- 1 Haziran 2014
- 1.521
- 858
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.721
Allah razi olsun canim. cumlemizn dualari kabul olur İNSALLAHNe kadar içten yazmissin Rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim. cumlemizn dualari kabul olur İNSALLAHNe kadar içten yazmissin Rabbim kabul etsin inşallah
canlarım ben dün bi yerde okumuştum ama şuan o okuduğumu bulamıyorum farklı bir şey paylaşacağım arefe günü besmeleyle birlikte 1000 ihlas okumak sünnetmiş . paylaşmak istedim . siz de internetten araştırabilirsiniz dualarımızın kabul olur inşallah amin...
"Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ise:
“Azîz, mübârek kardeşlerim! Pek çok selâm. Bizim memlekette eskide Arefe gününde bin İhlâs-ı Şerîf okurduk. Ben şimdi bir gün evvel beş yüz, Arefe’de dahi beş yüz okuyabilirim. Kendine güvenen birden okuyabilir.” demiştir. (Şuâ‘lar)
Hadis-i şeriflere göre; "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)
Kaynak: http://www.sorusorcevapbul.com - Arefe gününde 1000 ihlas okumak
Kızlar kusura bakmayın oncelıkle sayfayı bosladım biraz maalesef yurtdışında oldugum icin ondan once de bir rahatsızlık geçirdim bir türlü toparlanamadım. Isterseniz bayrama kadar salavat okuyalım. Bayramdan sonra da yeni bir duaya geçeriz yine liste halinde
canlarım ben dün bi yerde okumuştum ama şuan o okuduğumu bulamıyorum farklı bir şey paylaşacağım arefe günü besmeleyle birlikte 1000 ihlas okumak sünnetmiş . paylaşmak istedim . siz de internetten araştırabilirsiniz dualarımızın kabul olur inşallah amin...
"Arefe günü Besmele ile bin İhlâs okuyanın günahları affedilir ve duası kabul olur." (Ebu-ş şeyh)
Bir hadis-i şerifte:
“Kim ihlâs suresini Arefe gününde öğle ile akşam arasında bin defa okursa Allah (cc), ona ne isterse verir.” buyrulmaktadır.
Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri ise:
“Azîz, mübârek kardeşlerim! Pek çok selâm. Bizim memlekette eskide Arefe gününde bin İhlâs-ı Şerîf okurduk. Ben şimdi bir gün evvel beş yüz, Arefe’de dahi beş yüz okuyabilirim. Kendine güvenen birden okuyabilir.” demiştir. (Şuâ‘lar)
Hadis-i şeriflere göre; "İhlâs suresini okumak kul hakkı hariç diğer bütün günahların affına vesiledir." (Ebu-ş şeyh)
Kaynak: http://www.sorusorcevapbul.com - Arefe gününde 1000 ihlas okumak
hemen başlıyorum allah razı olsun sağol
babanemde bayramın 1. günü öğle ikindi arası mutlaka uyuyun derdi cenneten örtü serilir üstünüze derdi :)
Kızlar merhaba tekrardan :) yenı lıstemızı oluşturuyorum. Ne okumak ıstersinız? Tefriciye okuyabılırız ama baska okunan sayfalar da var dıye o kadar da ısrar etmıyorum. Yunusun duasını okuyabılırız tekrar. Kenzul ars okuyabılırız onu hic okumadık. Bır fıkrınız var mı?
ben varımmm
allahım dualarımızı kabul eyle
Allah kabul etsin.amin.
Salavat okuyalim peygamberimizi bol bol hatirlayalim...
okudum Allah kabul eder inşallah canım benim
Kızlar hayırlı kandiller hepinize dualarda buluşalım inşallah ...
Ne kadar içten yazmissin Rabbim kabul etsin inşallah
Allah razi olsun canim. cumlemizn dualari kabul olur İNSALLAH
yeni listede beni unutmayın olurmu
bayram sonrası görüşmek üzere
hayırlı bayramlar
CANIM BENIDE EKLER MISINIZ YENI LISTEYE?
Yeni listede ben de varım
hz yunus bence
yeni listeye talibim bende :)
ben katılamıcam beni çıkarırmısın tatlım.kızlar liste bu sekilde görunuyor baska katılmak isteyen var mı :)