• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

kızlar dün doktora gittim, sezeryandan sonra ilk muayenemdi, herşey yolunda dedi doktor, çok güzel toparlanmış rahim, yumurtlamışım bide kocaman olmuş :) artık korunmayı bırak çk fazla beklemene gerek yok dedi, bırakır bırakmaz da hemen hamile kalıcam diye de bi kural yok zaten, hayırlısı artık, herşey hepimiz için güzel gider inşallah

ooooo süper vallahi şekerim...sırnaşık şey:lepi::lepi::lepi:
bu ay hepimiz erken yaticezz sanırsam :roflol::roflol::roflol::roflol: ee işimiz gücümüz var di mi amabayanssulusmilezemuszemusopuyorumnanaktan

ooooo süper vallahi şekerim...sırnaşık şey:lepi::lepi::lepi:
bu ay hepimiz erken yaticezz sanırsam :roflol::roflol::roflol::roflol: ee işimiz gücümüz var di mi amabayanssulusmilezemuszemusopuyorumnanaktan

:roflol::roflol: öyle olacak gibi valla kaydirigubbakcemile2

inşallahh hepimiz kavuşuruz sağlıkla, bu arada ikinci gebelikte tekrar yaşanır diye sakın oralara taıkılıp kalma dedi dr., böyle bi ihtimal bu tür kromozomal bozukluklarda 10.000 de 5 tir dedi , pozitif düşün her zaman dedi, inşallah güzel olacakk

inşallahh hepimiz kavuşuruz sağlıkla, bu arada ikinci gebelikte tekrar yaşanır diye sakın oralara taıkılıp kalma dedi dr., böyle bi ihtimal bu tür kromozomal bozukluklarda 10.000 de 5 tir dedi , pozitif düşün her zaman dedi, inşallah güzel olacakk

bende geçenlerde forumda bizim sonuçları çıkaran genetikçiyi gördüm. eşimle arkadaşlar ben tanışmamıştım daha önce!
adam benim moral durumunun hat safada olduğunu düşünmediğinden mi yoksa hakikaten etkili bişi olduğundan mı bilmem her cümlesinin sonuna ''aman rahat olun, olumsuz düşünmeyin, herşey yolunda gidecek bu sefer'' deyip durdu... bende ayrıldıktan sonra eşime, ay beni bilse dedim, hemen olsa hemen hamile kalmak istediğimi adam kadına bak der dedim:roflol::roflol::roflol:
wallahi nasıl enerji doluyum, sanki bi ceket atsa adam hamiş kalıcam... bütün alıcılar açık!!!opuyorumnanaktan

bende geçenlerde forumda bizim sonuçları çıkaran genetikçiyi gördüm. eşimle arkadaşlar ben tanışmamıştım daha önce!
adam benim moral durumunun hat safada olduğunu düşünmediğinden mi yoksa hakikaten etkili bişi olduğundan mı bilmem her cümlesinin sonuna ''aman rahat olun, olumsuz düşünmeyin, herşey yolunda gidecek bu sefer'' deyip durdu... bende ayrıldıktan sonra eşime, ay beni bilse dedim, hemen olsa hemen hamile kalmak istediğimi adam kadına bak der dedim:roflol::roflol::roflol:
wallahi nasıl enerji doluyum, sanki bi ceket atsa adam hamiş kalıcam... bütün alıcılar açık!!!opuyorumnanaktan

inşallah hamile kalmanda kolay olur geriside kolayca geçiverir ve bebişinle 3 kişilik bir aile olursunuz

kızlar çıldırıyorum artık hala regl olmadım göğüslerim şiş karnım şiş gaz feci sinirlerim zaten ooooo
bir geliverse bayram edicem

valla süpersin pembe :lepi:
bu enerji hepimize dağılsın, gelsin güzelliklerr, biz kötü şeyleri savdıkk gittii

ben bir regl olsam herşey güzel olacak da inşallah sizler benim gibi olmayın takmayın hiç kafaya yoksa bakınız şekil 1-a ben

inşallah hamile kalmanda kolay olur geriside kolayca geçiverir ve bebişinle 3 kişilik bir aile olursunuz

asıl sorun cvs sonrası!!! ben o 3 hafta yatamam , oturamam!!! deliririmmmmm!!!!!
önce %25 lik talasemiden kurtulmam gerek sonra bide bu lanet turnerdan!!!
en zor iş benimki kızlar!! ama korkmuyorum inanın!!
olucak bu seferrrrhihoyyythihoyyyt

valla süpersin pembe :lepi:
bu enerji hepimize dağılsın, gelsin güzelliklerr, biz kötü şeyleri savdıkk gittii

wallahi şekerim , war ya!!! bi hamiş kalayım herşey ilkmiş gibi yaşayacağım!
bu ilk bebeğim olacak benim! o bi sınavdı ve ben başarıyla verdim o sınavı sanırım :lepi::lepi:
tek derdim kilo vallahi, inanın başka düşündüğüm yok şu ansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

wallahi şekerim , war ya!!! bi hamiş kalayım herşey ilkmiş gibi yaşayacağım!
bu ilk bebeğim olacak benim! o bi sınavdı ve ben başarıyla verdim o sınavı sanırım :lepi::lepi:
tek derdim kilo vallahi, inanın başka düşündüğüm yok şu ansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende de kilo kaldı , gitmyo da napayımm, ama bu sefeer hamile kaldığımda ona da takılmıycam, dikkat edicem ama çok da problem yapmıcam,

bende de kilo kaldı , gitmyo da napayımm, ama bu sefeer hamile kaldığımda ona da takılmıycam, dikkat edicem ama çok da problem yapmıcam,

bende diyorum hamilelik deli gibi yemek değil diye kendi kendime ama...bakalım artık!!
mide bulantısı falan yoktu bende yediğim yaradı tabiii...cokacimcoook

Back