• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

Senin dediğin doğru o açıdan bakmamıştım.Ben hamileyken de girip okurdum hep bebeklerini kaybedenlerin hikayelerini.Sonra da oturur ağlardım.Kendi kendimi üzerdim yani.Biraz da bazı şeyleri çağırdığımı düşünüyorum.Pozitif düşünce pozitif sonuç :Saruboceq:

çok doğru canım pozitif olalım olumlu güzel şeyler bizi bulsun bundan sonra bu topicte inaşallah senin gibi güzel haberlerle dolsun canım sırayla hiç şüphem yok ki artık burda kaybettiklerimizi değil yeni gelecek sağlıklı bebişleri ve mutlulukları konuşucaz zaten hepimiz için kötü günler geride kaldı

ama sen böyle üzülüp kafaya takarsan olmaz. evet böle bi ihtimal yine var ama yapcak bişeyimiz yok..
kötü şeyler düşünüp moralini bozma bi kere. olumlu olalım. senin bi evladın var benim hiç yok. şöyle düşün araba kullanırken ya da bi yere giderken kaza yapma ihtimalimiz var bu yüzden araba kullanmıcak mıyız. kötü ihtimaller hep var, her yerde..olumsuz düşünürsek etrafımızdakileride üzeriz. benim eşim benim gözlerimin içine bakıo, ben üzüldükçe o daha da üzülüyo. çoğu zaman ona belli etmemeye çalışıorum. kötü şeyler düşünmüyoruz tamam mıııııı

çok züzlmüştüm dün akşam ama bende tam tersi etki yaptı canım hemen bu ay bırakıcam korunmayı yani ekimde daha çok bir hırs yaptım sanki neden böyle olduysam
allah kızıma sağlık versin önce kelebeğim herşeyim sonra da sağlıklı bir bebiş nasip etsin hepimizeeee

hadi bakalım çok sevindim.. bende korunmuyorum artık sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah. bunu düşünmek bile çok mutlu edio beni. en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum.

kızlar ben hamile olmayı çok istiyorum bebiş falan diyorum ya böyle çok düşününce de stresten hamile kalmak zorlaşabilir dimi ama elimde değil yaa napcam

kızlar ben hamile olmayı çok istiyorum bebiş falan diyorum ya böyle çok düşününce de stresten hamile kalmak zorlaşabilir dimi ama elimde değil yaa napcam

çok haklısın çok düşünme oluruna bırak olur nasılsa rahat ol
diyene bak bende yapamam eminim

çok haklısın çok düşünme oluruna bırak olur nasılsa rahat ol
diyene bak bende yapamam eminim

:roflol::roflol::roflol::roflol: ovulasyon testlerinden mi alsak acaba.... gün aşırı çalışmak beni bozar valla... dayanamam o kadar opuyorumnanaktan:roflol::roflol:

evet yaa benimde aklıma geldi dün akşam, ben almayı düşünüyorum

internette gebelik testiyle satılanlar daha uygun diye düşündüm... bide dr.uma danışayım, belki takip etmek ister o zaman gerek kalmaz... çünkü regllerim düzensiz..yumurtlama zamanımı kaçırabilirim de... o zaman hergün çalışsakta faydası olmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:

canım çok çok geçmişolsun seni çok iyi anlıyorum ...bende ölü doğum yaptım 24 haftalıktı benim bebeğim...allah c.c. tekrarını yaşatmasın .ama çok zor olmuş seninki gerçekten çok üzüldüm.

canım çok çok geçmişolsun seni çok iyi anlıyorum ...bende ölü doğum yaptım 24 haftalıktı benim bebeğim...allah c.c. tekrarını yaşatmasın .ama çok zor olmuş seninki gerçekten çok üzüldüm.

teşekkürler canım sağol salı günü 3 ay olucak artık daha iyiyim en azından umutluyum artık allah hayırlısını versin hepimiz için

sanada çok geçmiş olsun canım ne kadar oldu bebeğini kaybedeli

bugün tam 3 ay oldu bebeğim gideli ve tam bugün folikasite başlıyorum yeniden
yeni bir heyecan var içimde haksızlık mı ediyorum giden bebeğime acaba ama onun yasını aylardır tutuyorum hasta olduğunu öğrendiğim gün olan 16 nisandan beri artık biraz umuda biraz hayatımda güzel şeylere ihtiyacım var
kızım çok kardeş istiyor anne bana küçülen kıyafetleri kardeşime ayıralım deyip bütün küçülmüş kıyfetleri saklıyor
bir ay öncesine göre daha umutluyum daha istekli
artık bu başlıkta hüzün olmasın istiyorum bizim gibi bebeklerine elveda demek zorunda kalan insanların güzel haberlerinin olduğu bir başlık olsun
inşallah........

hadi hayırlısı canım, çok sevindim. peki korunmayı da bırakcak mısın hemen yoksa bi süre sadece folik asit mi

hayatım o topicte erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler var ben oraya birkaç kez yazdım ama orda özellikle bir arkadaş tarfından hiç iyi karşılanmadık siz bebeğinizi kendi ellerinizle sonlandırdınız gibi buna benzer muhabbetler oldu glnk ya da onu demek istemiştim her bebeğimi kaybettim başlığı bize uymuyor maalesef bizleri dışlıyorlar canım o yüzden burdayız burda en azından bizi anlayan insanlar var

Back