21 Günlük Callanetics maratonuna var mısınız hanımlar :)

kızlar ben de 21 günü tamamladım. bir haftadır yapamadım tatildeydim çünkü süper calleneticse başlayan var mı ? bundan sonra sandra hannanın videosuna mı geçiiyorsunuz yoksa.

kızlar ben de 21 günü tamamladım. bir haftadır yapamadım tatildeydim çünkü süper calleneticse başlayan var mı ? bundan sonra sandra hannanın videosuna mı geçiiyorsunuz yoksa.

Ben superibulamadım klasik callan T eyzeyide bulamadım. Sandra hanna yi yapıyorum sen nerden buldun?

Bugün denedim ama videonun ortalarına yaklaştıkça hiçbir hareketi doğru dürüst yapamadım zor bence oldukça ay fenalık geliyor

21 gün boyunca yapıyoruz. 6 gün yapıpı 1 gün ara veriyoruz . bu şekilde 21 e tamamlıyoruz
Çok teşekkür ederim yarın başlıcam ama uzun biraz ve inanın sporla gerçekten hiç aram yok oldukça zor olabilir
ilk başlarda gerçekten uzun geliyor ama bir hafta dayanıp yaptığında kolaylaştığını göreceksin ayrıca aradaki konuşmaları geçtiğinde 45 dkda falan yapabiliyorsun sonraları

Bu arada çok pardon 21 gün olmuş sizin de gelişmeler nasıl
gerçekten farkı görebiliyorum. aslında benim çok bi problemim yoktu özellikle üst kısmımda sadece basenlerimden rahatsızdım. kalçamın küçüldüğünü ve yükseldiğini gördüm.iç bacaklar, basenler de biraz toparlandı. ayrıca fiziksel faydanın dışında kendimi iyi hissetmemi sağladığı için yapmaya devam etmek istiyorum .

Bugün denedim ama videonun ortalarına yaklaştıkça hiçbir hareketi doğru dürüst yapamadım zor bence oldukça ay fenalık geliyor
canım başlarda ben karın hareketlerini bir tane yapıp bırakıyordum hiç dayanamıyordum gerçekten. 4. günden sonra 10 ar 10 ar yaparak ara vererek 60a falan tamamlayabildim ancak. bir haftadan sonra ise 100 tane yapmaya başladım ara vermeden. yani yavaş yavaş kasların güçlendikçe oluyor. canının sıkma yapmaya çalış sadece

Çok teşekkür ederim haklısınız hiç spor yapmayan birine göre birden olmaz yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…