22 haftalık gebelikde ne eiskler var

Kalbi Durdurmuştur, ağrı için yapacağın birşey yok bebek çıkınca daha rahat hissedeceksin, kimse yok mu senin yanında devlete mı gittin sen özele mı

Eşim var bacım ve devlete gitim

Kalbi Durdurmuştur, ağrı için yapacağın birşey yok bebek çıkınca daha rahat hissedeceksin, kimse yok mu senin yanında devlete mı gittin sen özele mı
Abla hisediyprum atığını karnımın şidiği yere doğru aelimi koyduğum zmn hisediyorum

Bana dediler hem kalbi durduruyor hemde düşük yaptırıyor abla o yaşarken doğruramam onu
Yavrum zaten yaşasa da doğunca kalbi duracak ciğerleri henüz gelişmedi plesanta kesilince senden aldığı oksijen gidecek nefes alamayacak zaten

Sen acile git bu evde tek başına yapabileceğin bir eşy değil. Kocaman bir bebek çıkacak görmen iyi gelmez. Eli ayağı ağzı gözü her şeyi oluyor. Hastanede geçir bu süreci

bence eşine söyle hemen bi acil kadın doğuma götürsün seni Allah korusun evde olacak iş değil bu

Abla korkuyorum ne kanama bar nede başka bişey bana kanama olacağını dediler
Yürüyüş yap olacaktir yere comel kalk merdiven çıkar gibi egzersiz yap, hareket hızlandırır biraz, yatarak bekleme, öyle kolay olmuyor malesef benim aksamdan sabaha kadar sürmüştü bütün dusuklerim...

Acile git sen... Yasin çok küçük göreceklerini yaşayacaklarını bile bile nasıl ilaç verip gönderirler... Acilde bekle en azından direkt yatisini yaparlar l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…