cumadan beri başım belada o testlerle canım 28de bir adet oluyorsanız 12 gün başlayın diyor teste yaptım ilk kez cuma günü çizgi yok denecek kadar az cumartesi dahada az sonra eşimin ısrarı ile tükürükle yapılan testten aldık ondada bir şey yok şimdi en son biraz evvel yaptık yok yani anlamadım gitti tam yumurtalam günlerim ya bugün ya yarın hiçbir şey yok anlaymadım gitti ama tabii biz yumurtlama günü bekliycez diye beraberde olmadık herhalde erken yumurtladım ve boşa gitti benim yumurta canım bu ay strese soktu beni o testler ama sonuç olarak bu ay boş geçti büyük olasılık
canım benim stres olma devam et yapmaya, benim 16. gün olmuştu yumurtlamam ya da 17. gün tam hatırlamıorum. ama sen o teste devam et boşa gitmiş bişey yok ümitsiz olma, siz yine de düzenli çalışmaya devam edin bence.
sen kaçta bir hastalanıyorsun canım ben 28de bir hastalanıyorum ama çok akıntım var şu an anlamış değilim vücut belirtilerim yumurtlama var diyor testler yok diyor
sen kaçta bir hastalanıyorsun canım ben 28de bir hastalanıyorum ama çok akıntım var şu an anlamış değilim vücut belirtilerim yumurtlama var diyor testler yok diyor
canım benim doğumdan sonra düzenim değişti önceden 28 de bir oluyodum şimdi 30 da bir oluorum, senin daha geçmemiştir yumurtlama belki geç yumurtluyosundur sakın vazgeçme, testini yapmaya devam et
cumadan beri başım belada o testlerle canım 28de bir adet oluyorsanız 12 gün başlayın diyor teste yaptım ilk kez cuma günü çizgi yok denecek kadar az cumartesi dahada az sonra eşimin ısrarı ile tükürükle yapılan testten aldık ondada bir şey yok şimdi en son biraz evvel yaptık yok yani anlamadım gitti tam yumurtalam günlerim ya bugün ya yarın hiçbir şey yok anlaymadım gitti ama tabii biz yumurtlama günü bekliycez diye beraberde olmadık herhalde erken yumurtladım ve boşa gitti benim yumurta canım bu ay strese soktu beni o testler ama sonuç olarak bu ay boş geçti büyük olasılık
Canım aynı günden itibaren test yapmaya başlamışız. Bende cuma, cumartesi ve pazar yaptım. Tek çizgi çıktı.. Adet dönemim 28 günde bir olduğu için internetteki ovulasyon hesabına göre yumurtlama dönemim 6-14 ekim arası.. Ben bu aralıkta çalışıyorum. Bence sende testi unut 3-4 gün içinde gün aşırı çalış...
Test sonuçalrından benide haberdar et lütfen...
Görüşürz..
arkadaşım bugünde yaptım ve cuma günkü koyulukta yani arada iki gün hiç yoktu bugün cuma günkü gibi silik bir çizgi var sanki 2 kere yumutluyorum ayda şaşılacak şey biz dün ilk kez bu ay ilişkiye girdik preseed de kullandık hayırlısı diyorum ama bu testlere hiç güvenemiyorum nedense günlerdir perişan ettiler beni artık gün aşırı ilişki 1 hafta boyunca sen de bugün yapabilecek misin sonucunu yaz merak ederim
kızlar adetim gecikti benim çok heycanlandım bugün kan testi yaptırayım dedim sonuç 0,1 çıktı yani NEGATİF..hala adet olmadım çok üzgünüm yaaaa..mafoldumben
canım bişi sorcam ya sen şu preseedi nerden aldın eczanelerde bulunmuyo bildiğim kadarıyla.. bu ay bende almak istiyorum . 3. denemede olmadı artık predeed denicem bakalım.
sanada çok geçmiş olsun canım ne kadar oldu bebeğini kaybedeli
saol canım siteye yeni üyeyim daha pek anlamıyorum kusurabakma cvp geçikti :)) ben ben 17 mart 2009 da kaybettim ben canım henüz olmadı bebeğimiz çok istiyoruz ama kısmet canım aşılama yaptırdım 8 ekimde heyecanla onu bekliyorum 1,5 sene normal olur diye bekledik ama olmadı hakkımızda hayırlısı canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.seninki çoğul gebelikti demi yanlış hatırlamıyosam ...allah tekrarını nasip etsin sanada sağlıklısından ve ömürlüsünden canımm ...
çok sağol inşallah buay gelir bebeğin bizede haber ver unutma
benim çoğul değildi canım tek ve erkek bebekti hala benden gittiği günü dün gibi hatırlıyorum dün gece eşimle konuşuyordum da eğer bu ay hamile kalabilirsem bebeğimiz yaklaşık olarak diğer bebeğimi kaybettiğim günlerde gelicek allah saülık verirse ne güzel bir teselli olur bizim için hayırlısı hepimiz için inşallah
çok sağol inşallah buay gelir bebeğin bizede haber ver unutma
benim çoğul değildi canım tek ve erkek bebekti hala benden gittiği günü dün gibi hatırlıyorum dün gece eşimle konuşuyordum da eğer bu ay hamile kalabilirsem bebeğimiz yaklaşık olarak diğer bebeğimi kaybettiğim günlerde gelicek allah saülık verirse ne güzel bir teselli olur bizim için hayırlısı hepimiz için inşallah
canım benim seni gerçekten çok iyi anlıyorum demiştim ya buna canı gönülden inan bak ben 1,5, seneyi geçti psikolojimiz mahvoldu yani sana tavsiyem ne sen eşinle konuş nede o senle konuşsun asla acınızı dile getitrip durmayın biz çok ağladık gecelrece sanda dememde ondanki farkında olmadan saplantı haline geliyo bak bizim hala olmadı doktorda hiçbişe bulamadı bizim gibi olmanızız istemem kafaya takıtığın zaman doktorda bişe yapamıyo her gitmemde kızıyo bize rahat olun o işi bebek için yapmayın kafanızda kurmayın felan bi dolu şey ama bize kar etmiyo .. uzun lafın kısası hiç kendini sorularla acılarala yıpratma rabbim bizden çok sevdi ve aldı ...takdiri ilahi.... ha bide ben çok etkilendim bak çevremden hemen hmile kaırsın üstüne felan bu tip sözler çok etkilede hemen olurum sandım ama oda ayrı bi hayal kırıklığı oldu anlayacağın vakti ve zamanı vardır elbet hakkımızda hayırlısı :)) bu arada benimkide erkekti oğlum canım meleğim onu öyle çok özlüyürum ki gördüm ben bide bebeğimi....
canım benim seni gerçekten çok iyi anlıyorum demiştim ya buna canı gönülden inan bak ben 1,5, seneyi geçti psikolojimiz mahvoldu yani sana tavsiyem ne sen eşinle konuş nede o senle konuşsun asla acınızı dile getitrip durmayın biz çok ağladık gecelrece sanda dememde ondanki farkında olmadan saplantı haline geliyo bak bizim hala olmadı doktorda hiçbişe bulamadı bizim gibi olmanızız istemem kafaya takıtığın zaman doktorda bişe yapamıyo her gitmemde kızıyo bize rahat olun o işi bebek için yapmayın kafanızda kurmayın felan bi dolu şey ama bize kar etmiyo .. uzun lafın kısası hiç kendini sorularla acılarala yıpratma rabbim bizden çok sevdi ve aldı ...takdiri ilahi.... ha bide ben çok etkilendim bak çevremden hemen hmile kaırsın üstüne felan bu tip sözler çok etkilede hemen olurum sandım ama oda ayrı bi hayal kırıklığı oldu anlayacağın vakti ve zamanı vardır elbet hakkımızda hayırlısı :)) bu arada benimkide erkekti oğlum canım meleğim onu öyle çok özlüyürum ki gördüm ben bide bebeğimi....
çokk geçmiş olsun canım.bundan 35 gün önce aynı acıyı ben yaşadım.kaybettiğim oğlıumdu 4.5 aylık olmuştu.ama ben etkilenirim diye görmek istemedim.doğum sırasında bile perde tutturdum.erkek bebeklerde kayıp daha çok yaşanıyormuş internetten okummuştum bir kaç sitede.senin ki kaç ay olmuştu canım.acını tazelemek istemem.hala benimde aklımda.günün 24 saati diyebilirim.hala neden oldu diye internettende araştırıp duruyorum ve yeniden hamile kalmayı çok istiyorum.ben sadece bir adet dönem igeçirdim.çok beklemek gerekiyoır mu;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?