nasil gidiyor canim zorlaniyor musun4.gün tamamdir benden başka yapan yok sanirim bu aralar
nasil gidiyor canim zorlaniyor musun
ben bu aralar jillian yapmaya çalışıyorum
nasil gidiyor canim zorlaniyor musun
ben bu aralar jillian yapmaya çalışıyorum
21 gün boyunca yapıyoruz. 6 gün yapıpı 1 gün ara veriyoruz . bu şekilde 21 e tamamlıyoruzBu 10 hour olanı kaç gün yapmak gerekiyor 57 dakikalık türkçe dublajlı olan ? Ben de yapmak istiyorum löpüm
21 gün boyunca yapıyoruz. 6 gün yapıpı 1 gün ara veriyoruz . bu şekilde 21 e tamamlıyoruz
kızlar ben de 21 günü tamamladım. bir haftadır yapamadım tatildeydim çünküsüper calleneticse başlayan var mı ? bundan sonra sandra hannanın videosuna mı geçiiyorsunuz yoksa.
kızlar ben de 21 günü tamamladım. bir haftadır yapamadım tatildeydim çünküsüper calleneticse başlayan var mı ? bundan sonra sandra hannanın videosuna mı geçiiyorsunuz yoksa.
21 gün boyunca yapıyoruz. 6 gün yapıpı 1 gün ara veriyoruz . bu şekilde 21 e tamamlıyoruz
ilk başlarda gerçekten uzun geliyor ama bir hafta dayanıp yaptığında kolaylaştığını göreceksinÇok teşekkür ederim yarın başlıcam ama uzun biraz ve inanın sporla gerçekten hiç aram yok oldukça zor olabilir
gerçekten farkı görebiliyorum. aslında benim çok bi problemim yoktu özellikle üst kısmımda sadece basenlerimden rahatsızdım. kalçamın küçüldüğünü ve yükseldiğini gördüm.iç bacaklar, basenler de biraz toparlandı. ayrıca fiziksel faydanın dışında kendimi iyi hissetmemi sağladığı için yapmaya devam etmek istiyorum .Bu arada çok pardon 21 gün olmuş sizin de gelişmeler nasıl
canım başlarda ben karın hareketlerini bir tane yapıp bırakıyordum hiç dayanamıyordum gerçekten. 4. günden sonra 10 ar 10 ar yaparak ara vererek 60a falan tamamlayabildim ancak. bir haftadan sonra ise 100 tane yapmaya başladım ara vermeden. yani yavaş yavaş kasların güçlendikçe oluyor. canının sıkma yapmaya çalış sadeceBugün denedim ama videonun ortalarına yaklaştıkça hiçbir hareketi doğru dürüst yapamadım zor bence oldukça ay fenalık geliyor
bu konuda ilk sayfalarda arkadaşlar atmıştı oradan bulabilirsin :)Ben superibulamadım klasik callan T eyzeyide bulamadım. Sandra hanna yi yapıyorum sen nerden buldun?
canım başlarda ben karın hareketlerini bir tane yapıp bırakıyordum hiç dayanamıyordum gerçekten. 4. günden sonra 10 ar 10 ar yaparak ara vererek 60a falan tamamlayabildim ancak. bir haftadan sonra ise 100 tane yapmaya başladım ara vermeden. yani yavaş yavaş kasların güçlendikçe oluyor. canının sıkma yapmaya çalış sadece