bakan dış etkenlerden etkilenip size saldıran biriymiş,evlenince iyice arttırmış.Bile bile başınızı yakmiş ondan başka adam yokmuş gibi koşa koşa evlenmişsiniz Aldığınıza karışan, başka insanlara kolayca ezdiren,adamla mutlu olmayacağınızı bilin......

Tam rahatlatıyorum biliyor musunuz, üstüne mutlaka bir çamur. Evlilik kolay bir şey değil, bu yüzden direkt gitmek yerine yine kalmayı değil ama gidişatımızı biraz daha izlemek istiyorum. İlk tatilimiz olacak balayı harici, akrabalarının yanında sergileyeceği tavırı büyük bir zevkle tartıp yoluma devam etmek istiyorum.
Relax ol kendini düsüncelerini isteklerini önemse mesela dedigi seylere bozulma? Ruja verdigin paraya mı laf ediyor ortak mı kullanalım demisti laf sokmak icin neydi o? Gel süreyim hayatim de o bozulsun😁 gözlemle bakalım sürecte de relax olursan o zamanları kendine zorlastırmamıs olursun 💓

Sinirlendim ondan oldu, daha net ileteyim.

En başta evlenmeye yakın Annesinin lafına çok fazlasıyla itibar etti, benim veya ailem hakkında asılsız haberleri bana sorma cesaretinde bulunmayıp direkt olarak saldırıya geçti. Evliliğimin ilk başlarında yengesi benim hakkımda nefret söylemlerde bulunuyor kayınvalideme ve aynı şekilde itibar ettiği için benim salak eşim yine saldırıya geçti. Hadi tamam dedim insanlık hali, çuvallamış olabilir. Sonra Borç muhabbeti ve benim çalışmadığım dönemleri yüzüme vurmaya başladı, O zaman diliminde yakınımın bir kaybını yaşamıştım.. Evlendik aynı evin içerisine adımımı attığımız an adam maskesi çıkardı; tanımadığım birisine dönüşmekle kalmayıp hep sessiz sedasız hem de bir anda çingenelik yapma potansiyeline sahip bir adam oldu. Yani sevdiğini iğne ucu kadar hissetmiyor, seviyor musun diyorum. 'Bu nasıl soru?' diyor. Ya hissetmiyorum diyorum, e ne yapayım diyor. Cesaretsiz bir adam, mıy mıy. Bir ortama gittiğimiz de sıkıldım kalk, ya dur sigara içiyorum bi dur, kalkıyor dolaşıyor. Yani aynı küçük çocuk gibi ya istediği olmayınca çingenelik yapıyor. Ha bir de bazen eve canımız bir şey çektiğinde söylüyorum, ya insan hayatım kesene bereket, Gurur ama gereksiz gurur. Yakında bir tatile çıkacağız bakalım. Sonunu ben de göremiyorum ve bu yüzden kendimi mahvediyorum.
Evleneyim diye evlenmis gibisiniz
Adam paso boyleymis zaten
Sıkıldım kalk nedir cocuk gibi hareketler
Kalkalim mi hayatim denir mesela
Ki bu adam 32 33 yasinda
Tatile gitmek bile cesaret, burnunuzdan gelmez umarim
Bu tripleri karsisinda suskun kaliyorsaniz tam tersini deneyin bakalim
Kalk hadi dediginde mesela, otur suraya icecegim bitmedi ben senin gölgen degilim kalkacagin zaman bana sor bende tamamsam oyle kalk diye rest cekin bakalim bi dumur olsun
Ezdirmeyin kendinizi artik

Evleneyim diye evlenmis gibisiniz
Adam paso boyleymis zaten
Sıkıldım kalk nedir cocuk gibi hareketler
Kalkalim mi hayatim denir mesela
Ki bu adam 32 33 yasinda
Tatile gitmek bile cesaret, burnunuzdan gelmez umarim
Bu tripleri karsisinda suskun kaliyorsaniz tam tersini deneyin bakalim
Kalk hadi dediginde mesela, otur suraya icecegim bitmedi ben senin gölgen degilim kalkacagin zaman bana sor bende tamamsam oyle kalk diye rest cekin bakalim bi dumur olsun
Ezdirmeyin kendinizi artik
Umarım öyle olur, zaten tırnaklarımı çıkarıyorum artık. 1 Hafta iyi sonra aynı yerden devam ki zaten dediğimi destekliyor.

Relax ol kendini düsüncelerini isteklerini önemse mesela dedigi seylere bozulma? Ruja verdigin paraya mı laf ediyor ortak mı kullanalım demisti laf sokmak icin neydi o? Gel süreyim hayatim de o bozulsun😁 gözlemle bakalım sürecte de relax olursan o zamanları kendine zorlastırmamıs olursun 💓
Teşekkür ederiim deneyeceğim

İnsan 22 yaşında yeni mezunken bi gezeyim paramı yiyeyim der. Arkasından at koşturuyor gibi 10 yaş büyük biriyle evlenmez, hatayı burada yapmışsın. 10 yaş bence 22-32 için jenerasyon farkı net. İlerisi olduğunu düşünmüyorum yol yakınken dön bence biraz hayatını yaşa ya ne var da böyle koşa koşa evlendin? Bence aşk da yok içinde yani

Bu yaş farkında olmaz arkadaşım. Olan vardır ama nadirdir. Profilinde yaşın 28 gözüküyor ama 22 yaşındayım diyorsun. Yukarıda bir arkadaş belirtmiş 30lu yaşlardaki erkekler 20li yaşlardaki kızları avliyorlar. Evet tam olarak avlamak. Çünkü daha küçüksünüz hayat tecrübeniz az. 20 ve 30 arasında düşünce ve tecrübe farkı oluyor. İlk başlarda hoşa giden o babacan tavırlar evlilik içerisinde sıkar. Böyle her şeyi ben biliyorum edasında olmaz olmamalı. Ama onlar zaten kendi yaşıtlarıyla evlenemeyen erkekler.:) Seninkini kendi yaşında bir kadın beğenmezdi muhtemelen.

Bu yaş farkında olmaz arkadaşım. Olan vardır ama nadirdir. Profilinde yaşın 28 gözüküyor ama 22 yaşındayım diyorsun. Yukarıda bir arkadaş belirtmiş 30lu yaşlardaki erkekler 20li yaşlardaki kızları avliyorlar. Evet tam olarak avlamak. Çünkü daha küçüksünüz hayat tecrübeniz az. 20 ve 30 arasında düşünce ve tecrübe farkı oluyor. İlk başlarda hoşa giden o babacan tavırlar evlilik içerisinde sıkar. Böyle her şeyi ben biliyorum edasında olmaz olmamalı. Ama onlar zaten kendi yaşıtlarıyla evlenemeyen erkekler.:) Seninkini kendi yaşında bir kadın beğenmezdi muhtemelen.
Yeni açtım, gmaile göre sanırım veriyor o yüzden çıkmış olabilir. 28 Yaşında değilim yani. 2001 doğumluyum.
İnanın babacan tavrı ben sergiliyorum, evet birisi demişti. Bak bakalım kendi yaşıtlarında kadınlar uğraşır mı? O zaman biraz daha aydınlaşmıştım.

6 aylık daha ya bezdirdiler cidden bezdirdiler yani yaş farkı değildi inanın bilerek evlendik evlendim artık ne denirse

Yaş farkıyla hiç alakası yok maalesef.
Benimde eşim benden büyük ama bir dediğimi iki etmez. On senelik evliyiz ve beni asla kimseye ezdirmedi , mutlu olmam için elinden geleni yapar.
Sizin eşiniz size değer vermiyor. Yorumlarınızı okudum. Böyle birinden asla çocuk yapmayın ve boşanın. Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Yeni açtım, gmaile göre sanırım veriyor o yüzden çıkmış olabilir. 28 Yaşında değilim yani. 2001 doğumluyum.
İnanın babacan tavrı ben sergiliyorum, evet birisi demişti. Bak bakalım kendi yaşıtlarında kadınlar uğraşır mı? O zaman biraz daha aydınlaşmıştım.
Uğraşmazlar. Ben eşinden büyüğüm bak. Eşin yaşınında insanı değil bence. Küçüksün sen daha ya.:) Niye böyle bir zorluğun içine girmek istedin ki. Evlilik güzel bile olsa sorumluluk. İnsan bir süre başına buyruk olmalı ki iki kişi yaşamak zevk versin ilerde. Yoksa bir olayı, büyüsü yok evliliğin. Önüne bakabilirsin bence. Kendini böylelerine heder etme. Sert ol. Kendini ezdirme. Cevabı yapıştır gerektiği yerde kalbini kır ki herifin ağzından bir laf çıkarken kırk defa düşünsün.

Adamin tavırları daha ergen gibi bence yasiniza göre davranis sekliniz gayet iyi sorun sizin olgunlugunuza uymayacak biriyle evli.olusunuz
Bosanir misiniz bilmiyorum ama bosanacaksaniz da cok ertelemeyin emin olun miyminti erkek 30unda da 40inda da 50sinde de ayni.

selam henüz daha yeni evliyim ve psikolojim bozulmuş durumda evlilik hiç beklediğim gibi gitmedi, eşimle bi ara çok dış etkenlere maruz kaldık sonra borç sonra ilgisizlik derken ben çalışmaya başladım ama iyi hissetmiyorum eşim şu an iyi ama bazen çok mıy mıy oluyor bu dahi sinirimi bozuyor benim. Eşim benden 10 yaş büyük. bunu bilerek evlendim ama keşke evlenmez olaydım. Bana küçük şakayla karışık laf sokması dahi sinirimi bozup iş yerinde ağlamama sebep oluyor. O kadar bıktım ve yoruldum ki; bazen iyi anlaşıyoruz tamam diyorum sonra bi lafı her şeyi tepetaklak ediyor. Kaç defa boşanalım dedim ama olmadı. Yani durum bu. Ne yapacağım, çevremdekiler evliliği kaldıramamış olabilirsin diyor, biraz daha gözlemle olmazsa ayrılırsın diyor. Ben de böyle düşünüyorum ama artık mental olarak iyi hissetmiyorum cidden.

Mesajlarınıza sonra cevap verebileceğim yoldayım cünkü
Sen tam deli dolu cagindasin, tahammül seviyenin oynadığı dönemler, eşin de artık olgunlaştığı bir dönemde olması lazım yani senin şuan hissettiklerini o çoktan hissettiği için seninle üstten alay edercesine konuşuyor. Eşinle güzelce konuş hislerini anlat gerekirse destek alın. Baktın ki düzelmiyor çok gençsin hayatını heba etmeye değmez.

Taktiklerle nereye kadar yürütecek, hade idare etti diyelim düzlecek mi? Bunları geçtim gerçekten kazık kadar herifi bu yaşta idare etmeye değer mi?

En az 1 yıl tanımak lazım.
Sadece onunla değil ailesiyle de evleniliyor bir nevi.
Ha bi de armut dibine düşer , varroş bir aileden modern , kültürlü bir insan çıkmıyor 10 üniversite bitirsin istersen. Tartışmalarda kocanın içinden görümce kayinvalide ve kayınbaba çıkabiliyor çünkü öyle görmüş , öyle yaşamış. Kuş havada değil yuvada öğrenir derdi babaannem. Yıllar geçtikçe çok iyi anlıyorum. Kültür farkı önemlidir , göz ardı edilebilinecek birşey değildir. Çocuk yapma bak düzelmiyorsa lütfen yıllarını boşa heba etme...

Taktiklerle nereye kadar yürütecek, hade idare etti diyelim düzlecek mi? Bunları geçtim gerçekten kazık kadar herifi bu yaşta idare etmeye değer mi?
İdare et demedim ben siz yanlıs anlamıssınız?bir süre daha gözlemeyeceğim dedigi icin ve esinin de laf sokmalari oldugundan bu sürecte aldırmadan gecirmesini,üzülmemesi icin söyledim🙄
Kazık kadar herifi idare et katlan guzum diyen yok yani..

X