- 29 Haziran 2017
- 105
- 116
- 53
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Anlamadım şimdi bu başladığıma devam etmiyimmi? Regl döneminden sonramı başlıyım?Bitince hemen başla canım, ben de tekrar başlayacağım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım şimdi bu başladığıma devam etmiyimmi? Regl döneminden sonramı başlıyım?Bitince hemen başla canım, ben de tekrar başlayacağım :)
canım kesintisiz yani ara vermeden 21 gün yapmalısın.Anlamadım şimdi bu başladığıma devam etmiyimmi? Regl döneminden sonramı başlıyım?
aynen canım ben de bugün bırakmak zorunda kaldımOzaman bekliyimm çnkü 10gün sonra mecbur bırakmak zorunda kalıcam..
Tüh yaa.. aslında o süreler özel gündede okunuyo diye biliyorumaynen canım ben de bugün bırakmak zorunda kaldım
Canım onlar ayet olduğu için okunmaz canım sadece fatiha okunur o da sure olarak değil dua olarak okunursa olurTüh yaa.. aslında o süreler özel gündede okunuyo diye biliyorum
kiz yerim seniiiii Var bir dilegimiz ♡♡♡♡
utandin mi kiz
Canım bu duayı 21 gün kesintisiz yapmalısın :) buraya bağlı kalarak düzenli bir şekilde aksatmadan yaparız. Yani katılıp başlayabilirsin canım hoş hoşgeldin aramıza :))Ben de katilmak isterim
BAsladiniz mi?
Çok tatlısın :)utandin mi kiz
Haber verirsen elbette :))bende okumak istiyorum özel günümdeyim bitince eklerseniz sevinitim
ozlemedin mi beni senÇok tatlısın :)
hem de bu kadarozlemedin mi beni sen
hiiiiiiiıiiiiih ben 3 gundur yokumhem de bu kadar
Canım hoş geldin başladığın günden itibaren 21 gün yapacaksınBaşladınız mi ben de katılabilir miyim