Yoldayım gidiyorum ablaAcile git sen... Yasin çok küçük göreceklerini yaşayacaklarını bile bile nasıl ilaç verip gönderirler... Acilde bekle en azından direkt yatisini yaparlar l
Benim geçti gitti şimdi birşey yok, en son bir sene oldu da aklımdan çıkmazAllah yardımcın olsun abla
Sende bu ilacımı kullandın ablaBenim geçti gitti şimdi birşey yok, en son bir sene oldu da aklımdan çıkmaz
Birisi kendisi düştü ikincisi yatış verdiler hastane de ilacı ebe kendisi koydu fitil olarak bı tane de dil altına verdiler öyle sabaha kadar sürdü işte... Ağrıyla suyla doğdu gördüm öyleSende bu ilacımı kullandın abla
Siz bebeğin kalp atışlarını zaten hamileliğin hiç bir kısmında hissedemezsiniz , böyle bişey mümkün değil. Neden inatla gitmiyorsunuz?Bacım ben ne yapacam yawwçok ağrıyor sırtım bacım kalp atışını anlıyabiliyorum bacım bu ilaç beni bitiriyor sanki çocuğa zarar vermiyor bana veriyor
Benim geçti gitti şimdi birşey yok, en son bir sene oldu da aklımdan çıkmaz
Gidiyorum ablaSiz bebeğin kalp atışlarını zaten hamileliğin hiç bir kısmında hissedemezsiniz , böyle bişey mümkün değil. Neden inatla gitmiyorsunuz?
O hissettiğin kasılmalar , bu dünyada hiç bir kadın hamileliğinde bebeğinin kalbinin atışını hissetmedi, hissedemez, ancak doktor cihazlarla bakar ve görür.Abla hisediyprum atığını karnımın şidiği yere doğru aelimi koyduğum zmn hisediyorum
Abla benim kalp atışım karnımda olurmu belki karıştırıyorumO hissettiğin kasılmalar , bu dünyada hiç bir kadın hamileliğinde bebeğinin kalbinin atışını hissetmedi, hissedemez, ancak doktor cihazlarla bakar ve görür.
Anlattım sana o kasların segirmesine kasılmasına bağlı bı durum kalp falna degil, son haftalarda bile kalp atışı hissedilmiyorAbla benim kalp atışım karnımda olurmu belki karıştırıyorum
Senin kalbin karnında mı ?Abla benim kalp atışım karnımda olurmu belki karıştırıyorum
17 yaşında ya şöyleneni anlayacak durumda değil benceSenin kalbin karnında mı ?
Şu an panik halde birçoğumuz pıt pıt seğirmeyi acaba bebeğim mi diye yorumlarız üstüne gitmeyelim. Zaten şu an çok zor bir süreçten geçiyor. 22 haftalık bebek kaybetmek çok zor bir acıSenin kalbin karnında mı ?
Abla nabız atışı oluyor ya kalp gibi geliyormuş bana hastanedeyim ama bişey yapmadılarSenin kalbin karnında mı ?
Bebek yaşıyor muymuş?Abla nabız atışı oluyor ya kalp gibi geliyormuş bana hastanedeyim ama bişey yapmadılar
Bizimde istediğimiz o sancılar dedilerAbla nabız atışı oluyor ya kalp gibi geliyormuş bana hastanedeyim ama bişey yapmadılar
Doğum.yapiyorsun bı nevi işte sancı kanama su sonra bebek çıkacak sen yürüyüş yap hareket et birazBizimde istediğimiz o sancılar dediler
Yaşıyor dedi abla gene ilaç vereceklermişBebek yaşıyor muymuş?
Açılman var mıymış? Sen aldırmak istiyor musun bu bebeği son çıkışın bak başka doktora daha görün emin ol istersenYaşıyor dedi abla gene ilaç vereceklermiş
Abla doğrsada ölecek açılmada varmış ableAçılman var mıymış? Sen aldırmak istiyor musun bu bebeği son çıkışın bak başka doktora daha görün emin ol istersen
Açılman varsa zaten sıkıntı tez biter doğumun inşallahAbla doğrsada ölecek açılmada varmış able
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?