• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

kızlar ne güzel heyecan değil mi? o kötü günlerden sonra... bu ay mı bıraksak korunmayı önümüzdeki ay mı dedikçe ben heycanlanıyorum.. anlaşılan kısa zaman sonra güzel haberler alcaz burdan. ben geçen ay bıraktım korunmayı ama bişi olmadı:( perşembeye randevu aldım doktordan kontrole gitcem, ben 1 buçuk aydır falan kullanıyorum folik asit. bidahaki ay çift çizgi görmek istiyorummmmm:emir_bebek:

arka arkaya olucak kızlar...aman sağlıklı olsun bebişlerimiz başka hiiiiç bişey istemiyorum hayattan inanır mısınız...:lepi:

kesinlikle sağlık en önemlisi eşim hala mızır mızır oğlan olsun kız olursa üzülürüm gibi saçmalıklar konuşuyor yaşadıklarımız sana ders olmadıysa ben ne diyeyim diyorum
yaaaa niye bu erkekler hep erkek istiyor anlayamıyorum kızımın pabucunu dama atıcak o zamanda ben onun saçını başını yolucam kesin

kesinlikle sağlık en önemlisi eşim hala mızır mızır oğlan olsun kız olursa üzülürüm gibi saçmalıklar konuşuyor yaşadıklarımız sana ders olmadıysa ben ne diyeyim diyorum
yaaaa niye bu erkekler hep erkek istiyor anlayamıyorum kızımın pabucunu dama atıcak o zamanda ben onun saçını başını yolucam kesin

eşine diyecek laf bulamıyorum...:kızgın: Allah ın çocuk verdiğine şükretsin....

eşine diyecek laf bulamıyorum...:kızgın: Allah ın çocuk verdiğine şükretsin....

aynen olup olmayacağı da belli değil allah saklasın ama sağlıklı olup olmayacağı da belli değil ben anlamadım gitti erkeklerin bu oğlan sevdasını .....nın oğlu olmuyor derlermiş ne derlerse desinler zerre kadar umrumda değil ama erkekler çok düşüncesiz yada benimki böyle

aynen olup olmayacağı da belli değil allah saklasın ama sağlıklı olup olmayacağı da belli değil ben anlamadım gitti erkeklerin bu oğlan sevdasını .....nın oğlu olmuyor derlermiş ne derlerse desinler zerre kadar umrumda değil ama erkekler çok düşüncesiz yada benimki böyle

aynı canım aynı.... ama benimki belkide ilk bebek olduğundan artık çok fazla yorum yapmıyor...onuda çok etkiledi bu olay... ama konu açıldı mı benimde keyfim yerindeyse, tutturuyor, erkekde erkek diye :roflol::roflol: çok ilginçler hakikaten....alkisalkisalkis

aynı canım aynı.... ama benimki belkide ilk bebek olduğundan artık çok fazla yorum yapmıyor...onuda çok etkiledi bu olay... ama konu açıldı mı benimde keyfim yerindeyse, tutturuyor, erkekde erkek diye :roflol::roflol: çok ilginçler hakikaten....alkisalkisalkis

allah sağlıklı versin başka birşey demiyorum arkadaşım

benimki de tam tersi kızına aşık...
bu da senin çocuğun diye oğlanı kucağına veriyorum...:(

benimki de tam tersi kızına aşık...
bu da senin çocuğun diye oğlanı kucağına veriyorum...:(

inan ban hiç şüphem yok benim eşimde öyle olacak çünkü kızına çok düşkün kız çocuğunun tatlıdiline cilvelerine bayılıyor ama ele güne karşı ....nında oğlu oldu densinmiş

inan ban hiç şüphem yok benim eşimde öyle olacak çünkü kızına çok düşkün kız çocuğunun tatlıdiline cilvelerine bayılıyor ama ele güne karşı ....nında oğlu oldu densinmiş

:roflol::roflol::roflol::roflol: benimki yanımda bak millet kız istiyor diyorum opuyorumnanaktan '' bana neee ben millet miyim diyor yaaaa...'' biz kontenkanda erkek varsa bi tane alalım...alkisalkisalkis

karnım ağrıyor yaaa :bbo: kanamam da var , acaba adet mi oluyorum, yoksa lohusa kanamam mı devam ediyor, anlamadım gittii, neyse beklicem artık kaç gün sürecek bakalım şaşırdımm CADIARZU

karnım ağrıyor yaaa :bbo: kanamam da var , acaba adet mi oluyorum, yoksa lohusa kanamam mı devam ediyor, anlamadım gittii, neyse beklicem artık kaç gün sürecek bakalım şaşırdımm CADIARZU

yamanas kaç gün oldu operasyon olalı canım 30u geçtiysen adet olmuşsundur bence

kızlar brişey merak ediyorum konuyla hiç alakası yok eminim bana gülceksiniz gazetede gördüm seçkin piriler diye bir manken vardı doğum yapmış hastaneden çıkarken fotolarını koymuşlar saçları sapsarı sanki yeni boyatmış yada röfle yaptırmış hamileyken saç boyayabilir miyiz yada röfle yaptırabilirmiyiz o kesinlikle yaptırmış

eğer anne emziremiyorsa adet çabuk geliyor...

kızlar brişey merak ediyorum konuyla hiç alakası yok eminim bana gülceksiniz gazetede gördüm seçkin piriler diye bir manken vardı doğum yapmış hastaneden çıkarken fotolarını koymuşlar saçları sapsarı sanki yeni boyatmış yada röfle yaptırmış hamileyken saç boyayabilir miyiz yada röfle yaptırabilirmiyiz o kesinlikle yaptırmış

hamileyken saçımı evde olduğum dönemlerde boyadım ,doğumdan sonra da ağrılarım azalınca boyadım...kafada eğer yara bere vs yoksa sakıncası yok boyamanın...ama sadece düz boya...röfle vs zararlı diye duydum...

yamanas kaç gün oldu operasyon olalı canım 30u geçtiysen adet olmuşsundur bence

evet bir ayım yeni bitti , adet oluyorum o zaman, karnım da ağrıyor zaten , ameliyattan sonraki kanamalarda böyle ağrı falan olmamıştı, bu arada saç boyatma konusunda benim biçok tanıdığım boyattı röfle bile yaptırdı

hamileyken saçımı evde olduğum dönemlerde boyadım ,doğumdan sonra da ağrılarım azalınca boyadım...kafada eğer yara bere vs yoksa sakıncası yok boyamanın...ama sadece düz boya...röfle vs zararlı diye duydum...

kaç haftalıkken boyamaya başladın canım sen hamileyken normal boyamıydı yoksa bitkisel filan mı
benim başıma bu dandy walker illeti gelince korkar oldum sanki boyada bebeği hasta etcekmiş gibi geliyor bir daha hamile kalırsam sanırım hastalık dercesinde evhamlı olucam
saçlarım boya şu an karamel kahve bir ton çok sevdim rengini devam etmek istiyorum bakalım sanki hamile kaldım da saç boyama kusur kaldı

senin saçların mı canım ne kadar güzel maşallah
evet canım..hamile kalmadan önce saçlarım röfleydi..sonra açık küllü sarı,küllü sarı isveç sarısı ne varsa boyadım :)) normal boya... bitkisel boya bulursam bitkisel de boyadım..bitkisel boyayı netten sipariş etmiştim..biraz pahallı ama kokmuyordu..

dışarda da böyle duruyor...

8 haftalıkken ilk boyamı yaptım...sonra 18 haftalıkken..sonra hastanede yattım tabi...eve gelince 28 haftayı doldurunca yine boyadım...hastanede yatmaya devam ettim..32+4 doğum oldu..15-20 gün sonra yine boyadım..

sağol ayşecim bilgilendirdiğin içinben de saç rengimi çok seviyorum bozmak istemiyorum

Back