Kalbi Durdurmuştur, ağrı için yapacağın birşey yok bebek çıkınca daha rahat hissedeceksin, kimse yok mu senin yanında devlete mı gittin sen özele mıİlk gebeliğim abla ve yarımda hastaneye gidiyorum yatışımı yapmaya abla bu ağrıyo dindirmek için bi çözümünüz varmı tekrar o ilacı kulanmak istemiyorum ve abla bu ilaç kalbi durdurur dediler ben bebeğimi kalbi atarlenmi doğuracam
İlacın adı cytotec abla nedir bu ilaç abla yawMuhtemelen senin doğum sancın başlamış. O ilaçlarda suni sancı ilacı olabilir
Eşim var bacım ve devlete gitimKalbi Durdurmuştur, ağrı için yapacağın birşey yok bebek çıkınca daha rahat hissedeceksin ama ilacı iç ki süreç hızlansin ağrıyı daha arttırmak için değil süreci hızlandırmak için, kimse yok mu senin yanında devlete mı gittin sen özele mı
Abla hisediyprum atığını karnımın şidiği yere doğru aelimi koyduğum zmn hisediyorumKalbi Durdurmuştur, ağrı için yapacağın birşey yok bebek çıkınca daha rahat hissedeceksin, kimse yok mu senin yanında devlete mı gittin sen özele mı
Bana dediler hem kalbi durduruyor hemde düşük yaptırıyor abla o yaşarken doğruramam onuDüşük yapmaya yarayan ilaç
6ilactan sonra canlı olacağını zannetmiyorum...Bana dediler hem kalbi durduruyor hemde düşük yaptırıyor abla o yaşarken doğruramam onu
Evet abla martın 31 de 18 oluyorum ablaSen 17yasinda misin birde
Yavrum zaten yaşasa da doğunca kalbi duracak ciğerleri henüz gelişmedi plesanta kesilince senden aldığı oksijen gidecek nefes alamayacak zatenBana dediler hem kalbi durduruyor hemde düşük yaptırıyor abla o yaşarken doğruramam onu
Abla korkuyorum ne kanama bar nede başka bişey bana kanama olacağını dediler6ilactan sonra canlı olacağını zannetmiyorum...
Abla doğarken acı çekecekYavrum zaten yaşasa da doğunca kalbi duracak ciğerleri henüz gelişmedi plesanta kesilince senden aldığı oksijen gidecek nefes alamayacak zaten
Hayır çekmeyecek anlamayacak bile o melek çünküAbla doğarken acı çekecek
Yürüyüş yap olacaktir yere comel kalk merdiven çıkar gibi egzersiz yap, hareket hızlandırır biraz, yatarak bekleme, öyle kolay olmuyor malesef benim aksamdan sabaha kadar sürmüştü bütün dusuklerim...Abla korkuyorum ne kanama bar nede başka bişey bana kanama olacağını dediler
Gidiyoruz ablaSen acile git bu evde tek başına yapabileceğin bir eşy değil. Kocaman bir bebek çıkacak görmen iyi gelmez. Eli ayağı ağzı gözü her şeyi oluyor. Hastanede geçir bu süreci
Allah yardımcın olsun ablaYürüyüş yap olacaktir yere comel kalk merdiven çıkar gibi egzersiz yap, hareket hızlandırır biraz, yatarak bekleme, öyle kolay olmuyor malesef benim aksamdan sabaha kadar sürmüştü bütün dusuklerim...
İy yapmışsın güzelce anlat süreci ilaç içtiğini felan her şeyiGidiyoruz abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?