- 24 Ocak 2012
- 552
- 823
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.741
Şimdi neyi ne kadar okuyoruz ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de olur12000 İHLAS DA OKUYABİLİRİZ HEMDE KISA DUA KOLAY OKUNUR
SENDE HAKKINI HELAL ET TEZİNDEN İNŞALLAH BAŞARILI SONUÇ ALIRSIN CANIMKızlar merhaba.. Ben yuksek lısans ıcın tez yazıyorum. Ikı haftadır kafamı kaldıracak durumda degilim. Bugun gırebıldım sıteye. Konuyu devralmak isteyen varsa devam ettirebilir. Buralar size emanet. Hakkınızı helal edin valla zorlanıyorum
Canim 3 ihlas 1 fatiha okudum Allah kabul etsinMerhaba dua kardeşlerim ara verdik grubumuza biraz ama inşallah redvelvetcake in işinin bitmesine az kaldı toplanırız inşallah gene bir araya benim sizden bir ricam olacaktı 3 kişi kaldı tamamlayamadım benim için üç ihlas bir fatiha okuyacak arkadaşımız var mı Allah razı olsun hepinizden görüşmek ve dualarda buluşmak üzere
Merhaba dua kardeşlerim ara verdik grubumuza biraz ama inşallah redvelvetcake in işinin bitmesine az kaldı toplanırız inşallah gene bir araya benim sizden bir ricam olacaktı 3 kişi kaldı tamamlayamadım benim için üç ihlas bir fatiha okuyacak arkadaşımız var mı Allah razı olsun hepinizden görüşmek ve dualarda buluşmak üzere
bende okudum Rabbim kabul eder inşallahMerhaba dua kardeşlerim ara verdik grubumuza biraz ama inşallah redvelvetcake in işinin bitmesine az kaldı toplanırız inşallah gene bir araya benim sizden bir ricam olacaktı 3 kişi kaldı tamamlayamadım benim için üç ihlas bir fatiha okuyacak arkadaşımız var mı Allah razı olsun hepinizden görüşmek ve dualarda buluşmak üzere
canım ben de okudum senin icin ozel hacet namazı kıldım tezimi de sunayım insallah tekrar dualarımıza baslayacagızAllah razi olsun kızlar sayım tamamlandi cok şükür
Bende katılabilir miyim ne okuyorsunuzcanım ben de okudum senin icin ozel hacet namazı kıldım tezimi de sunayım insallah tekrar dualarımıza baslayacagız
DAHA ÖNCE OKUYORDUK CANIM ŞUAN BURADA Bİ OKUMA YOK SULEMM ARKADAŞIMIZ İÇİN 3KİŞİNİN DUASINA İHTİYACI VARMIŞ ONU OKUMUŞTUK