• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

kızlar ben ovulasyon testi aldımm:))

hiç kullanmadım onlardan canım nasıl kullanıcaksın ben de preseed mi ne varmış ya onu almayı planlıyorum biz zaten düzenli kayganlaştırıcı kullanıyorduk spermlere yan etkisi olur diye hamile kalmaya karar verince ya kullanmamak gerekli yada pre seed gibi zararı olmayanları kullanmalıymışız hem bu pre seed in spremnleri uzun süre yaşatma etkiside varmış yalnız fiyatı biraz tuzluca
ovulasyon ne kadar fiyatı başak bir ay mı kullanılıyor yani bir ovulasyonda mı kullanılıyor sadece

evet canım bende bugün ona bakıyodum pre seed diye bişi varmış, kullananların yorumlarını okudum bugün kullananlar hemen hamile kalıyolarmış, yan etkisi de yokmuş eğer ben bu ay da hamile kalamazsam bidahaki a onu almayı planlıyorum. ovulasyon testi aynı gebelik testi gibi canım, idrarla yapılıyo aynısı yani çift çizgi gördüğün zaman yumurtlama 24-36 saat içinde olcak demek. adetin bittikten 3-4 gün sonra kullanmaya başlıyosun bende dün aldım certain diye bi adı var. 12 buçuk lira içinde 2 tane test var. internette baktım millet bir sürü para vermiş bu test için daha güvenilir olanları var heralde benim adetlerim düzenli olduğu için aşağı yukarı tahmin edebiliyorum yumurtlama günlerini bugün çift çizgi oldu benim:)) opuyorumnanaktan

evet canım bende bugün ona bakıyodum pre seed diye bişi varmış, kullananların yorumlarını okudum bugün kullananlar hemen hamile kalıyolarmış, yan etkisi de yokmuş eğer ben bu ay da hamile kalamazsam bidahaki a onu almayı planlıyorum. ovulasyon testi aynı gebelik testi gibi canım, idrarla yapılıyo aynısı yani çift çizgi gördüğün zaman yumurtlama 24-36 saat içinde olcak demek. adetin bittikten 3-4 gün sonra kullanmaya başlıyosun bende dün aldım certain diye bi adı var. 12 buçuk lira içinde 2 tane test var. internette baktım millet bir sürü para vermiş bu test için daha güvenilir olanları var heralde benim adetlerim düzenli olduğu için aşağı yukarı tahmin edebiliyorum yumurtlama günlerini bugün çift çizgi oldu benim:)) opuyorumnanaktan

hadi kolay gelsin canım sağlıkla gelsin bebeğin
benimde adetlerim düzenli allaha şükür o yüzden pek düşünmemiştim ovulasyon testi 3 -4 ay olmazsa o zaman düşünürüm diyorum bakalım

merhabalar kızlar
doğumdan sonraki 3.adetimi de bugün oldum 28 günde bir hastalanıyorum artık önümüzdeki ay 25-26 ekim gibi heyecanlı bir bekleyiş olacak inşallah eşimin ısrarıyla ovulasyon testi aldık benim hiç niyetim yoktu ama anlıyorumki çok istiyor eşim de sadece çok korkuyor

olsun canım iyi yapmışsın eşini de heyecan sardı yani, bende heycanlı bekleiş içindeyim bu ay hadi bakalımm:))) çok güzel şeyler bunlar yaa inşallah hep güzel heyecanlar yaşarız artık

olsun canım iyi yapmışsın eşini de heyecan sardı yani, bende heycanlı bekleiş içindeyim bu ay hadi bakalımm:))) çok güzel şeyler bunlar yaa inşallah hep güzel heyecanlar yaşarız artık

sağol canım preseed de alıcaz bakalım hayırlısı

sağol canım preseed de alıcaz bakalım hayırlısı

bu ay mı alcaksın preseedi? bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay almayı planlıyorum. geçen ay korunmadık bişi olmadı şimdi de bu korku oldu bende ya bu ay da olmazsa düşünmemeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla olur hepimizin yaaa :Saruboceq:

evet şu presidi ben de duydumm, hatta alsamm mı acaba diyorum, bi daha ki ay ilk kontrolüm var doktoruma da bi sorayım diorum

oğlak75 çok geçmiş olsun diyorum ilk önce ama ileriki sayfaları okuyunca sevindim,yeni bebek düşünmeye başlamışsın.ben de 20 temmuzda 9 haftalık bebeğimi düşürdüm,kalbi durdu karnımda. İzmitte 2 tane özel dr a devam ediyordum ama düşük ve küratajım memleketimdeki devlet hastanesinde oldu.Allaha şükrediyorum ki tenha bir hastaneydi ve doktr ve hemşire ilgilendi kolay oldu.Şimdi 2adetimi düzenli gördüm, dr 3 ay bekle dedi ama ben bu ay başlamak istiyorum yeni bebek için çalışmalara. planlı da olsa Allah vermeyince vermiyor verecekse de verir diyorum.başlasam mı

oğlak75 çok geçmiş olsun diyorum ilk önce ama ileriki sayfaları okuyunca sevindim,yeni bebek düşünmeye başlamışsın.ben de 20 temmuzda 9 haftalık bebeğimi düşürdüm,kalbi durdu karnımda. İzmitte 2 tane özel dr a devam ediyordum ama düşük ve küratajım memleketimdeki devlet hastanesinde oldu.Allaha şükrediyorum ki tenha bir hastaneydi ve doktr ve hemşire ilgilendi kolay oldu.Şimdi 2adetimi düzenli gördüm, dr 3 ay bekle dedi ama ben bu ay başlamak istiyorum yeni bebek için çalışmalara. planlı da olsa Allah vermeyince vermiyor verecekse de verir diyorum.başlasam mı

başla bence canım bende doktorumun dediğinden bir ay önce başlıyorum ya olmazsa aylarca uğraşırsam korkusu var ben de yaşım da ileri o yüzden canım geçmiş olsun bu arada

bu ay mı alcaksın preseedi? bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay almayı planlıyorum. geçen ay korunmadık bişi olmadı şimdi de bu korku oldu bende ya bu ay da olmazsa düşünmemeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla olur hepimizin yaaa :Saruboceq:

eczacıyla konuştum izmirde hep aynı eczaneden alışveriş yapıyorum orda yokmuş bana getirtecekler çarşamba perşembeye kadar alıcam başakçım ama biz zaten sürekli başak kayganlaştırcılar kullanıyorduk canım bizim için gerekli yani diğerleri sperm kalitesini tehlikeye atıyormuş o yüzden bunu alıcaz biraz da mecburiyet yani beklemek istemiyorsan al bence bu ay ama beklerim diyorsan bekle biz bir deneyelim burdan haberleşiriz

canım aldın mı preesedi? bişi sorcam ya onu kullandığımız zaman hemen hamile kalabilcek myiz? ben artık bu ay olmazsa bidahaki ay alcam onu. bide sen kullancaksın bu ay zaten sölersin sonucu:))

canım aldın mı preesedi? bişi sorcam ya onu kullandığımız zaman hemen hamile kalabilcek myiz? ben artık bu ay olmazsa bidahaki ay alcam onu. bide sen kullancaksın bu ay zaten sölersin sonucu:))

başakçım ben mecburen alıyorum bende kuruluk problemi var zaten kayganlaştırıcı kullanıyorum ama normal kayganlaştırıcılar spremlere zarar veriyor o yüzden preseed almaya mecburum bakalım nasıl sonuç alıcaz ben sana burdan haber veririm canım

bugün ege üni.hastanesine gittim tahlillerimi yaptırdım toksoplazma 10 gün sonra,bakır çinko ve vitaminler bir ay sonra çıkıcakmış onları hızlandırıp başaka bir hastanede de yaptırmayı planlıyorum tam 6 tüp kan alındı bakalım neler çıkacak

bugün ege üni.hastanesine gittim tahlillerimi yaptırdım toksoplazma 10 gün sonra,bakır çinko ve vitaminler bir ay sonra çıkıcakmış onları hızlandırıp başaka bir hastanede de yaptırmayı planlıyorum tam 6 tüp kan alındı bakalım neler çıkacak

neden tahlil aldılar toksoplazma ne demek?

neden tahlil aldılar toksoplazma ne demek?

bebeğimin niye hasta olduğunu araştırıyorlar canım eğer benden kaynaklı bir durumsa onu halledip o şekilde yeni bir bebek düşünmek için
toksoplasmosiz kedi köpekten geçen bir parazit ve bebekte düşük ,hidrops ile birlikte allah korusun ölümle son bulan sonuçlar doğuran bir hasatalık

hepsini verebildin mi kanları canım yaaa.... süper olmuş vllahi, hadi bkalım hayırlısı olsunnn

hepsini verebildin mi kanları canım yaaa.... süper olmuş vllahi, hadi bkalım hayırlısı olsunnn

verdim tam 6 tüp kan aldılar dolu dolu ama dediğim gibi kimi 10 gün sonra kimi pazartesi kimi 1 hafta sonra filan bakalım nasıl topluycaksam onları burdan işe gitmesem meraktan valla hepsini çıkar çıkmaz alır gelirim

Back