21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

hayırlı olsun şekerimmmmm ayarını akıllıya çevir genişten TV nn düzelir :)

kızzz sende normal tv boyutuna getirsene kadını sinir ediyon..

güle güle oturun artık şekerim... bu bebek uğurlu gelicek ewin tadı neşesi olucak inşallahhh!!!

allah şükür evimin tadı neşesi kızım meleğim var bir neşemiz daha gelirse çok güzel olur
allah öncelikle meleğime sağlık versin benim için en önemlisi o

ben kaçtım kızlar , herkesee iii geceler, şans hep bizimle olsun, güzel günlere uyanmanız dileklerimlee hihoyyyt

allah şükür evimin tadı neşesi kızım meleğim var bir neşemiz daha gelirse çok güzel olur
allah öncelikle meleğime sağlık versin benim için en önemlisi o

doğru sölüyosun, senin prensesin var tabiiii zemuszemus yanına bide prens lazım ki kraliyeti kurasın tam olsun!! :lepi::lepi:

iyi geceler kızlar ben yarın izmirden gelen misafirlerimle izmire gidicem anneme tatil sonunda görüşmek üzere

geldim
tatil çok iyi geldi 4 gün gecikme ile regl oldum 29 ekimde hayırlsı inşallah kafamadan yeni bebek düşüncesini iyice uzaklaştırıyorum çünkü takarak olmuyor allah kızıma sağlık versin gerisi boş

amin canım Allah tabiki kızına da sağlık versin , ama gerisi de boş değill
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelecek bebişin

amin canım Allah tabiki kızına da sağlık versin , ama gerisi de boş değill
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelecek bebişin

moralimi çok bozdum bu ay kafamdan iyice atmak istiyorum canım olursa olur olmazsa olmaz diyorum ne yapayım

işte geldim burdayımmmmm:))) internetimde problem var yaaa.. kızlar benim çarşamba günü adet günüm çok heycanlıyım, yüzümde bu ay sivilce hiç çıkmadı adetten 10 gün önce çıkardı ve belimin ağrısı hiç geçmedi bide kasıklarım ağrıyoo, bunlar belirti mi acabaaa? dayanamıcam erkenden test yapcam

yap arkadaşım bizi de haberdar et canım hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…