hadi hayırlısı canım, çok sevindim. peki korunmayı da bırakcak mısın hemen yoksa bi süre sadece folik asit mi
bizde bilmiyoruz başak eşimle konuşuyoruz bir diyoruz bir ay sadece folikasit alayım korunalım bir diyoruz hemen olmaz nasılsa ya bir de uzun süre olmazsa ben ocakta 36yı bitiricem canım yaş olayı korktuyor beni şu an hiç bilmiyorum 29 eylülde adet olucam ondan sonra kesin kararımızı veririz artık
anlıyorum canım kararsızlık var yani.. bak biz geçen ay bıraktık korunmayı ben hemen olcağını düşündüm çünkü önceki gebeliğimde hemen olmuştu ama geçen gebeliğimde hiç stresim sıkıntım yoktu isteyince hemen olur diye düşünmüştüm ve öyle oldu hemen oldu ama şimdi o düşünce var sürekli olcak mı hemen olursa sağlıklı olcak mı bu stresler hamile kalmayı da engelliyo tabi geçen ay çok inandırdım kendimi 4 gün gecikti adetim normalde gecikmez hamileyim zannettim hemen bu ay düşünmemeye çalışcam hatta önümüzdeki ay ne zaman hastalancağımı bile hesaplamadım hesaplamıcam olmazsa üzülcem çünkü. bide hesaplama yapıorum şimdi hamile kalırsam allah kısmet ederse haziranda doğum yaparım diyorum okullar da tatil oluyo o dönemde bende evde olurum rahat rahat 3 ay bakarım diyorum. bakalım bu ay düşünmemee çalışcam öğrencilere yoğunlaşcam. onun için bence korunmayı bırak ve akışına bırak sende tabiki sen kendini dinle yine de, hayırlısı olsun canımmm:1hug:
bende sınıf canım ama benim bide başka bi şansızlığım var birleştirilmiş sınıf okutuorum, 1,2,3 leri. tayinim bi türlü şehir merkezine çıkmıo, yine çıkmadı çalıştığım köy merkeze uzak dağ köyü kar ağana kadar gidip geliorum eve kar başlaınca köde lojmanda tek başıma kalcam bide böyle bi sorunumuz var yani.. ama şöyle düşünmek istiorum allah bi kapıyı kapatıp diğerini açıo tayinim çıkmadı ama sağlıklı bi bebişim olcak inşallahhhhh
bqalık yağının kilo yaptığını duymuştum zaten kilolarımı veremedim sadece folikasite devam
çok geçmiş olsun neler hissettiğinizi biliyorum bende aynı acıları çektim benim 19 haftalıktı bir hafta önce ense kalınlığı iyiydi sorun çıkmadı test yaptım bir süre sonra hidrosefali, spina bifida gibi bir sürü şey dediler bir sürü doktor gezdim biri yok böyle birşey desin diye ama yok sanki hepsi sözleşmiş gibi aynı şeyleri söyleyip durdular mecbur aldırdım.benimde doğsaydı yürümesi konuşması duyması gerçekleşmez dediler.tekrar geçmiş olsun yalnız değilsiniz
Sana da çok geçmiş olsun YNLB.İnşallah sen de en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kavuşursun bebeğine.
Kızlar kilo olayını boşverin valla ben de hep kilo vereyim diye erteledim ama yok olmuyo :))) Ben 69'la başladım ilk ay 2 kilo verdim sonraki ay 3 kilo aldım :))) Tamam 1 ayda fazla kilo aldım belki ama toplamda 3 ayda 1 kilo almış oldum.O zaman da zaten çok sık acıkıp yiyodum şimdi daha düzenli.Sağlıkla gelsinler de kilolar nasılsa verilir.Hiiiiç umrumda diiil valla istersem 150 kilo olayım yeter ki bebeğime sağlıkla kavuşayım.
Evet yani bu yaşadıklarımdan sonra sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve hayatta ufat tefek sorunları kafaya takmamak gerektiğini çok iyi anladım.
Dün akşam hafif bi lekelenme yaşadım doktorumu aradım git acile bi göster önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi.Gittik tabi hemen.Neyse bebekle ilgili bi problem yok.Ama doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi zamanla yukarı çıkar bu haftalarda normal dedi.Eh be adam madem normal niye söylüyosun zaten diken üstündeyiz.Bakalım şimdi bi de bu çıktı.Sonra kendi doktorumu aradım o da normal bu haftalarda endişelenecek bişi yok dedi ama bi kere kurt düştü içime yani.Offff zaman nasıl geçecek bilmiyorum valla.Şöyle 9 ay kış uykusuna yatsak doğum için uyansak sadece :)))))
evet o haftalarda öyle olabiliyormuş canım banada cvs yapacakları zaman önce aşağıda dediler bir hafta sonra yaptırmaya gittim normal yerinde dediler sonra normale dönüyormuş korkma sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına hamileliğinde tadını çıkar bence
Evet yani bu yaşadıklarımdan sonra sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve hayatta ufat tefek sorunları kafaya takmamak gerektiğini çok iyi anladım.
Dün akşam hafif bi lekelenme yaşadım doktorumu aradım git acile bi göster önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi.Gittik tabi hemen.Neyse bebekle ilgili bi problem yok.Ama doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi zamanla yukarı çıkar bu haftalarda normal dedi.Eh be adam madem normal niye söylüyosun zaten diken üstündeyiz.Bakalım şimdi bi de bu çıktı.Sonra kendi doktorumu aradım o da normal bu haftalarda endişelenecek bişi yok dedi ama bi kere kurt düştü içime yani.Offff zaman nasıl geçecek bilmiyorum valla.Şöyle 9 ay kış uykusuna yatsak doğum için uyansak sadece :)))))
canım çok geçmiş olsun kötü günler geride kalmış inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın. kaç haftalık oldu bebeğin?? bide yaşadığın sıkıntılardan sonra şimdiki gebeliğinde stres oluyo musun? ben bunu düşünüyorum bugünlerde hamile kalınca çok stresli olurum heralde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?