22 haftalık gebelikde ne eiskler var

Sende bu ilacımı kullandın abla
Birisi kendisi düştü ikincisi yatış verdiler hastane de ilacı ebe kendisi koydu fitil olarak bı tane de dil altına verdiler öyle sabaha kadar sürdü işte... Ağrıyla suyla doğdu gördüm öyle

Bacım ben ne yapacam yawwçok ağrıyor sırtım bacım kalp atışını anlıyabiliyorum bacım bu ilaç beni bitiriyor sanki çocuğa zarar vermiyor bana veriyor
Siz bebeğin kalp atışlarını zaten hamileliğin hiç bir kısmında hissedemezsiniz , böyle bişey mümkün değil. Neden inatla gitmiyorsunuz?

Abla hisediyprum atığını karnımın şidiği yere doğru aelimi koyduğum zmn hisediyorum
O hissettiğin kasılmalar , bu dünyada hiç bir kadın hamileliğinde bebeğinin kalbinin atışını hissetmedi, hissedemez, ancak doktor cihazlarla bakar ve görür.

O hissettiğin kasılmalar , bu dünyada hiç bir kadın hamileliğinde bebeğinin kalbinin atışını hissetmedi, hissedemez, ancak doktor cihazlarla bakar ve görür.
Abla benim kalp atışım karnımda olurmu belki karıştırıyorum

Abla benim kalp atışım karnımda olurmu belki karıştırıyorum
Anlattım sana o kasların segirmesine kasılmasına bağlı bı durum kalp falna degil, son haftalarda bile kalp atışı hissedilmiyor

Senin kalbin karnında mı ?
Şu an panik halde birçoğumuz pıt pıt seğirmeyi acaba bebeğim mi diye yorumlarız üstüne gitmeyelim. Zaten şu an çok zor bir süreçten geçiyor. 22 haftalık bebek kaybetmek çok zor bir acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…