Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapıyım mı gerçekten yaaa? cesaret verin banaaa, daha adet günüme de var ama içimden bi ses bu ay hamilesin diyooooo, çok mu umutlandım acaba yaaaaa, olmazsaa üzülmicem yaaaa ne zaman kısmetse o zaman olsun sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun inşalahhhhhhh
sabah test yaptımmmmmm ikinci çizgi çoookkk silik çıktıı, daha erken galibaa yaaa... kızlarrrrr bişi söyleyinnnn ne demek bu şimdiii korkuyorummmm
ya ben salak gibi oldum arkadaşlar aslında silik çıkınca büyük ihtimal gebelik vardır diye biliyorum ama yanılma payının olduğunu da düşünüyorum çok ümitlenmek istemiyorummm hayırlıysa olsunnn ve sağlıklı sıhhatli olsunnnn, akışına bırakcammmm heycanlanmıcammm....... aslında çok tuhaf normalde insanlar çift çizgi görünce heycanlanırlar sevinirler ama ben şimdiden sevinmek istemiyorum yaşadığım kötü tecrübeden dolayıı(
sabah yaparım dediğim testi de dayanamadım az önce yaptım yine aynısı oldu 2. çizgi silik çıktıı ama ben yine de doktora gidene kadar çok ümitlenmeyim, nolur nolmaz yaaa hafta içi bi gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum
normal test yaptım canım, kan testi için acele etmeyim dedim en azından bi kaç gün daha geçsin normalde çoktan yaptırmam lazım çatlardım meraktan ama şimdiden ümitlenmek istemiorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum galiba... bide çok fena üşütmüşüm yaaa yorgan döşek yatıyorumm
değerim bana biraz düşük geldi ama adet günüme daha 4 gün varr normaldir dimi kızlarrr, içimi rahat tutcam inşallahhhh
değerim bana biraz düşük geldi ama adet günüme daha 4 gün varr normaldir dimi kızlarrr, içimi rahat tutcam inşallahhhh