Senin dediğin doğru o açıdan bakmamıştım.Ben hamileyken de girip okurdum hep bebeklerini kaybedenlerin hikayelerini.Sonra da oturur ağlardım.Kendi kendimi üzerdim yani.Biraz da bazı şeyleri çağırdığımı düşünüyorum.Pozitif düşünce pozitif sonuç :Saruboceq:
ama sen böyle üzülüp kafaya takarsan olmaz. evet böle bi ihtimal yine var ama yapcak bişeyimiz yok..
kötü şeyler düşünüp moralini bozma bi kere. olumlu olalım. senin bi evladın var benim hiç yok. şöyle düşün araba kullanırken ya da bi yere giderken kaza yapma ihtimalimiz var bu yüzden araba kullanmıcak mıyız. kötü ihtimaller hep var, her yerde..olumsuz düşünürsek etrafımızdakileride üzeriz. benim eşim benim gözlerimin içine bakıo, ben üzüldükçe o daha da üzülüyo. çoğu zaman ona belli etmemeye çalışıorum. kötü şeyler düşünmüyoruz tamam mıııııı
kızlar ben hamile olmayı çok istiyorum bebiş falan diyorum ya böyle çok düşününce de stresten hamile kalmak zorlaşabilir dimi ama elimde değil yaa napcam
çok haklısın çok düşünme oluruna bırak olur nasılsa rahat ol
diyene bak bende yapamam eminim
evet yaa benimde aklıma geldi dün akşam, ben almayı düşünüyorum
canım çok çok geçmişolsun seni çok iyi anlıyorum ...bende ölü doğum yaptım 24 haftalıktı benim bebeğim...allah c.c. tekrarını yaşatmasın .ama çok zor olmuş seninki gerçekten çok üzüldüm.
canım çok çok geçmişolsun seni çok iyi anlıyorum ...bende ölü doğum yaptım 24 haftalıktı benim bebeğim...allah c.c. tekrarını yaşatmasın .ama çok zor olmuş seninki gerçekten çok üzüldüm.
bu ne ya :uhm::uhm:
oğlakçım,benzer bir konu daha vardı...
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...-dogumdan-sonra-bebegini-kaybedenler-655.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?