Benide öyle*her sabah gündüz bakım kremi sürmek 21/3
*her gece gece bakım kremi sürmek 21/3
*göz çevreme bakım serumu uygulamak 21/3
*her gün kitap okumak 21/3
*çocuğu uyuttuktan sonra her gün evi toplamak 21/3
*yeşilçay içmek 21/3
3, gün de tamam
buraya yazmak hedeflerimi gerçekletirmek için beni motive ediyor
canım benimde aklıma gelip kumbara alacağımdan değilde ben tekne üreten bir firmada çalışıyorum bazı müşterilerin mobilyalarınıda kendimiz üretiyoruz müdürümüz yanlışımız çıktığında hepimizden 50 kuruş toplamak için yaptırdı üretime birikseydi o parayla yemeğe gitcektik birikmedioda bana verdi al sen kullanırsın evinde diye burdaki arkadaş para biiriktirmek diyince öyle farkettim kumbarayı o gün bugün tv ünitemde hergün düzenli atıyorum
simdi netten baktım vitamin eksikliği burun tıkanıklığı aşırı kahve tüketimindende oluyomuş bunlar varmı
40 gün deneyebilirim beni anca o paklar sanırımDediğim gibi daha uzun süreye şartlasan kendini olmaz mı
Aynen zincir kırılınca başa sarıyoruz40 gün deneyebilirim beni anca o paklar sanırım
Peki yapamadığınız zaman tekrar baştan mı başlıyorsunuz
kansızlıkdanda demli çay ve kahvedende oluyor canım istersen bikaç gün kahveyi azaltmayı dene bi değişme olcakmı bakarsınBenide öyle
Bence bu sayede birsürü şey değiştirebiliriz hayatımızds :)
Çok iyi olmuş canım keşke bizde yapabilsek ama gelen gidiyo bizde
Ya bende kansızlık var. Kahveyide son zamanlarda çok içiyorym valla
İçmedende oluyodu amakansızlıkdanda demli çay ve kahvedende oluyor canım istersen bikaç gün kahveyi azaltmayı dene bi değişme olcakmı bakarsın
Evt kahvenin etkisi paha bicilemezİçmedende oluyodu ama
Kahve meto hızlandırıyo yoksa zor zayıflarım ben
Baya kendini elestirmissin çözümlerde sende bekliyoruziki kez yazdım ama devam edemedimbari arada gelip bildireyim bir şeyler. bir de her zaman başlamaktan umudu kesmemek lazım.
bakım yapmak 2/21
bitki çayı içmek 0/21
dışarı çıkmak 2/21
1 saat temizlik 0/21
ders çalışmak 0/21
1,5 litre su içmek 0/21
açıklamalara gelirsek. hergün azıcık da olsa bakım yapmak istiyorum yoksa erteleye erteleye daha da uzatıyorum. her gün en az bir fincan bitki çayı içmek istiyorum malumunuz kilolar.. bir de sonbaharda da sıcak içecek keyfi yapmayacaksak ne zaman yapacağızdışarı çıkmak dedim çünkü evde oturdukça mecburi durumlar için bile olsa çıkamaz oluyorum o yüzden en azından 5-10 dakika yürümek için bile olsa, bir gazete almak için bile olsa gün yüzü göreyim istiyorum. temizlik de yapıyorum yapmasına ama yapmadığım zamanlar ipin ucu kaçıyor. en iyisi sürekli derli toplu durması. ders zaten değişmiyor 2 litre su içemiyorum bari 1,5 içeyim su çok önemli ama ben içemiyorum
iki kez yazdım ama devam edemedimbari arada gelip bildireyim bir şeyler. bir de her zaman başlamaktan umudu kesmemek lazım.
bakım yapmak 2/21
bitki çayı içmek 0/21
dışarı çıkmak 2/21
1 saat temizlik 0/21
ders çalışmak 0/21
1,5 litre su içmek 0/21
açıklamalara gelirsek. hergün azıcık da olsa bakım yapmak istiyorum yoksa erteleye erteleye daha da uzatıyorum. her gün en az bir fincan bitki çayı içmek istiyorum malumunuz kilolar.. bir de sonbaharda da sıcak içecek keyfi yapmayacaksak ne zaman yapacağızdışarı çıkmak dedim çünkü evde oturdukça mecburi durumlar için bile olsa çıkamaz oluyorum o yüzden en azından 5-10 dakika yürümek için bile olsa, bir gazete almak için bile olsa gün yüzü göreyim istiyorum. temizlik de yapıyorum yapmasına ama yapmadığım zamanlar ipin ucu kaçıyor. en iyisi sürekli derli toplu durması. ders zaten değişmiyor 2 litre su içemiyorum bari 1,5 içeyim su çok önemli ama ben içemiyorum
günlerce tıkılıp kalıyorum eve. bunu farkettim. ki normalde gezmeyi seven gezmek istediği yerlerin listesini yapan biriyim. bütün yazım boşa geçti o bakımdan. evde de otururken bir hafta iyiysem geri kalanında çok tembel geçiriyorum o nedenle alışkanlık olsa fena olmazHoşgeldin canım :)
Aynen vazgeçmek yok başla gitsin biyerden :)
Dışarı çıkmak maddesine bayıldım ya :)
Kesinlikle bastan basla canimYine kaçtı ipin ucu tekrar baştan mı başlasam?
Bencede canim mutlaka yap iyi gelecektir ben hayatimda 4 ay sade evde kaldim geceliklerle butunlesmistim tamamen tembellik halt safaya cikip miskinlesiyo insan hergün biraz dahagünlerce tıkılıp kalıyorum eve. bunu farkettim. ki normalde gezmeyi seven gezmek istediği yerlerin listesini yapan biriyim. bütün yazım boşa geçti o bakımdan. evde de otururken bir hafta iyiysem geri kalanında çok tembel geçiriyorum o nedenle alışkanlık olsa fena olmaz
Bende habire evdeyim bebeklede dışarı çıkması çok zor oluyo bakalım kaç sene böyle takılcamgünlerce tıkılıp kalıyorum eve. bunu farkettim. ki normalde gezmeyi seven gezmek istediği yerlerin listesini yapan biriyim. bütün yazım boşa geçti o bakımdan. evde de otururken bir hafta iyiysem geri kalanında çok tembel geçiriyorum o nedenle alışkanlık olsa fena olmaz
Tabiki tekrar başlaYine kaçtı ipin ucu tekrar baştan mı başlasam?
Bencede canim mutlaka yap iyi gelecektir ben hayatimda 4 ay sade evde kaldim geceliklerle butunlesmistim tamamen tembellik halt safaya cikip miskinlesiyo insan hergün biraz daha
Canımm tabiki alırız benim kızımda 13 aylık oldu anlıyorum seni bende 1 2 aydır kendimi topluyorum inan. Ondan önce dediğin gibi yüz yıkayamıyodum bazen unutuyodum.Beni de aranıza alır mısınız? Süreyi başta 30 gün belirliyorum aksatmazsam 40a tamamlarım
Listem basit 10 aylık bebeğim var onunla uğraşmaktan kendimi unutuyorum sabah yüzümü bile yıkayamıyorum çoğu zaman
Sabah yüz yıkamak
Vitamin ve balık yağı içmek (emzirdigim için)
En az 2 lt su içmek
1 tane maden suyu içmek
Akşam yatmadan diş fırçalamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?