Sinirlendim ondan oldu, daha net ileteyim.
En başta evlenmeye yakın Annesinin lafına çok fazlasıyla itibar etti, benim veya ailem hakkında asılsız haberleri bana sorma cesaretinde bulunmayıp direkt olarak saldırıya geçti. Evliliğimin ilk başlarında yengesi benim hakkımda nefret söylemlerde bulunuyor kayınvalideme ve aynı şekilde itibar ettiği için benim salak eşim yine saldırıya geçti. Hadi tamam dedim insanlık hali, çuvallamış olabilir. Sonra Borç muhabbeti ve benim çalışmadığım dönemleri yüzüme vurmaya başladı, O zaman diliminde yakınımın bir kaybını yaşamıştım.. Evlendik aynı evin içerisine adımımı attığımız an adam maskesi çıkardı; tanımadığım birisine dönüşmekle kalmayıp hep sessiz sedasız hem de bir anda çingenelik yapma potansiyeline sahip bir adam oldu. Yani sevdiğini iğne ucu kadar hissetmiyor, seviyor musun diyorum. 'Bu nasıl soru?' diyor. Ya hissetmiyorum diyorum, e ne yapayım diyor. Cesaretsiz bir adam, mıy mıy. Bir ortama gittiğimiz de sıkıldım kalk, ya dur sigara içiyorum bi dur, kalkıyor dolaşıyor. Yani aynı küçük çocuk gibi ya istediği olmayınca çingenelik yapıyor. Ha bir de bazen eve canımız bir şey çektiğinde söylüyorum, ya insan hayatım kesene bereket, Gurur ama gereksiz gurur. Yakında bir tatile çıkacağız bakalım. Sonunu ben de göremiyorum ve bu yüzden kendimi mahvediyorum.