- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Kızzzznolcak şimdi ,[/QUOT ne dalga geciyin ve
niye dalga geciyinKızzzznolcak şimdi ,
nete baslicam kizhadi başla bakalım tekrardan
Ben aşık oldum bile, çok güzelll bir ayettt,Allah razı olsun ..Gözünü korkutma :)) gerçekten aşık olacaksın bu ayete okurkenhem ayet hem sayı çok gibi geliyor ama sonra, 'iyi ki' diyeceksin
Değil mi insanın dilinden düşüresi gelmiyorBen aşık oldum bile, çok güzelll bir ayettt,Allah razı olsun ..
Aaaa gerçekten mi? Ya latif tesbihatını da tavsiye ederim , mucize o Da, istek duası, aklına gönlüne düşen ne ise oluyor, bir grup var istersen tavsiye edebilirim,hergün bir kişiye okuyoruz. herkes okuyabildiği kadar okuyorDeğil mi insanın dilinden düşüresi gelmiyorokudukça bak gör neler oluyor ama sonrasında Allah nasip ettikçe insanların gözüne geliyory , ondan korunmayı bulamadım henüz
ben de ordaydım unuttum kaç gündüüürrrAaaa gerçekten mi? Ya latif tesbihatını da tavsiye ederim , mucize o Da, istek duası, aklına gönlüne düşen ne ise oluyor, bir grup var istersen tavsiye edebilirim,hergün bir kişiye okuyoruz. herkes okuyabildiği kadar okuyor
Sık girmeyenleri pasif yapacak:) ona göre:)ben de ordaydım unuttum kaç gündüüürrr
biliyorum canım yaa aklımdan çıktı bu günlerde biraz yoğunumSık girmeyenleri pasif yapacak:) ona göre:)
Bunu gun icinde yapabilir miyiz yoksa gece yarısı mi olmalı.7 istiğfar
7 salavat oku
1452( sayı tam olmalı ne eksik ne fazla)
Ardından fetih suresine başından başla ve tamamını oku
Dileğini dile
7 salavat oku
Amin
Hiç gözünde büyütme hatta bağımlılık yapıyor ben bi süre dilimden düşüremedim :)) müthiş etkili
Canım bir oturuşta oku da istediğin zaman okuyabilirsin :) ama tabii gece daha makbul bütün dualar içinBunu gun icinde yapabilir miyiz yoksa gece yarısı mi olmalı.
Teşekkürler canim cevabın icinCanım bir oturuşta oku da istediğin zaman okuyabilirsin :) ama tabii gece daha makbul bütün dualar için
rica ederim tatlım :)Teşekkürler canim cevabın icin
Ben başlamak istiyorum, ama biraz geç gördüm galiba Bu duayı 21 gün yapacağız. Burada yapmamızın amacı aksatmadan yapabilelim birbirimizi kontrol edelim diye :) Biraz zor veya uzun gelebilir ama gerçekten çok etkilidir ve Allah'ın izniyle mutlaka sonuç alacağız bu uygulamayı yapınca :)
Borçlu olan borcundan kurtulur kismeti bağlı olan kismeti açılır. Sıkıntılı olan sıkıntılarından kurtulur. Dileği olan isteklerine kavuşur. Zor olan işler kolaylaşır, bağlı olan işler çözülür. Evlenmek isteyen evlenir. Ve daha bir sürü şey :)
kimler geliyor listeye bu gece başlayalım
1.Önce niyet ediyoruz sonra 7 defa:
- Ayetel kürsi
- Fatiha
- Ihlas
- Kafirun
- Felak ve Nas
Okuyoruz..
2. Hemen ardından
- 100 x Estağfurullah
- 100 x La ilahe ilallah
- 100 x Salavat
- 489 defa " Ya Fettah"
zikir ediyoruz.
3. Zikirden sonra
21 defa Fatiha okuyoruz ve niyetimizi tekrarlıyoruz.
Olsun canım herkesin bireysel 21 günü . Birlikte yapsak da güzel olur aslında ama tek de yapılabilir:)Ben başlamak istiyorum, ama biraz geç gördüm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?