- 10 Ekim 2014
- 31.670
- 141.755
- Konu Sahibi melisaa3456
Annesi bize çocuğun maddi durumu iyi olduğu için kuzenimın evlenmesini istediğini söyledi
Iste buyukler de normal davranmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annesi bize çocuğun maddi durumu iyi olduğu için kuzenimın evlenmesini istediğini söyledi
Hizmet sektörü icin keske garsonluk ya da baska bir alana yonelseydi.ona hizmet etmek istediğini söyled
21 yaşında iyi bir eş adayı ile evlendim ama acele etmişim kendim için çok şey yapabilirdim sonra yine onunla evlenebilirdim.. bence 21 yaş ideal değil daha çok hayallerin gerçekleştirmesi gereken yaşlar ehliyet kariyer sonra başka ülkeler gezmek farklı şeyler de bulunmak gibi vs. Şuan 27 yaşındayım pişman değilim ama biraz daha bekleyebilirdim :) bişeyleri yerine oturtup öyle evlenmek daha iyi oluyor .. kuzenin hakkında sen bence çok yorum yapma başkaların hayatı sonuçta bunlar sana örnek olsun acele etmeKuzenim 21 yasında, bu akşam nişanı var, bi daha ki ay da düğünü, nişanlısı 27 yaşında, ona bize geldiğinde, daha çok erken olduğunu söyledim, o da sevdiğini, ona hizmet etmek istediğini söyledi çocuk da daha önce, her türlü pisliği yapmış öyle dedi bi başka kuzenım de 18 yasında kaçarak evlendi hamileymis 6 aylık sizce ideal mi 21 mi yaşında evlenmek yoksa ben mi abartıyorum
Ayni şeyleri yazmisiz21 yaşında iyi bir eş adayı ile evlendim ama acele etmişim kendim için çok şey yapabilirdim sonra yine onunla evlenebilirdim.. bence 21 yaş ideal değil daha çok hayallerin gerçekleştirmesi gereken yaşlar ehliyet kariyer sonra başka ülkeler gezmek farklı şeyler de bulunmak gibi vs. Şuan 27 yaşındayım pişman değilim ama biraz daha bekleyebilirdim :) bişeyleri yerine oturtup öyle evlenmek daha iyi oluyor .. kuzenin hakkında sen bence çok yorum yapma başkaların hayatı sonuçta bunlar sana örnek olsun acele etme
sen diyecegini demissin kendi bilirKötüymüş,ben ona 18 yaşındaki kuzenimınde, kaçarak evlenip,pişman olduğunu söyledim, ben mutluyum diyo, inşallah dedıgı gibi de olur
Kurcalama evladım, kuzeninde senin erkeğimde gözün var diye saçını başını yolup eline verecek potansiyel var. Onu konuşarak ikna edemezsin. Bırak. Elleme.Kuzenim 21 yasında, bu akşam nişanı var, bi daha ki ay da düğünü, nişanlısı 27 yaşında, ona bize geldiğinde, daha çok erken olduğunu söyledim, o da sevdiğini, ona hizmet etmek istediğini söyledi çocuk da daha önce, her türlü pisliği yapmış öyle dedi bi başka kuzenım de 18 yasında kaçarak evlendi hamileymis 6 aylık sizce ideal mi 21 mi yaşında evlenmek yoksa ben mi abartıyorum
Ağlayarak anne baba evine dönmek için çok ideal bi yaş aynenKuzenim 21 yasında, bu akşam nişanı var, bi daha ki ay da düğünü, nişanlısı 27 yaşında, ona bize geldiğinde, daha çok erken olduğunu söyledim, o da sevdiğini, ona hizmet etmek istediğini söyledi çocuk da daha önce, her türlü pisliği yapmış öyle dedi bi başka kuzenım de 18 yasında kaçarak evlendi hamileymis 6 aylık sizce ideal mi 21 mi yaşında evlenmek yoksa ben mi abartıyorum
21 yaş erken tabiki ama reşitte kararını vermiş. En fazla uyarabilirsinizKuzenim 21 yasında, bu akşam nişanı var, bi daha ki ay da düğünü, nişanlısı 27 yaşında, ona bize geldiğinde, daha çok erken olduğunu söyledim, o da sevdiğini, ona hizmet etmek istediğini söyledi çocuk da daha önce, her türlü pisliği yapmış öyle dedi bi başka kuzenım de 18 yasında kaçarak evlendi hamileymis 6 aylık sizce ideal mi 21 mi yaşında evlenmek yoksa ben mi abartıyorum
Milleti azdıran uygulama belli ki.Azar diye bi uygulama mı ne varmıs daha önce kuzenim bunu yakalamıs kavga etmişler bi süre ayrılmıslar sonra tekrar barısmıslar
22 de evlendim hiç pişman olmadım. Bence kişilerle alakalı. Ben 22 imde ev ekonomisini bilirdim. İnsanlarla geçim yapmayı bilirdim.Kuzenim 21 yasında, bu akşam nişanı var, bi daha ki ay da düğünü, nişanlısı 27 yaşında, ona bize geldiğinde, daha çok erken olduğunu söyledim, o da sevdiğini, ona hizmet etmek istediğini söyledi çocuk da daha önce, her türlü pisliği yapmış öyle dedi bi başka kuzenım de 18 yasında kaçarak evlendi hamileymis 6 aylık sizce ideal mi 21 mi yaşında evlenmek yoksa ben mi abartıyorum
Öylemi hiç yorumlara bakmadım wallaAyni şeyleri yazmisiz
Naptiģini soylemim ablaya sabır cidden anlamıyorum
kızım yirmi buçuk yaşında
hala odasına yemek bekliyor ya
21 yaşında insan evlenip ne yapar