• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

huu huuuu pembe danammmm ben geldimm..
bizim topik cok sesizz bende burda görünce seni geleyim dedim..giriş varmı kızlarr...

b en 3 ay elimde poşetle gezdim, kafamı kaldıramadım yastıktan, mide bulantım had safhadaydı, kahvaltıyı bile görmeden gözüm kapalı bi iki zeytinle geçiştiriyordumm, :1:

b en 3 ay elimde poşetle gezdim, kafamı kaldıramadım yastıktan, mide bulantım had safhadaydı, kahvaltıyı bile görmeden gözüm kapalı bi iki zeytinle geçiştiriyordumm, :1:

bende 2.de öyleydim ve kilo verdim önce sonra süper bir şekilde geri aldım

buyurrr tabii
birçok topikte beraberiz burda da katıl bize
sağol canımm evet hep karşılaşıyoruzz bende sizinle kadr ortağı sayılırım..
hoşgeldin şekerim, oğlak75 i tanıyorsun bizim topiğe gelen arkadaşım. burasıda onun topiği Şeniz

evet canım tanıyorum hatta yazısını okudumda aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamış..
ee nasılsınız bakalım...

kızlar konumuz havamız değişsin biraz
bugün led tv aldık sony bravia geldi akşam ne kadar farklı geldi bana tüplü tvden sonra ama insanlar şişman görünüyor demi bana mı öyle geldi

sağol canımm evet hep karşılaşıyoruzz bende sizinle kadr ortağı sayılırım..

evet canım tanıyorum hatta yazısını okudumda aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamış..
ee nasılsınız bakalım...

eee o zaman durduğun kabahat
hemen katıl bize canım senin bebeğine noldu demiycem aklıma ilk onu sormak geldi ama boşverrrrr güzel şeylerden konuşalım

kızlar konumuz havamız değişsin biraz
bugün led tv aldık sony bravia geldi akşam ne kadar farklı geldi bana tüplü tvden sonra ama insanlar şişman görünüyor demi bana mı öyle geldi

evet yaa o tvlerde öyle gösteriyo ne yazıkki insanlar tombiş tombişşş..sırnaşık şey
güle güle iyi günlerde kullan canım..

Son düzenleme:
evet ilk seferinde herkes öyle diyor, ama zamnla alışılıyo tabi ,hayırlı olsun bu arada :)

bana mı yazdın canım bana yazdıysan sağol 10 yıldır eski tüplü tv mizi kullanıyorduk zamanı çoktan gelmiştide yeni ev aldık biz martta kredi borcumuz ufak tefek eşya halı perde borcu filan ancak sıra geldi

eee o zaman durduğun kabahat
hemen katıl bize canım senin bebeğine noldu demiycem aklıma ilk onu sormak geldi ama boşverrrrr güzel şeylerden konuşalım

haklısın canım güzel eşylerden konuşalım...kaydirigubbakcemile3
senin yaşadıkların aynısı sayılırr o kadar söyliyeyim.eyvahedigeldismile

bana mı yazdın canım bana yazdıysan sağol 10 yıldır eski tüplü tv mizi kullanıyorduk zamanı çoktan gelmiştide yeni ev aldık biz martta kredi borcumuz ufak tefek eşya halı perde borcu filan ancak sıra geldi

oooh n güzel allah güzel günlerde yaşamayı nasip etsin:nazar:

GamzeliKiz, ozlemilker, pembedana+, yamanas+, zehra1025
ilk kez bu topik bu kadar dolu

üstten basmışlar gibi :roflol::roflol::roflol::roflol:

annemde benim düğün videosunu izlerken kadın nasıl bozuldu... bu ben olamam dedi durdu!!!
anne dedim bu tv den !! kadın 16 kilo verdi benim düğüne kadar:lepi: şok geçirdi videoda görünce kendinialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back