- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Canım hoş geldin :) yarın başlayalım 2 olduk bile :) bu uygulama müthiş, böyle okudukça arındığını hissedeceksin önündeki engellerin kalktığını farkedeceksin :))63 gun 21 fatihayi duymuştum ama bunu hic duymadim. ben katilmak istiyorum :) bugün mu basliyorsunuz siz ?
evet ben gece 12den sonra okumaya baslicam buraya da yazarım:)Aa bugün perşembe değil mi? Günlerden haberim yokbugün başlasak daha güzel
Tamam canım bizim 1. Günümüz başladı bile :))evet ben gece 12den sonra okumaya baslicam buraya da yazarım:)
hadi hayırlısı inşallah kabul olur :) bu gruba hiç girmiyordum birden görünce yazmak geldi içimden. okumam ve katilmam gerekiyor diye dusundum ve hemen başlamak istedim.bugünden: )Tamam canım bizim 1. Günümüz başladı bile :))
Ben de bugün üzgündüm dualarımı karıştırırken dedim bu bir işaret :) inşallah kabulüne işarettir bize canım :))hadi hayırlısı inşallah kabul olur :) bu gruba hiç girmiyordum birden görünce yazmak geldi içimden. okumam ve katilmam gerekiyor diye dusundum ve hemen başlamak istedim.bugünden: )
Evet canım aynen öyle :))Bende varım canımm :) 7 defa hepsi ayrı ayrı okuyorm dimi 7 ayetel, 7fatiha gibi?
Hoş geldin canım aramıza çok mutlu oldum hemen ekliyorum seni de :))Çok güzel.Hemen yapasım geldi.
Yatacak vakit kalktım abdest aldım okudum ilk günü.Allah razı olsun vesile olduğun için canım. Var bir dilegimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?