22 haftalık gebelikde ne eiskler var

Dr ne diyor açılma varmı. Ultrasona girdin mi.

Doğruyu söyle canım sen şuan hastanede değilsin demi. Evdesin demi

Ya ben kızı çok merak ettim nasılsın ?
Abla iyi deilim çocuğumu aldırmadım başka doktorlar bulmaya çalışıyoruz ikacı kulanınca kalbi durmadı bende cazgeçdim halada geziyoruz izmire gidecez bi kaç güne orda bi doktor varmış çok söyledirler burdaki başka doktora gitik iğne yapıp durdaracaz kalbi dediler dediler izmirdeki doktora gitmiyene kdr yapmıyacam işlemi dedim eşime

Merde oturuyorsun sen? O günden sonra bulunduğun şehirdeki başka bir doktora gittin mi

Gitim abla diyarbakırda yaşıyorum doktorlar gitsende başka yere dedi ama gitmek istiyorum genede ve bu dekikleri iğnedende korkuyorum
Anladığım kadarıyla bebek suan yaşıyor değil mi hareketlerini hissediyor musun?
Gittiysen kontrole doktor ne dedi ne yapmanı önerdi

Abla hala aynı şeyi diyorlar ve evt hareketlerini hisediyorum ama sana zarar verecek dediler doğuramazsın onu dediler zmn geçtikçe sezaryanla alırız bu sefer dediler

Ve iğneyle kalbi durduruyorlarmış ipnenin ne olduğunuda bilmiyorum korkuyorum ilaçla nırmalde kulanırsan kalbi durdurur dediler burdaki ablalar ama durmadı ve bende kalanmakdan vazgeçdim daha izmire gidene kdr bişey yapmıyacam

Ne kadar gelişim geriliği var bazi hamilelerde oluyor ama doğuma yakın haftasını yakalıyor
Başının büyük olması sana ne gibi zararı olur ki
gittiğin hastanedeki doktor çok sorumsuz davranmış
İzmir’e geleceğin tarih belli mi?

Deil abla biraz madi sıkıntılarımız var eşim haledecek haletiği gibi öıkacaz abla uzuvları gelişmiyor ve gövde tarafıda dedi

Deil abla biraz madi sıkıntılarımız var eşim haledecek haletiği gibi öıkacaz abla uzuvları gelişmiyor ve gövde tarafıda dedi
İzmir’e gelene kadar başka hastaneye git ve durumunu anlat her ihtimale karşı eşin halledince de İzmir’e gelirsin ama mutlaka git doktorun dediği gibi belkide sana zarar verebilir
Rabbim yardımcın olsun

İzmir’e gelene kadar başka hastaneye git ve durumunu anlat her ihtimale karşı eşin halledince de İzmir’e gelirsin ama mutlaka git doktorun dediği gibi belkide sana zarar verebilir
Rabbim yardımcın olsun
Abla bu dedikleri ipne nedir bana zararı oluyormu bidaha hamile kalmama engel oluyormu

Abla bu dedikleri ipne nedir bana zararı oluyormu bidaha hamile kalmama engel oluyormu
Malesef ki hiç bilgim yok ama her ne yapacaksan o sorumsuz hastaneye gitme hastanede uygulanması gereken ilacı verip eve yollamışlar
illaki başka hastaneler vardır randevu alıp bi git bakalım gerekirse orda yaptır
Sana yardımcı olan aileden kimse yok mu seni yönlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…