• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

Yeni gördüm konuyu oğlak :(( çokkk üzüldüm dolu gözlerle okudum
Dün gittigim hastanedede servis bölümüne cıktığım ortamda da kadın doğum yapmış masadan alan yok doktor muyane edıyo şunları yap böyle davran vs vs ağzını bıcak acmıyo hemşirelerın konuşmalarını duydum Kadınların doğum sancısı cekerken bağırmalarını hiç sevmıyorlarmıs bir digeri ben seviyorum kızmıyorum dıyo
O hastanede doğum yapmak istiyordum ama vazgeçtim bazen kendi başımamı doğursam dıyorum Allah kimseye muhtaç etmesin cok ilgiye muhtaç olduğun bir anda çok yıpratıyorlar insanı
alalım paramızı hemşire odasında lak lak yapalım anca ıstıyolar tabi bazılarını seçiyorum İnsancıl duygular besleyenlerıde yok degil
Rabbim birdaha böyle bir acı yaşatmasın ne sana ne başka bir kadına Sağlıklı sıhhatli evlatlarlar nasip etsin cümlemize canım

amin hele böyle kötü anıların tekrarını hiç yaşatmasın allahım
sağlıkla gelsin bebeklerimiz

çarşamba günü randevum var , ilk kontrolüm olacak ameliyattan sonra ,
inşallah iyi geçer, herşey yolundadırr :Saruboceq:eyvahedigeldismile

Yeni gördüm konuyu oğlak :(( çokkk üzüldüm dolu gözlerle okudum
Dün gittigim hastanedede servis bölümüne cıktığım ortamda da kadın doğum yapmış masadan alan yok doktor muyane edıyo şunları yap böyle davran vs vs ağzını bıcak acmıyo hemşirelerın konuşmalarını duydum Kadınların doğum sancısı cekerken bağırmalarını hiç sevmıyorlarmıs bir digeri ben seviyorum kızmıyorum dıyo
O hastanede doğum yapmak istiyordum ama vazgeçtim bazen kendi başımamı doğursam dıyorum Allah kimseye muhtaç etmesin cok ilgiye muhtaç olduğun bir anda çok yıpratıyorlar insanı
alalım paramızı hemşire odasında lak lak yapalım anca ıstıyolar tabi bazılarını seçiyorum İnsancıl duygular besleyenlerıde yok degil
Rabbim birdaha böyle bir acı yaşatmasın ne sana ne başka bir kadına Sağlıklı sıhhatli evlatlarlar nasip etsin cümlemize canım

merhaba kızlar.bahsettiğiniz hangi hastane acaba?

oğlakcım dün gece geçmiş yazıları okurken bişey dikkattimi çekti. yaş konusunda kendini çok suçlamışsın haksızlık etmişsin umarım hala aynı şekilde düşünmüyosundur, bunun yaşla bi ilgisi yok ben 26 yaşındayım benimde başıma geldi.. bende ilk başlarda hep kendimi suçladım bişeyleri eksik yaptım heralde diyodum hamile kalmadan önce sigara içiyodum, sigaradan oldu diyodum ama bunun bi sebebi yok tatlım kendine haksızlık etme sakın..
dün gece bana yine ağlama krizi geldi, neden bu kadar nadir görünen bişey benim başıma geldi diye ağladım durdum, içim hala acıyo, ben ağladıkça eşim kahroluyo o da benle ağlıyo onu da üzüyorum ama bazen tutamıyorum kendimi.. hafifledi artık diyorum ama yanılıyomuşum

oğlakcım dün gece geçmiş yazıları okurken bişey dikkattimi çekti. yaş konusunda kendini çok suçlamışsın haksızlık etmişsin umarım hala aynı şekilde düşünmüyosundur, bunun yaşla bi ilgisi yok ben 26 yaşındayım benimde başıma geldi.. bende ilk başlarda hep kendimi suçladım bişeyleri eksik yaptım heralde diyodum hamile kalmadan önce sigara içiyodum, sigaradan oldu diyodum ama bunun bi sebebi yok tatlım kendine haksızlık etme sakın..
dün gece bana yine ağlama krizi geldi, neden bu kadar nadir görünen bişey benim başıma geldi diye ağladım durdum, içim hala acıyo, ben ağladıkça eşim kahroluyo o da benle ağlıyo onu da üzüyorum ama bazen tutamıyorum kendimi.. hafifledi artık diyorum ama yanılıyomuşum[/QU
bazen öyle banada ağlama krizi geliyor canım geçen gün hamile bir bayan var okulda tam 22 haftalık ona baktıkça ağladım tabii ki geçmiyor ama hafifliyor canım artık bunları düşünmemeye çalış yeni bebeğe konsantre ol ki hormonların da düzenli çalışsın bak benim bu ay iyice saçmaladı vücudum adet olmadım ama gebelik testleri de negatif ne olduysa artık doktorluk olmayayım diye dua eder oldum bu ay özellikle çok istemiştim canım bu ay hamile kalırsam oğlumu kaybettim ay yani haziranda yeni bebeğim gelecek inşallah diye düşündüm hep ama çok stres yaptım demekki adetim bile gecikti stres moral çok önemli kendine dikkat et

canım sen bugün adet olcaktın dimi?? evde kendin mi yaptın testi, evde yapılanlar çok sağlıklı sonuçlar vermiyor, sen yarın da gelmezse bi kan testi yaptır bence.. hiç gecikmen olur muydu?

canım sen bugün adet olcaktın dimi?? evde kendin mi yaptın testi, evde yapılanlar çok sağlıklı sonuçlar vermiyor, sen yarın da gelmezse bi kan testi yaptır bence.. hiç gecikmen olur muydu?

4 aydır yani doğumdan beri hiç gecikme olmadı hatta erken bile geldi hep ama bu ay stresten oldu böyle bence

aaaaa ben heycanlandım valla, müjdeli haberler verirsin inşallahh, yarını bekleelim bakalımm.. inşallahhh hamişsindirrrr:Saruboceq:

aaaaa ben heycanlandım valla, müjdeli haberler verirsin inşallahh, yarını bekleelim bakalımm.. inşallahhh hamişsindirrrr:Saruboceq:

sanmam canım ya stres yaptım ilk kez bu ay korunmadık ya olsa gebelik testlerinde silik de olsa çizgi çıkardı neyse yarın olsunda bakalım

ya sen, çift çizgi göremeyince panikledin galiba... umduğun gibi gitmedi testler yaa... ama ümit var tabiiiiki... yap bakalım yarın bi test...

Son düzenleme:
ya sen, çift çizgi göremeyince panikledin galiba... umduğun gibi gitmedi testler yaa... ama ümit var tabiiiiki... yap bakalım yarın bi test...

ümit yok canım kaç gündür test yapıyorum negatif stres yaptım ondan gecikiyor büyük olasılıkla

Stres olmamak bu işin en önemli kısmı.Yumurta takibi,gün hesaplama falan hepsi strese sokuyo.Beklemek zor tabi insan bir an önce çift çizgiyi görmek istiyo.Hayırlı zamanda gelsin diyip herşeyi unutup olaya konsantre olmadan denemek lazım.Bu sefer olmayınca hayal kırıklığı oluyo ve sonraki ay daha da fazla stres yaşanıyo bence.
Bu arada ben adet olacağım gün test yaptığımda çıkmamıştı aynı gün kan testi yaptırdım orda çıktı.İnşallah senin gecikme de hayırlı bi gecikmedir oğlak75.

Stres olmamak bu işin en önemli kısmı.Yumurta takibi,gün hesaplama falan hepsi strese sokuyo.Beklemek zor tabi insan bir an önce çift çizgiyi görmek istiyo.Hayırlı zamanda gelsin diyip herşeyi unutup olaya konsantre olmadan denemek lazım.Bu sefer olmayınca hayal kırıklığı oluyo ve sonraki ay daha da fazla stres yaşanıyo bence.
Bu arada ben adet olacağım gün test yaptığımda çıkmamıştı aynı gün kan testi yaptırdım orda çıktı.İnşallah senin gecikme de hayırlı bi gecikmedir oğlak75.

benimkide 5 gün önce çıkmıştı idrar da kaydirigubbakcemile4 kişiden kişiye değişiyor işte...
ama pek umutlu değil oğlak, çift çizgide kaçınca, pek umudu yok sanırım :nazar:

benimkide 5 gün önce çıkmıştı idrar da kaydirigubbakcemile4 kişiden kişiye değişiyor işte...
ama pek umutlu değil oğlak, çift çizgide kaçınca, pek umudu yok sanırım :nazar:

İlk hamileliğimde bende de adetten 4 gün önce falan çıkmıştı idrarda.Yumurtanın döllenme zamanıyla ilgili olabilir belki.İnşallah hepinizden güzel haberler gelir kısa zamanda.Aman geç olsun güç olmasın.Sonu hayırlı olsun önemli olan o.

oğlak canım nerelerdesin, meraktayız burda haber bekliyoruz senden. test yaptırdın mı canım? güzel bi haber alırsam bana da umut olcaksınnnn

oğlak canım nerelerdesin, meraktayız burda haber bekliyoruz senden. test yaptırdın mı canım? güzel bi haber alırsam bana da umut olcaksınnnn

yapmış canım sabah ama yok bişiiiii.... bakalım hele 12 gün daha gelmezse kırmızılar, kanına baktırsın bariiii:nazar:

ya benim arkadaşımın 10 gün gecikmişti ama düzensizlik vardı öylesine bi test yapalım dedik çıkmadı, 3 gün snra kan testi yaptı çıktı, evde apılanlar pek güvenilir değil, en iyisi kan testi biraz daha zaman geçsin

Back