- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
canım yarın 2. günün olsun o zaman ve 1 günde bitir ikinci güne sarkmasın tatlım :)Ya anca şimdi bitirebildim 1.günü bişey olmaz simi 2günüde okuyabilirim bıgün?
Canım maalesef21 gun hiiiic aksamadan mi olcak? Reglime 2 hafta bile kalmadi. Regl donemi girerse araya sikinti olur mu canimcim?Var bir dilegimiz
Tuh ya :/ okuma cok guzel bekleyecegim o halde 18 gun kadar. Allah razi olsun bebegim paylastigin icin. ❤Canım maalesefregl biter bitmez başlamalıyız, ben de bu ay olmadım diye başladım düzensizlikten, ama olursam tekrar başlayacağım
Rica ederim canım inşallah :) çok güzel uygulamalar var bende fırsat buldukça paylaşacağım :)Tuh ya :/ okuma cok guzel bekleyecegim o halde 18 gun kadar. Allah razi olsun bebegim paylastigin icin. ❤
Ay kuzum peki suan yapabilecegim gunu olmayan dilek duasi var mi sende? Ihtiyacim var cunku. :/Rica ederim canım inşallah :) çok güzel uygulamalar var bende fırsat buldukça paylaşacağım :)
^ İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ ^ su mu canim?? Nasil okuyacagim kac tane olacak?Canım fetih suresinin ilk ayetiyle yapılan uygulamalar var birkaç çeşit onlar da müthiş etkili, biliyor musun onları
Yazayim not defterime bunu ben cok sagol. ❤ Peki 1452yi gun icine bolebilirmiyim? Hepsini birden mi okuyacagim??7 istiğfar
7 salavat oku
1452( sayı tam olmalı ne eksik ne fazla)
Ardından fetih suresine başından başla ve tamamını oku
Dileğini dile
7 salavat oku
Amin
Hiç gözünde büyütme hatta bağımlılık yapıyor ben bi süre dilimden düşüremedim :)) müthiş etkili
2.gunu de okudum canım.13.07.2017
1. GünVar bir dilegimiz +
14.07.2017
2. GünVar bir dilegimiz +
1. Gün @Requiemm +
1.GünKarasevdaamm1 +
15.07.2017
3.GünVar bir dilegimiz
2.Gün @Requiemm
2.GünKarasevdaamm1
1. GünevTik +
Bitince hemen başla canım, ben de tekrar başlayacağım :)Benm regl olmama 10gün kaldı nasıl olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?