Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ne okuyoruz şimdi ara verdim giremedim ama kaçırdığım dua olmadı galiba varsa okuyayım hemen

Kızlar merhaba.. Ben yuksek lısans ıcın tez yazıyorum. Ikı haftadır kafamı kaldıracak durumda degilim. Bugun gırebıldım sıteye. Konuyu devralmak isteyen varsa devam ettirebilir. Buralar size emanet. Hakkınızı helal edin valla zorlanıyorum

Kızlar merhaba.. Ben yuksek lısans ıcın tez yazıyorum. Ikı haftadır kafamı kaldıracak durumda degilim. Bugun gırebıldım sıteye. Konuyu devralmak isteyen varsa devam ettirebilir. Buralar size emanet. Hakkınızı helal edin valla zorlanıyorum
SENDE HAKKINI HELAL ET TEZİNDEN İNŞALLAH BAŞARILI SONUÇ ALIRSIN CANIM

Cezallahu anna seyyidina Muhammeden ma Huve ehlüh salavatı
Meleklerin sevabını yazmaktan yorulduğu salavat

————
MUHAKKAK Kİ, ALLAH VE MELEKLERİ, PEYGAMBERE HEP SALAT İLE İKRAMDA BULUNURLAR EY İMAN EDENLER, HAYDİ ONA TESLİMİYETLE SALAT VE SELAM GETİRİN! (Ahzab Suresi 56)
Salat,Allah’tan rahmet,meleklerden istiğfar,müminlerden dua demektir
—————-
SALAVAT:”Cezallahü anna Muhammeden ma hüve ehlüh”

MANASI BUDUR: “Allah, bizden taraf Hz. Muhammed (a.s.m)’e layık olduğu mükâfatı versin.” veya Allah Teala Muhammed’i bizim adımıza mükafatlandırsın ki o zaten buna ehlildir!” veya “Allahım O’nu layık olduğu şekilde mükâfatlandır.” veya
Allahü Teala,Muhammed(Aleyhisselamı) biz ümmetine olan merhametinden dolayı layık olduğu bir mükafatla en yüksek dereceye erdirsin.Elbette samimi olarak söylenen bu sözün pek çok sevabı vardır.

SEVABI:Hz. Abdullah b. Abbas anlatıyor: Hz. Peygamber (asv) şöyle buyurdu:
“Kim, ‘cezallahu anna muhammeden ma hüve ehlüh’ derse 70 bin melek ona sevap yazarlar.”

Merhaba dua kardeşlerim ara verdik grubumuza biraz ama inşallah redvelvetcake in işinin bitmesine az kaldı toplanırız inşallah gene bir araya benim sizden bir ricam olacaktı 3 kişi kaldı tamamlayamadım benim için üç ihlas bir fatiha okuyacak arkadaşımız var mı Allah razı olsun hepinizden görüşmek ve dualarda buluşmak üzere

Merhaba dua kardeşlerim ara verdik grubumuza biraz ama inşallah redvelvetcake in işinin bitmesine az kaldı toplanırız inşallah gene bir araya benim sizden bir ricam olacaktı 3 kişi kaldı tamamlayamadım benim için üç ihlas bir fatiha okuyacak arkadaşımız var mı Allah razı olsun hepinizden görüşmek ve dualarda buluşmak üzere
Canim 3 ihlas 1 fatiha okudum Allah kabul etsin

Bende okudum 3 İhlas 1Fatiha

bende okudum Rabbim kabul eder inşallah

X