21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

çok saol canım.acım hiç dinmedi ki her an aklımda unutulmuyor.içim acıyor.sebebini bende tam bilmiyorum ama soğulalgınlığı geçirdim bir hafta olmuştu şikayetlerim devam ediyordu.bademciklerim dolmuştu öksürük burun akıntısı...sonra yumurtalıklarımda hafif ağrı oldu.doktoruma hepsini tek tek anlattım ama ilaç filan vermedi.benim tahminim öksürük ve boğazda iltihap vardı.doktor o an beni hastaneye yatırıp serum filan verebilirlerdi diye düşünüp kendimi üzüyorum.iki gün sancı çektim sonra suyum geldi bebeğim hala yaşıyordu oğluşum benim suni sancıyla doğum yaptım çok acı bir deneyimdi.unutmak çok zor.bir ay geçti şimdi tekrar denemek için sabırsızlanıyorum ama üç daha bekleyeyim diyorum.gerisi Allahın takdiri.bu arada folik asit ve demir ilacı kullanıyorum.rahmimin çabuk toparlanması için bana sen ne tavsiye edersin canım.bu arada sigarayı tekrar içmeye başladım sıkıntılardan bırakamıyorum ama en azından azaltmam gerek biliyorum.burası bana terapi gibi geliyor.sizlerle acımızı paylaştıkça rahatlıyorum biraz.inş. en kısa zamanda bizim gibi olan arkadaşlarla da güzel haberlerimizi paylaşırız.böyle işte..

canım çok geçmiş olsun inşallah bu ay bebişine kavuşursun sana çok hak veriyorum hamile kalma düşüncesini kafadan atmak gerekiyo bizim 3. ay oldu denemelerimiz hala sonuç alamadık artık bundan sonra ne zaman olursa olsun diyorum, kötü bi deneyim yaşadık tabi ondan sonra hemen tekrar bebişimiz olsun istiyoruz ama taktıkça hiç olmuyo kontrollerimiz de oldu hiç bi problem yok, düşünmemek lazım yani

canım başın sağolsun bende senin gibi tekrar siğaraya başladım onuda kendine dert etme bence zamanı gelir istediğinde bırakırsın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın....

arkadaşım sigarayı azaltmaya çalış en azından çok bir bilgim yok ama kötü bir etkisi olur mu bilemiyorum yinede azaltmaya çalış bence
bana doktorumun dediklerini yazayım sana ayakların sıcak tutman gerek stres yapmaman gerek hafif egzersiz yürüyüş bile olabilir özellikle karın kasları için mekik ve düzenli doğal beslenme bunları dedi bana ne kadar doğru bilemem ben pilates yapıyorum stres maalesef engel olamıyorum doğal beslenmey dikkat ediyorum ve yaz günü bile çorap giyiyordum evde ayağıma
hayırlısı olsun canım

teşekkürler tavisiyelerin için canım.bende beslenmeme dikkat ediyorum ayaklarımı sıcak tutuyorum.hatta eczaneden sıcak su torbası bile aldım.sanırım kan çok gittiği için çacuk üşüyorum.zaten sigara konusuna gelince eşimde çok kızıyor.artık onun da çaresine bakacağım sadece psikolojim düzelsin diye bekledim biraz.hakkımızda hayırlısı artık canım.görüşmek üzere.kendinize çok iyi bakın kızlar

Canım çok geçmiş olsunn....bende kürtajdan sonra 2 adet dönemi bekledim... Bu ay çalışmalra baişladım.. Bende folik asit kullanıyorum.. Beslenmeme dikkat ediyorum.. Bu aralalar grip felan yaygın taze sıkılmış meyva suları, süt vb yararlı şeyler tüketiyorum. Birde hergün 2-3 tane kuru incir tüketiyorum, E vitamini yüksek... Yaptığım şeyler bunlar bakalım çalışmalrımızın sonucu ne olur bilmiyorum:)kaydirigubbakcemile İnşallah sende bu dönemi atlatıp tekrar bebek çalışmalarına başlarsın..

Gerçekten öyle bişeyleri takmamak lazım.. Ama bunu yapamıyorum.. İnternette hep bu konular ile ilgili bişeyler okuyorum.. Ama elimde değil...

Gerçekten öyle bişeyleri takmamak lazım.. Ama bunu yapamıyorum.. İnternette hep bu konular ile ilgili bişeyler okuyorum.. Ama elimde değil...

artık sadece yeni gelecek bebeğine konsantre ol canım inan başka türlü geçmez o acı ne yaparsan yap geçmez de işte teselli oluyoruz

canım benm sanada çok geçmişolsun allah tez zamanda acısını unutturmayı nasip eder inşllh.... kaç aylıkdı 4 mü ? normal doğum yapmışsın sanırım ?

belli bi süre bu yaptıkların normal canım... bende öyleydim. daha fazla bu konuda ne öğrenebilirim acaba diye deli gibi araştırıyordum... hatta kocaman emrioloji kitabı aldım arkadaştan... ama dr.um kendi söyledi, o an dedim ki ne yapıyosun sen... acımı taze tutmak için bunlar hep. dr.un dediğide anne adayı olduğum ve artık psikolojimin buna hazırlanması gerektiğiydi. çokta doğruydu...
şimdi öyle hazır hissediyorum ki kendimi...5,5 ay olmadı doğumdan bu yana...:lepi::lepi:
diyeceğim o ki, yavaş yavaş toparlan canım, herşey senin elinde.

amin canım inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ...

amin inşallah o günleri de görürüz.kızlar dün işten eve gidince yine kötü oldum aklım hep onda hep bir özlem var.çok ağladım nasıl geçecek bu acı...hep kız isterdim erkek olduğunu öğrenince bu kadar sevineceğimi tahmin etmiyordum.şimdi bende bıraktığı duygular o kadar farklı ki dile dökemiyorum o benim masumiyetim gibi...

oğlak canım napıyosun? adet gününe az kalmıştır heralde var mı bi değişiklik. preseed almadım ben bu ay, biraz daha bekleelim dedik, seni merak ettim inşallah güzel haberler verirsin

oğlak canım napıyosun? adet gününe az kalmıştır heralde var mı bi değişiklik. preseed almadım ben bu ay, biraz daha bekleelim dedik, seni merak ettim inşallah güzel haberler verirsin

ovulasyon testleri beni manyak etti arkadaşım ovulasyon yakalıycaz derken sanırım kaçırdık fazla çalışma da yapamadık canım umutlu değilim bu aydan neyse diyorum hayırlsı olsun 25 ekim adet günüm burdan yazarım canıjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…