• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

verdim tam 6 tüp kan aldılar dolu dolu ama dediğim gibi kimi 10 gün sonra kimi pazartesi kimi 1 hafta sonra filan bakalım nasıl topluycaksam onları burdan işe gitmesem meraktan valla hepsini çıkar çıkmaz alır gelirim

ya egeden ben sana bakarım sonuçları sen bana hatırlat, internetten alırım :hooray: çıkıp çıkmadığına kocişim baksın , boşuna gel git yapmaa:lepi:

ya egeden ben sana bakarım sonuçları sen bana hatırlat, internetten alırım :hooray: çıkıp çıkmadığına kocişim baksın , boşuna gel git yapmaa:lepi:

imnternetten nasıl alınıyor banada yazıver de ben de çıktı alayım bari gel git yapacağıma

şifreli canım yaa.. doktor bi arkadaşa sölicem bakıcak ...internette değil bu, egenin sisteminden sempatiksalakcinni

en son alınacak olanı alacağımız gün gider hepsini toplarım bakalım bir değişiklik olursa sana haber veririm sağol canım

kızlar yumurtalama günümü bekliyoruz 10-11-12 ekim gibi çok heyecan yaptım ya sanki ilk kez hamile kalıcam ilk kez anne olucam ama hepsinin tadı ayrı inanın dakika dakika haberdar edicem kader arkadaşlarımı sizleri
zaten bir hamile olduğumu öğreneyim ilk size haber tabii ilk eşime sonra size pembedanama başağıma yamanasa glnk ya ve daha adını hatırlayamadığım aynı yollardan geçtiğimiz arkadaşlarıma inşallah hepimiz o güzel anları yaşarız

kızlar yumurtalama günümü bekliyoruz 10-11-12 ekim gibi çok heyecan yaptım ya sanki ilk kez hamile kalıcam ilk kez anne olucam ama hepsinin tadı ayrı inanın dakika dakika haberdar edicem kader arkadaşlarımı sizleri
zaten bir hamile olduğumu öğreneyim ilk size haber tabii ilk eşime sonra size pembedanama başağıma yamanasa glnk ya ve daha adını hatırlayamadığım aynı yollardan geçtiğimiz arkadaşlarıma inşallah hepimiz o güzel anları yaşarız

ay aynı şeyleri yaşıyoruz ya beraber .... zamanlama süperrr, duygular aynı... sanki ilkbahar gibi, insan neşe doluyor yaaaa... bi enerji bi mutluluk bende..anlatamam... bende eşimden sonra haberi ilk topikte vericem, ailemdende başka kimseye sölemiycem...:asigim::asigim:

ay aynı şeyleri yaşıyoruz ya beraber .... zamanlama süperrr, duygular aynı... sanki ilkbahar gibi, insan neşe doluyor yaaaa... bi enerji bi mutluluk bende..anlatamam... bende eşimden sonra haberi ilk topikte vericem, ailemdende başka kimseye sölemiycem...:asigim::asigim:

aynen planım 3 aylık olana kadar ailem de dahil olmak üzere kimseye söylememeyi düşünüyorum artık nazarada inandım kesinlikle bakalım saberedebilecek miyim

aynen planım 3 aylık olana kadar ailem de dahil olmak üzere kimseye söylememeyi düşünüyorum artık nazarada inandım kesinlikle bakalım saberedebilecek miyim

sabretmek zor olacak eminim ama bende nazara inanıyorum artık... insanlar hadi bizden ne istiyorsa istiyorda, bebeklerimizle ne alıp veremedikleri var anlamıyorum... en yakınımdan bile korkuyorum... :nazar:

Hadi kızlar inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.Aman geç olsun da sorunsuz olsun önemli olan o.Biz de 3 ay dolmadan kimseye söylemedik.Aileye söylemeden olmuyo tabii ilk onlarla paylaştık anne ve babalardan bahsediyorum tabi.Benim çocuğum olsaydı bana hamileliğini 3 ay sonra söyleseydi çok üzülürdüm valla.Akrabalara biz de söylemedik.Hala bilmeyen kem gözlü akrabalar var :)))
Biz de cinsiyetini öğrendik bu arada.Erkek geliyo yine.Sağlıklı olsun da cinsiyeti hiiiç fark etmez.
Herşeyin hayırlısı olsun hepiniz ve tümmm bebek isteyenler için.İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize ben inanıyorum.

Hadi kızlar inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.Aman geç olsun da sorunsuz olsun önemli olan o.Biz de 3 ay dolmadan kimseye söylemedik.Aileye söylemeden olmuyo tabii ilk onlarla paylaştık anne ve babalardan bahsediyorum tabi.Benim çocuğum olsaydı bana hamileliğini 3 ay sonra söyleseydi çok üzülürdüm valla.Akrabalara biz de söylemedik.Hala bilmeyen kem gözlü akrabalar var :)))
Biz de cinsiyetini öğrendik bu arada.Erkek geliyo yine.Sağlıklı olsun da cinsiyeti hiiiç fark etmez.
Herşeyin hayırlısı olsun hepiniz ve tümmm bebek isteyenler için.İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize ben inanıyorum.

:lepi::lepi: çok sewindim canım yaaa oğluşun oluyo demekkii... aman allahım, eşini düşünemiyorum, zevkten dört köşe oluyorlar sempatiksalakcinni
dediğin gibi acelem yok, rahat rahat çalışıcaz... sağlıklı olsun yawrularımız tek tek dileğim oooo......opuyorumnanaktan

kızlar benimde adet günüm pazar ama hastalancam galiba hissediorum, sivilceler çıktı yüzümde. ilk hamileliğimde hemen olmuştu ya bu sefer neden böle oluyo anlamadım ya.

:lepi::lepi: çok sewindim canım yaaa oğluşun oluyo demekkii... aman allahım, eşini düşünemiyorum, zevkten dört köşe oluyorlar sempatiksalakcinni
dediğin gibi acelem yok, rahat rahat çalışıcaz... sağlıklı olsun yawrularımız tek tek dileğim oooo......opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım sağol.Eşim her erkek gibi hep erkek isterdi tabi ama fark etmezdi.Bu kadar şey yaşadıktan sonra da hiiiç fark etmez diyodu.Erkeklerin hayallerinde hep oğlumu alıp maça gideyim var :))))
Allah inşallah hepimize sağlıkla versin yavrularımızı.Dua ederken sizler için de dua ediyorum hep.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

canı benim sağlıkla kucağına al inşallah kaç haftalık oldun sen cvs amniosentez yaptırdın mı canım yazmışsındır mutlaka ama bu ara kafam o kadar doluki unutuveriyorum kusura bakma benim eşim de çok erkek istiyor öyle deme sağlıklı olsun de diyorum ben de sağlıktan başak bir dileğim yok

kızlar benimde adet günüm pazar ama hastalancam galiba hissediorum, sivilceler çıktı yüzümde. ilk hamileliğimde hemen olmuştu ya bu sefer neden böle oluyo anlamadım ya.

öbür ay şu preseedi bir dene bakalım tatlım ne olacak sen ovulasyon testi kullanıyorsun demi orda 2 . çizgiyi tam koyu gördükten sonra ne kadar zamanda yumurta çatlayıp tüplere doğru gidiyor yani hangi zaman girilmeli ilişkiye birde bir sorum daha olucak akıntı artmaya başladığı zaman yumurtlalma günü yaklaşıyor mu demek bilen var mı
sabır başakçım hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebeğin içini ferah tut

öbür ay şu preseedi bir dene bakalım tatlım ne olacak sen ovulasyon testi kullanıyorsun demi orda 2 . çizgiyi tam koyu gördükten sonra ne kadar zamanda yumurta çatlayıp tüplere doğru gidiyor yani hangi zaman girilmeli ilişkiye birde bir sorum daha olucak akıntı artmaya başladığı zaman yumurtlalma günü yaklaşıyor mu demek bilen var mı
sabır başakçım hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebeğin içini ferah tut

geçen ay ovulasyon testi kullandım ben canım çift çizgiyi gördükten sonra en geç 36 saat içinde çatlıyo yanlış hatırlamıyosam. akıntı çoğaldığı zaman yumurtlaman yaklaşıyo demektir canım doğru biliyosun, şanslı günler yani:) bidahaki ay preseed alcam artık bide sürekli bu ay oldu mu olcak mı stresi var tabi kahretsinki, stres yapma sen sakın canım inşallah senin preseed bu ay işe yarıcak hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim

canı benim sağlıkla kucağına al inşallah kaç haftalık oldun sen cvs amniosentez yaptırdın mı canım yazmışsındır mutlaka ama bu ara kafam o kadar doluki unutuveriyorum kusura bakma benim eşim de çok erkek istiyor öyle deme sağlıklı olsun de diyorum ben de sağlıktan başak bir dileğim yok

Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebişlerimize.Ben şu an 17 haftalık oldum.Ne kusuru canım aşkolsun hepimizin kafalar allak bullak.
İkili testim iyi çıktı doktor daha fazla teste gerek duymadı.Özellikle de amniyosentezi.Geçen sefer herhangi bi kromozomal veya genetik sorun yoktu.Onun için bunda ekstra bi testi gerek görmedi.O hamilelik başkaydı bu başka onu bırak artık şimdiye bakalım dedi.Eğer geçen sefer bi anomali olsaydı o zaman bakardık ama öyle bişi yok dedi.Zaten ayrıntılıya gireceksin orda bi problem görülürse o zaman düşünürüz dedi.Ben de doktoruma sonsuz güveniyorum ve hak veriyorum.Sonuçta amniyosentezin o riskini de göze alamam.Ay sonunu bekliyoruz ayrıntılı için bakalım inşallah herşey sorunsuz olacak :Saruboceq:

geçen ay ovulasyon testi kullandım ben canım çift çizgiyi gördükten sonra en geç 36 saat içinde çatlıyo yanlış hatırlamıyosam. akıntı çoğaldığı zaman yumurtlaman yaklaşıyo demektir canım doğru biliyosun, şanslı günler yani:) bidahaki ay preseed alcam artık bide sürekli bu ay oldu mu olcak mı stresi var tabi kahretsinki, stres yapma sen sakın canım inşallah senin preseed bu ay işe yarıcak hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim

başakçım benim 2.bebeğim hiç aklımda olmayan bri ayda oldu biliyormusun
27 ocakat kızım geniz eti ameliyatı oldu izmirde anneannede kaldık 1 hafta oraya gelen giden halasının çocukları teyzesinin çocukları baktım çocukaları çok kıskanıyor anneanneyi beni asla paylaşmıyor psikolojisi bozuldu çocuğun eşimle konuştuk bu kardeş olursa çok kıskanacak diye boşver dedi o da takip filan etmeyelim yumurtalam günü filan dedi kafamıza göre yapalım bu ay ve oldu takam kafana yani

arkadaşlar doktoruma sonuçlarımı faksladım aradım görüştük hiç bir sorun yok dedi yalnız hepatit aşısı olmalıymışım aşı olduktan sonra korunmam gerekli mi bir süre dedim hayır dedi sadec adetliyken aşı ol dedi 3 doZ ayda bir dedi adetli olmaya dikkat et dedi o kadar bir tek çıkmayan toksoplazma kaldı onda da bir aksilik var ise arıycam yoksa inşallah tam gaz devam yani bütün cemi cümle virüs bakteri hastalıklarını geçirmişim ve bağışıklıyım bir tek hepatit hariç görünüyor hoş hepatit b de geçirdim bundan 12 sene önce ama artık bağışıklık filan kalmamış zaman aşımına uğramış resmen

hadi bakalım canım güzel haberler bunlar.. sonuçlarının iyi çıktığına çok sevindim.. geriye artık sağlıklı bir hamilelik dilemek kalıyo. ovulasyon testi almış mıdın sen tatlım?

hadi bakalım canım güzel haberler bunlar.. sonuçlarının iyi çıktığına çok sevindim.. geriye artık sağlıklı bir hamilelik dilemek kalıyo. ovulasyon testi almış mıdın sen tatlım?

cumadan beri başım belada o testlerle canım 28de bir adet oluyorsanız 12 gün başlayın diyor teste yaptım ilk kez cuma günü çizgi yok denecek kadar az cumartesi dahada az sonra eşimin ısrarı ile tükürükle yapılan testten aldık ondada bir şey yok şimdi en son biraz evvel yaptık yok yani anlamadım gitti tam yumurtalam günlerim ya bugün ya yarın hiçbir şey yok anlaymadım gitti ama tabii biz yumurtlama günü bekliycez diye beraberde olmadık herhalde erken yumurtladım ve boşa gitti benim yumurta canım bu ay strese soktu beni o testler ama sonuç olarak bu ay boş geçti büyük olasılık

Back