kızlar ben ovulasyon testi aldımm:))
evet canım bende bugün ona bakıyodum pre seed diye bişi varmış, kullananların yorumlarını okudum bugün kullananlar hemen hamile kalıyolarmış, yan etkisi de yokmuş eğer ben bu ay da hamile kalamazsam bidahaki a onu almayı planlıyorum. ovulasyon testi aynı gebelik testi gibi canım, idrarla yapılıyo aynısı yani çift çizgi gördüğün zaman yumurtlama 24-36 saat içinde olcak demek. adetin bittikten 3-4 gün sonra kullanmaya başlıyosun bende dün aldım certain diye bi adı var. 12 buçuk lira içinde 2 tane test var. internette baktım millet bir sürü para vermiş bu test için daha güvenilir olanları var heralde benim adetlerim düzenli olduğu için aşağı yukarı tahmin edebiliyorum yumurtlama günlerini bugün çift çizgi oldu benim:)) opuyorumnanaktan
olsun canım iyi yapmışsın eşini de heyecan sardı yani, bende heycanlı bekleiş içindeyim bu ay hadi bakalımm:))) çok güzel şeyler bunlar yaa inşallah hep güzel heyecanlar yaşarız artık
hadi bakalımm hayırlısıı önce siz başlayınn ben de gelicem arkanızdan :lepi:
sağol canım preseed de alıcaz bakalım hayırlısı
oğlak75 çok geçmiş olsun diyorum ilk önce ama ileriki sayfaları okuyunca sevindim,yeni bebek düşünmeye başlamışsın.ben de 20 temmuzda 9 haftalık bebeğimi düşürdüm,kalbi durdu karnımda. İzmitte 2 tane özel dr a devam ediyordum ama düşük ve küratajım memleketimdeki devlet hastanesinde oldu.Allaha şükrediyorum ki tenha bir hastaneydi ve doktr ve hemşire ilgilendi kolay oldu.Şimdi 2adetimi düzenli gördüm, dr 3 ay bekle dedi ama ben bu ay başlamak istiyorum yeni bebek için çalışmalara. planlı da olsa Allah vermeyince vermiyor verecekse de verir diyorum.başlasam mı
bu ay mı alcaksın preseedi? bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay almayı planlıyorum. geçen ay korunmadık bişi olmadı şimdi de bu korku oldu bende ya bu ay da olmazsa düşünmemeye çalışıyorum inşallah hayırlısıyla olur hepimizin yaaa :Saruboceq:
canım aldın mı preesedi? bişi sorcam ya onu kullandığımız zaman hemen hamile kalabilcek myiz? ben artık bu ay olmazsa bidahaki ay alcam onu. bide sen kullancaksın bu ay zaten sölersin sonucu:))
bugün ege üni.hastanesine gittim tahlillerimi yaptırdım toksoplazma 10 gün sonra,bakır çinko ve vitaminler bir ay sonra çıkıcakmış onları hızlandırıp başaka bir hastanede de yaptırmayı planlıyorum tam 6 tüp kan alındı bakalım neler çıkacak
neden tahlil aldılar toksoplazma ne demek?
hepsini verebildin mi kanları canım yaaa.... süper olmuş vllahi, hadi bkalım hayırlısı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?