oooh n güzel allah güzel günlerde yaşamayı nasip etsin
ayyy benim şansımamı neyy dermişim..bayanssulusmile:roflol::roflol:
annemde benim düğün videosunu izlerken kadın nasıl bozuldu... bu ben olamam dedi durdu!!!
anne dedim bu tv den !! kadın 16 kilo verdi benim düğüne kadar:lepi: şok geçirdi videoda görünce kendinialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayağını sürüdün herhalde derler ya
biz bu evi aldık tam bir ay sonra bebeğimizde sorun olduğunu öğrendik ev burnumuzdan geldi ancak alışıyoruz ve evin tadına varıyoruz
güle güle oturun artık şekerim... bu bebek uğurlu gelicek ewin tadı neşesi olucak inşallahhh!!!
ben kaçtım kızlar , herkesee iii geceler, şans hep bizimle olsun, güzel günlere uyanmanız dileklerimlee hihoyyyt
ben kaçtım kızlar , herkesee iii geceler, şans hep bizimle olsun, güzel günlere uyanmanız dileklerimlee hihoyyyt
allah şükür evimin tadı neşesi kızım meleğim var bir neşemiz daha gelirse çok güzel olur
allah öncelikle meleğime sağlık versin benim için en önemlisi o
çift çizgili günler dileyorum kızlar bende, ufaktan kaçayımmmmm
geldim
tatil çok iyi geldi 4 gün gecikme ile regl oldum 29 ekimde hayırlsı inşallah kafamadan yeni bebek düşüncesini iyice uzaklaştırıyorum çünkü takarak olmuyor allah kızıma sağlık versin gerisi boş
amin canım Allah tabiki kızına da sağlık versin , ama gerisi de boş değill
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelecek bebişin
işte geldim burdayımmmmm:))) internetimde problem var yaaa.. kızlar benim çarşamba günü adet günüm çok heycanlıyım, yüzümde bu ay sivilce hiç çıkmadı adetten 10 gün önce çıkardı ve belimin ağrısı hiç geçmedi bide kasıklarım ağrıyoo, bunlar belirti mi acabaaa? dayanamıcam erkenden test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?