canım benim geçmiş olsun başın sağolsun neden oldu neden kaybettin bebeğini bahsetsene biraz yaranı deşmiş olucam ama istemezsen anlatma
bende sürekli araştırdım soruşturdum canım neden neden oldu ama bir sonuç yok
ben tam 4 ay bekledim canım yeni bebek çalışmaları için doktorum 6 ay dedi ama ben yaşım fazla bekliyecek vaktimiz az bizim dedim tamam 4 ay olsun dedi genelde normal doğum ardından kürtajsa eğer 6 ay diyorlar canım
çok saol canım.acım hiç dinmedi ki her an aklımda unutulmuyor.içim acıyor.sebebini bende tam bilmiyorum ama soğulalgınlığı geçirdim bir hafta olmuştu şikayetlerim devam ediyordu.bademciklerim dolmuştu öksürük burun akıntısı...sonra yumurtalıklarımda hafif ağrı oldu.doktoruma hepsini tek tek anlattım ama ilaç filan vermedi.benim tahminim öksürük ve boğazda iltihap vardı.doktor o an beni hastaneye yatırıp serum filan verebilirlerdi diye düşünüp kendimi üzüyorum.iki gün sancı çektim sonra suyum geldi bebeğim hala yaşıyordu oğluşum benim suni sancıyla doğum yaptım çok acı bir deneyimdi.unutmak çok zor.bir ay geçti şimdi tekrar denemek için sabırsızlanıyorum ama üç daha bekleyeyim diyorum.gerisi Allahın takdiri.bu arada folik asit ve demir ilacı kullanıyorum.rahmimin çabuk toparlanması için bana sen ne tavsiye edersin canım.bu arada sigarayı tekrar içmeye başladım sıkıntılardan bırakamıyorum ama en azından azaltmam gerek biliyorum.burası bana terapi gibi geliyor.sizlerle acımızı paylaştıkça rahatlıyorum biraz.inş. en kısa zamanda bizim gibi olan arkadaşlarla da güzel haberlerimizi paylaşırız.böyle işte..