verdim tam 6 tüp kan aldılar dolu dolu ama dediğim gibi kimi 10 gün sonra kimi pazartesi kimi 1 hafta sonra filan bakalım nasıl topluycaksam onları burdan işe gitmesem meraktan valla hepsini çıkar çıkmaz alır gelirim
ya egeden ben sana bakarım sonuçları sen bana hatırlat, internetten alırım :hooray: çıkıp çıkmadığına kocişim baksın , boşuna gel git yapmaa:lepi:
imnternetten nasıl alınıyor banada yazıver de ben de çıktı alayım bari gel git yapacağıma
şifreli canım yaa.. doktor bi arkadaşa sölicem bakıcak ...internette değil bu, egenin sisteminden sempatiksalakcinni
kızlar yumurtalama günümü bekliyoruz 10-11-12 ekim gibi çok heyecan yaptım ya sanki ilk kez hamile kalıcam ilk kez anne olucam ama hepsinin tadı ayrı inanın dakika dakika haberdar edicem kader arkadaşlarımı sizleri
zaten bir hamile olduğumu öğreneyim ilk size haber tabii ilk eşime sonra size pembedanama başağıma yamanasa glnk ya ve daha adını hatırlayamadığım aynı yollardan geçtiğimiz arkadaşlarıma inşallah hepimiz o güzel anları yaşarız
ay aynı şeyleri yaşıyoruz ya beraber .... zamanlama süperrr, duygular aynı... sanki ilkbahar gibi, insan neşe doluyor yaaaa... bi enerji bi mutluluk bende..anlatamam... bende eşimden sonra haberi ilk topikte vericem, ailemdende başka kimseye sölemiycem...:asigim::asigim:
aynen planım 3 aylık olana kadar ailem de dahil olmak üzere kimseye söylememeyi düşünüyorum artık nazarada inandım kesinlikle bakalım saberedebilecek miyim
Hadi kızlar inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.Aman geç olsun da sorunsuz olsun önemli olan o.Biz de 3 ay dolmadan kimseye söylemedik.Aileye söylemeden olmuyo tabii ilk onlarla paylaştık anne ve babalardan bahsediyorum tabi.Benim çocuğum olsaydı bana hamileliğini 3 ay sonra söyleseydi çok üzülürdüm valla.Akrabalara biz de söylemedik.Hala bilmeyen kem gözlü akrabalar var :)))
Biz de cinsiyetini öğrendik bu arada.Erkek geliyo yine.Sağlıklı olsun da cinsiyeti hiiiç fark etmez.
Herşeyin hayırlısı olsun hepiniz ve tümmm bebek isteyenler için.İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize ben inanıyorum.
:lepi::lepi: çok sewindim canım yaaa oğluşun oluyo demekkii... aman allahım, eşini düşünemiyorum, zevkten dört köşe oluyorlar sempatiksalakcinni
dediğin gibi acelem yok, rahat rahat çalışıcaz... sağlıklı olsun yawrularımız tek tek dileğim oooo......opuyorumnanaktan
Hadi kızlar inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.Aman geç olsun da sorunsuz olsun önemli olan o.Biz de 3 ay dolmadan kimseye söylemedik.Aileye söylemeden olmuyo tabii ilk onlarla paylaştık anne ve babalardan bahsediyorum tabi.Benim çocuğum olsaydı bana hamileliğini 3 ay sonra söyleseydi çok üzülürdüm valla.Akrabalara biz de söylemedik.Hala bilmeyen kem gözlü akrabalar var :)))
Biz de cinsiyetini öğrendik bu arada.Erkek geliyo yine.Sağlıklı olsun da cinsiyeti hiiiç fark etmez.
Herşeyin hayırlısı olsun hepiniz ve tümmm bebek isteyenler için.İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşucaz bebeklerimize ben inanıyorum.
kızlar benimde adet günüm pazar ama hastalancam galiba hissediorum, sivilceler çıktı yüzümde. ilk hamileliğimde hemen olmuştu ya bu sefer neden böle oluyo anlamadım ya.
öbür ay şu preseedi bir dene bakalım tatlım ne olacak sen ovulasyon testi kullanıyorsun demi orda 2 . çizgiyi tam koyu gördükten sonra ne kadar zamanda yumurta çatlayıp tüplere doğru gidiyor yani hangi zaman girilmeli ilişkiye birde bir sorum daha olucak akıntı artmaya başladığı zaman yumurtlalma günü yaklaşıyor mu demek bilen var mı
sabır başakçım hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebeğin içini ferah tut
canı benim sağlıkla kucağına al inşallah kaç haftalık oldun sen cvs amniosentez yaptırdın mı canım yazmışsındır mutlaka ama bu ara kafam o kadar doluki unutuveriyorum kusura bakma benim eşim de çok erkek istiyor öyle deme sağlıklı olsun de diyorum ben de sağlıktan başak bir dileğim yok
geçen ay ovulasyon testi kullandım ben canım çift çizgiyi gördükten sonra en geç 36 saat içinde çatlıyo yanlış hatırlamıyosam. akıntı çoğaldığı zaman yumurtlaman yaklaşıyo demektir canım doğru biliyosun, şanslı günler yani:) bidahaki ay preseed alcam artık bide sürekli bu ay oldu mu olcak mı stresi var tabi kahretsinki, stres yapma sen sakın canım inşallah senin preseed bu ay işe yarıcak hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim
hadi bakalım canım güzel haberler bunlar.. sonuçlarının iyi çıktığına çok sevindim.. geriye artık sağlıklı bir hamilelik dilemek kalıyo. ovulasyon testi almış mıdın sen tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?