• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

oğlak iyi dileklerin için sağol ama henüz hamile değlilim 1-2 sene sonra düşünüyorum ben genetik araştırmamızı çapada yaptırdım sen neler yaptın genetik testler için eksik birşeyim kalmamıştır inşallah..

hamilesin herhalde neslih sen yanlış anlamadıysam allah yardımcın olsun benim meleğim şimdilik sağlıklı bir bebek allahıma şükür inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın herşeyin hayırlısı seninle olsun

slm tatlim bni hatirladinmi bebegini gule gule buyut guzelimm bnmmmmm

tam 2 ay önce bebeğimde ense kalınlığı görmüştü doktorumuz öyle böyle değil çok kalın 5.9 mm hemen cvs yaptırdı normal çıktı sonuç sonuç çıkana kadar bebeğim14 haftalık olmuştu ultrasonda anormal birşey yok dediler 16 haftalık olduğumda kontrola gittim doktorumuz sermet sağol kafa içinde biraz değişiklik var ama adını koyamıyorum dedi daha bebek çok küçük dedi 18 haftalıkken namık demir hocaya gittim herşey normal dedi ohhh dedik ama kısa sürdü 20 haftalıkken yapılan ayrıntılı ultrasonda sermet sağol dandy walker oldğunu söyledi eee namık demir bunu göremedi mi dedik şaştık kaldık bir doktora daha gidelim dedik o da tavsiye üzerine fuat akercan oldu baktı 1 saat inceledi evet dandy walker dedi hiç şüphe yok dedi bize internette görüntülerle anlattı sonlandırın çok büyük bir anomali dedi bebek büyüyemiycek göremiycek konuşamıycak duymuycak ve yürüyemiycek hep yatıcak dedi genelde bu tür vakaları sonlandırıyoruz ona da yazık dedi düşündük ve tamam dedik ve 21 haziran pazartesi sabah 8 buçukta ege üniversitesi hastanesine yattık
sabah özel oda ayarlamıştık önceden o sıkıntı olmadı kan aldılar odaya gidin dediler bekleyin kan sonucu çıksın yaklaşık 3 saat oturduktan sonra bir doktor yüzü görebildik benim anamnezimi yani hastalık öykümü aldı ve yazdı dosyamı oluşturdu işin garibi sermet hocanın hastasıydık aylardır özel muayenehanesine gittik ama benim o gün oraya yatacağımı bir asistanına bile haber vermemişti kimsenin haberi yoktu benden çocukta hangi anomali olduğunu bana sorup yazdı elinde bir belge yoktu ben bilgi veriyordum sadece hoca size sonlandırmayı hangi yöntemle yapacağını söyledi mi dedi evet hoca ona sonlandırmayı nasıl yapacağını bile söylememişti kendisi yurtdışında kongredeydi asistan bana dedi o zaman hocaya ulaşıp sormam lazım bekliyceksiniz dedi tam 3 saattir boş boş üzüntülü sıkıntılı bekliyorduk zaten beklemeye devam ettik geldi hocaya ulaşamadık dedi beklemeye devam hemşire çağırdı asla odana gelip tansiyon ateş ölçmek yok bas bas bağırarak yanlarına çağırıyorlar benide çağırdılar gittim birazdan başlıycaz

oğlak lütfen bana yaz çünkü sana cok ihtiyacım var aynısı benimde başıma geldi ilk gebeliğimde bebeğimin ense kalınlığına 12. haftada 9.4 kistik higroma dediler ve gebeliğim sonlandırıldı 2.kez aynı seyleri yasamaktan cok korkuyorum senden okuduklarım bana biraz umut ışığı oldu naapmalıyım hem bitaraftan tekrar hamile kalmak istiyorum hemde cok korkuyorum

yaziyi okuyunca gercekten cok üzüldüm. hastanedeki görevlilerin bu derece sert ve sorumsuz olmasi cok aci birsey. sen zaten orda hem bebeginin kaybettigi aci hemde kendi acinin derdindeyken onlarin öyle davranmalari cok kötü olmus. günde senin gibi kac vakka olursa olsun bu isten para kazaniyolar ve seninle, hastayla ilgilenmeleri sart.
ben yurt disindayim burayi övmek icin degil ama 8 haftalik hamileyken kürtaj olmak zorunda kaldim. hasta bakicisindan doktoruna hemsiresine kadar herkes o kadar ilgiliydi ki hatta ameliyathanede hemsire beni bayiltirken yanagimi oksayip herseyin iyi olacagindan doktorumun iyi biri oldugunu söyleyip duruyodu en son iyi uykular güzel rüya gör dedigini duydum. uyanir uyanmazda hemen agrin varmi diye sordular. öyle olmak zorundalar cünkü bu onlarin isi. bu tür ilgisizlikte bence hemen sikayette bulunmak lazim. onlara mecburuz diye bu sekilde davranmalari gerekmiyo. bizim sayemizde para kazaniyolar.

YAZDIKLARINIZI BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM:((( HER HİKAYEDE ACIM SİZİNKİ KADAR OLAMASADAA :s İÇİM KAN AĞLADIII...ŞUAN 19+0 OLDUK 13 GÜN ÖNCE AMNİYOSENTEZ YAPTIRDIM SONUCLARIMIZI BEKLİORUZ ALLAHIM YÜZÜMÜZE BAKSINN NOLUR DU EDİNNN RABBİM SAĞA SALİM BEBEĞİMİ BAĞIŞLASINN..SİZLEREDE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLLATLAR NASİP ETSİNN...

sıze bağıran doktor ve hemsırelere sızde bağırın onlar orda sızı ığıleştimek ve moralınızı yuksek tutmak zorundalar gıcık oluyorum ya valla bazen bazıları tam dayaklık zaten moralınız bozuk bıde onlar bole davranıyolar tobe tobe rabbım ınsallah hepinize sağlıklı sıpalar nasıp eder:)

YAZDIKLARINIZI BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM:((( HER HİKAYEDE ACIM SİZİNKİ KADAR OLAMASADAA :s İÇİM KAN AĞLADIII...ŞUAN 19+0 OLDUK 13 GÜN ÖNCE AMNİYOSENTEZ YAPTIRDIM SONUCLARIMIZI BEKLİORUZ ALLAHIM YÜZÜMÜZE BAKSINN NOLUR DU EDİNNN RABBİM SAĞA SALİM BEBEĞİMİ BAĞIŞLASINN..SİZLEREDE SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLLATLAR NASİP ETSİNN...

allah hayırlısını nasip etsin inşallah gözünüzaydın diyelim bir an önce

Merhaba arkadaslar
Maalesef ben de aynı seyleri yaşadım... 18 Ekim de sonlandırma 19 Ekim de ölü bir bebek doğurdum... Bunu gercekten yaşayan anlar, 11 Ocak beklenen doğum günüydü kısmet olmadı, o gün yaklaştıkça kendimi çok kötü hissediyorum... İlk bebeğimdi... Artık iyice saplantı haline geldi bi an önce bi bebeğim olmalı diye hırs yaptım ama yine aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum tabiki :( Dr um 4-6 ay sonra deneyebilirsiniz tekrar demişti sizlerin süreçleri nasıldı paylaşırsanız çok sevinirim... Allah kimsenin basına vermesin...

Merhaba arkadaslar
Maalesef ben de aynı seyleri yaşadım... 18 Ekim de sonlandırma 19 Ekim de ölü bir bebek doğurdum... Bunu gercekten yaşayan anlar, 11 Ocak beklenen doğum günüydü kısmet olmadı, o gün yaklaştıkça kendimi çok kötü hissediyorum... İlk bebeğimdi... Artık iyice saplantı haline geldi bi an önce bi bebeğim olmalı diye hırs yaptım ama yine aynı seyleri yaşamaktan korkuyorum tabiki :( Dr um 4-6 ay sonra deneyebilirsiniz tekrar demişti sizlerin süreçleri nasıldı paylaşırsanız çok sevinirim... Allah kimsenin basına vermesin...

geçmiş olsun bende bebeğimi 13 kasımda kaybettim. 22 haftalıktı benımde doktorum 6 ay bekle dedi . ama tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. rabbım inş yüzümüzü güldürür. isteyen herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evla t nasip etsin.

geçmiş olsun bende bebeğimi 13 kasımda kaybettim. 22 haftalıktı benımde doktorum 6 ay bekle dedi . ama tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. rabbım inş yüzümüzü güldürür. isteyen herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı evla t nasip etsin.

inşallah canımrabbim büyük..bende gecen yıl 6haftalıkken bir düşük yaptım ama arastırılmadı hiç neden düştüğü.. snra 3ay bekledikten sonra tekrar hamile kaldım. ama bana kimse 3ay yada 5ay bekle demediler belkide onunda oluşumunda sorun vardı ve eger arastırılsaydı belki bu cocukta önlem alınırdı diye düşünüyoruz rabbim bilir

tam 2 ay önce bebeğimde ense kalınlığı görmüştü doktorumuz öyle böyle değil çok kalın 5.9 mm hemen cvs yaptırdı normal çıktı sonuç sonuç çıkana kadar bebeğim14 haftalık olmuştu ultrasonda anormal birşey yok dediler 16 haftalık olduğumda kontrola gittim doktorumuz sermet sağol kafa içinde biraz değişiklik var ama adını koyamıyorum dedi daha bebek çok küçük dedi 18 haftalıkken namık demir hocaya gittim herşey normal dedi ohhh dedik ama kısa sürdü 20 haftalıkken yapılan ayrıntılı ultrasonda sermet sağol dandy walker oldğunu söyledi eee namık demir bunu göremedi mi dedik şaştık kaldık bir doktora daha gidelim dedik o da tavsiye üzerine fuat akercan oldu baktı 1 saat inceledi evet dandy walker dedi hiç şüphe yok dedi bize internette görüntülerle anlattı sonlandırın çok büyük bir anomali dedi bebek büyüyemiycek göremiycek konuşamıycak duymuycak ve yürüyemiycek hep yatıcak dedi genelde bu tür vakaları sonlandırıyoruz ona da yazık dedi düşündük ve tamam dedik ve 21 haziran pazartesi sabah 8 buçukta ege üniversitesi hastanesine yattık
sabah özel oda ayarlamıştık önceden o sıkıntı olmadı kan aldılar odaya gidin dediler bekleyin kan sonucu çıksın yaklaşık 3 saat oturduktan sonra bir doktor yüzü görebildik benim anamnezimi yani hastalık öykümü aldı ve yazdı dosyamı oluşturdu işin garibi sermet hocanın hastasıydık aylardır özel muayenehanesine gittik ama benim o gün oraya yatacağımı bir asistanına bile haber vermemişti kimsenin haberi yoktu benden çocukta hangi anomali olduğunu bana sorup yazdı elinde bir belge yoktu ben bilgi veriyordum sadece hoca size sonlandırmayı hangi yöntemle yapacağını söyledi mi dedi evet hoca ona sonlandırmayı nasıl yapacağını bile söylememişti kendisi yurtdışında kongredeydi asistan bana dedi o zaman hocaya ulaşıp sormam lazım bekliyceksiniz dedi tam 3 saattir boş boş üzüntülü sıkıntılı bekliyorduk zaten beklemeye devam ettik geldi hocaya ulaşamadık dedi beklemeye devam hemşire çağırdı asla odana gelip tansiyon ateş ölçmek yok bas bas bağırarak yanlarına çağırıyorlar benide çağırdılar gittim birazdan başlıycaz

merhaba yasadiginiz durumun cok benzerini 3 gun once ayni hastanede yasadim, 12 saat sancidan sonra siddetlenen agrilarima ragmen odaya kimse gelmedi ve dogum odada annemlerin gozu onunde oldu..sonra ameliyathaneye goturduler bir zahmet...temizlik icin..berbat bir durumdu..benim bebegim de 20 hafta 3 gunluktu, trizomi 18 hem panoramada hem amniyosentezde yuksek cikti..normalde ozele gidiyordum..ege arastirma hastanesi oldugu icin sonlandirmayi orda yapmak istedim ama bin pismanimm..unutamayacagim bir kabus yasatti bana..

sağol canım büyütüyoruz kızımızı şimdlik hiçbir sorun yok allaha şükür
Herşeyi en başından okudum yasadiklarinizi birebir yaşadım 22haftakik bebeğim sancılar içinde sonlandırıldı yan odada herkes bebeğini koklarken ben kefeni ile aldım cook zor şeyler yaşadım hele o aciyi hiç demiyorum su an 40 haftalık hamileyim bebeğimi bekliyorum ve o kadar korkuyorum ki bisey olacak diye inş kucagima alırım ancak o zamana imamcam herşey rüya gibi hala inanamiyorum rüya gibi herşey rabbim kimseye evlat acısı vermesin

Çok acılar çektim 13ssati bulan sancılar ama tüm acılar geciyorda geçmeyen tek şey evladının acisi

oğlak merhaba ama malesef hasta anne karnında konulan teşhis ile doğduğunda konulan teşhis aynıydı ama söylendiği gibi felç doğmadı çok şükür görüyor duyuyor her yerini kıpırdatabiliyor 16 aylık olmasına rağmen hala başını tutamıyor ve epilepsi hastası yinede hergün allahıma binlerce kez dua ediyorum söylendiği gibide olabilirdi diye belki herşeyini geç yapacak ama allah izin verirse yapacak birkez anne demesi için senelerce beklemeye razıyım yeterki o ii olsun dünyamız herşeyimiz oldu o bizim allah bize buçocuğu böyle kısmet ettiyse vardır bir nedeni diyoruz rabbim hepimize sabır versin senin olayınada çok üzüldüm allah sanada sabır versin canım ikinci bebeğine çok sevindim inşallah sağlıklıdır bende çok korkuyorum ikincide aynı şeylerle karşılaşırım diye
Merhaba hala bu siteyi kullanıyormuşsunuz bilmiyorum inşallh size ulaşabilirim benim kızıma da şizensefali teşhisi kondu suanda altı aylık motor gelişimi biraz geride malesef sizin kızınız nasıl oldu şimdi büyümüştür merak ediyorum bizi ileride neler bekliyor eğer yazarsanız cok sevinirim. Cok tesekkürler

Back