- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
BinbirRenk cevabın için çok teşekkür ederim canım. Benim sebebim sigara içmeyi seviyorum bi daha sigaranın keyfini çıkaramayacağımı düşününce günde bikaç tane içeyim diyorum. Ama aslında bunu da istemiyorum. Biliyorum ki sigara bi keyif değil böyle yaptıkça içimdeki nikotin canavarını büyütüyorum.
Karar verdiğim ilk bikaç gün gerçekten çok zordu. Günde bikaç tane içebilsem bile eskisi gibi her istediğimde içememek beni mahvediyordu. İşte 2 haftadır bu kadar sıkıntı çekmişken tekrar eskisi gibi çok içtiğim günlere dönmek istemiyorum.
171'i aradım canım dediğin gibi test yaptılar ve yüksek derecede bağımlı olduğumu doktor yardımıyla bırakabileceğimi söylediler. Ben kendim bırakırım diye inat ettim gitmedim ama olacak gibi değil. Yarın sabah doktora gideceğim. İnşallah ilaçların faydasını görürüm.
Burada birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti. Bu sigara illeti tamamen psikolojik böyle yanında destekçin olursa daha da kolaylaşır sanırım.
Rica ederim kararlı olmana sevindim canım. İnşallah yararını görürsün. Biz keyif alıyoruz içerken daha doğrusu öyle sanıyoruz ama içme süresince tabii ki az sonra yeniden istiyoruz. böyle bir kısır döngü. Evet arkadaşlar sağolsunlar burda destek müthiş. Önceden bırakanlar, bırakmaya çalışanlar...Birbirimizi en iyi anlayan biziz çünkü. İstersen sen de katılabilirsin burda olduğumuz sürece birbirimize yardımcı oluruz. Hiç moralini bozma canım bugüne kadar gerçekten isteyip de bırakamayan yoktur bence. Kendine inan başaracaksın emin ol. Bütün bırakanların güzel haberleri hepimizi mutlu ediyor.