Evtevet bacım ve artık ondan deyilde ağrılarım öyle kötü olduki korkuyorum bana biley olacak diyeBu haftada bu işlemi hastanede yapmıyorlar eve mı gonderdiler, pes.
Bacım hastaneye gideyim mi beni korkutun sen acılarım çok var çünki ama bebeğimin kalp arışını anlıyabiliyorumdaÇok sancılı olur ya sen nereye gittin hastaneye, bu işlem gozetimsiz bodoslama mı olur ileri haftada daha neler göreceğim şurada
Kalp atışı olduğunu zannetmiyorum ya bana da öyle gelirdi de senin nabzindir, düşük başladıysa o kasların segirmesi falandır o,Bacım hastaneye gideyim mi beni korkutun sen acılarım çok var çünki ama bebeğimin kalp arışını anlıyabiliyorumda
Bacım ben ne yapacam yawwKalp atışı olduğunu zannetmiyorum ya bana da öyle gelirdi de senin nabzindir, düşük başladıysa o kasların segirmesi falandır o,
ileri hafta olduğu için diyorum düşük olduğu dakikadan sonra kürtaja alırlar kalanlari temizlemek için, o sanciyi hastanede de çekeceksin zaten ama hazır ol diye söylüyorum hasta bezin yoksa bez al suyun geldiğin de o bebeği bütün halde dogurup göreceksin o yüzden zor bı süreç hastaneye almamalarıni o yüzden ilginç buldum o bebeği de patoloji için alacaklar bez olursa iyi olur bezle goturebilirsin en azından yoksa suyla birlikte çok kirli bı süreç oluyor ve çok kanli,
Hastanede olsa daha hızlı olurdu bu süreçler düşükten sonra, ne zaman gideceksin geri ne zaman gel dediler bir şeyler söylediler mi
Hasta bezi takman çok iyi olur tuvalet hissi olursada gitme.beze yap tuvalete düşük yapmanı istemem
düşüğün etkisinden öyle hissediyorsun kalp değil hissettiğin kendi nabzın ve o kaslardaki segirmeler, Yok doğum süreci gibi düşün ilk bebeğinse anlamıyorsun da doğum.agrisi gibi düşün, hangi hastaneye gittin sen ne zaman gideceksin tekrar kontrol içinBacım ben ne yapacam yawwçok ağrıyor sırtım bacım kalp atışını anlıyabiliyorum bacım bu ilaç beni bitiriyor sanki çocuğa zarar vermiyor bana veriyor
Ya o kadar sinirlendim ki bu duruma nasıl böyle git evde 22haftalik canlı bebeği düşür gel diye göndermişler ben anlayamadım bu süreciO ne saçma iş öyle. Bu haftalarda bebeği alacaklarsa da terminasyon yapılır. Önce iğneyle bebeğin kalbi durdurulur sonra suni sancı verilip doğum başlatılır. Bu arada iyi araştırma yaptınız mı? Belki sadece koca kafalıdır. Birkaç doktorla daha görüşseydiniz keşke
Doğum başlamıştır o yüzden ağrıların çoktur saat tut ritmik sancı geliyor muEvtevet bacım ve artık ondan deyilde ağrılarım öyle kötü olduki korkuyorum bana biley olacak diye
Bacım yalan atamam başka doktora gitmedim ve yrn da hastaneye gidecem yatışım yapılacak bacım şuanki dersim bu acılarımdır ilacı kulandığım gibi yarım saat içinde başladı ağrılarım ve çok sancı var sırtımla kasıklarımda rahmimde sıkışmada hisediyorum şimdiO ne saçma iş öyle. Bu haftalarda bebeği alacaklarsa da terminasyon yapılır. Önce iğneyle bebeğin kalbi durdurulur sonra suni sancı verilip doğum başlatılır. Bu arada iyi araştırma yaptınız mı? Belki sadece koca kafalıdır. Birkaç doktorla daha görüşseydiniz keşke
Öyle olmaması lazım zaten. Bende 20 haftalık doğum yaptım suyum bitti bana da terminasyon yapacaklardı hastanede yatıyordum yapamadan kendiliğinden sancım geldi doğdu bebek. Ama bu böyle evde olacak bir şey değil bildiğin bebek çıkıyor kordonunu felan kesiyorlar plesabtayı çıkartıp kürtaja alıyorlar evde olacak gibi değilYa o kadar sinirlendim ki bu duruma nasıl böyle git evde 22haftalik canlı bebeği düşür gel diye göndermişler ben anlayamadım bu süreci
Doğum yapıyorsun bı nevi ağrın olması normalBacım yalan atamam başka doktora gitmedim ve yrn da hastaneye gidecem yatışım yapılacak bacım şuanki dersim bu acılarımdır ilacı kulandığım gibi yarım saat içinde başladı ağrılarım ve çok sancı var sırtımla kasıklarımda rahmimde sıkışmada hisediyorum şimdi
Muhtemelen senin doğum sancın başlamış. O ilaçlarda suni sancı ilacı olabilirBacım yalan atamam başka doktora gitmedim ve yrn da hastaneye gidecem yatışım yapılacak bacım şuanki dersim bu acılarımdır ilacı kulandığım gibi yarım saat içinde başladı ağrılarım ve çok sancı var sırtımla kasıklarımda rahmimde sıkışmada hisediyorum şimdi
İlk gebeliğim abla ve yarımda hastaneye gidiyorum yatışımı yapmaya abla bu ağrıyo dindirmek için bi çözümünüz varmı tekrar o ilacı kulanmak istemiyorum ve abla bu ilaç kalbi durdurur dediler ben bebeğimi kalbi atarlenmi doğuracamdüşüğün etkisinden öyle hissediyorsun kalp değil hissettiğin, Yok doğum süreci gibi düşün ilk bebeğinse anlamıyorsun da doğum.agrisi gibi düşün, hangi hastaneye gittin sen ne zaman gideceksin tekrar kontrol için
Ya benim bildiğim süreçte böyle, o yüzden hiç anlamadım böyle nasıl gonderildiginiÖyle olmaması lazım zaten. Bende 20 haftalık doğum yaptım suyum bitti bana da terminasyon yapacaklardı hastanede yatıyordum yapamadan kendiliğinden sancım geldi doğdu bebek. Ama bu böyle evde olacak bir şey değil bildiğin bebek çıkıyor kordonunu felan kesiyorlar plesabtayı çıkartıp kürtaja alıyorlar evde olacak gibi değil
Bacım bebeğimin kalbi atarlen nsl doğum yapacam bana bu ilacın kalbi durduracağını söylediler bebek acı çekmezmi doğraken bu seferDoğum yapıyorsun bı nevi ağrın olması normal
Sen bence bir acil kadın doğuma git böyle evde olacak iş değil. Bebeğin şu an çok küçük zaten doğduğunda plesabta kesildiğinde kalbi duracak maleeef kiİlk gebeliğim abla ve yarımda hastaneye gidiyorum yatışımı yapmaya abla bu ağrıyo dindirmek için bi çözümünüz varmı tekrar o ilacı kulanmak istemiyorum ve abla bu ilaç kalbi durdurur dediler ben bebeğimi kalbi atarlenmi doğuracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?