- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
- Konu Sahibi BinbirRenk
hangi ilaç canm
Cnm özelden attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi ilaç canm
Tebrikler büyük başarı nasilsin siğarasiz hayata alışabılıyormusunbinbirrenk süpersin yaa ben kendimi çok saldim sürekli yiyorum geceler uzun oldugu icin sıkıntıdanbne yiyeceğimi şaşırdım
şimdiden sonra alışırsin yavaş yavaşmutsuz bi şekilde alışmaya çalışıyorum alışamadım hala
Bayağı bi yol katettin canm bitti artik kurtuldum de17.GÜN:
Bugün sorunsuz rahat günlerden biriydi çok şükür. Arada bir yoklasa da transit geçti. Hiç istemiyorum diyeceğim günlerin de gelmesini umuyorum. Sonuçta’ içmiyorum’ demek başka bir şey ‘istemiyorum’ demek başka… Sabah tartıldım ve aldığım kilodan geriye 800gr. kalmış.
Bir yola çıktık, ilk günler yoğun engebeli, inişli çıkışlı sonrası artık düzlük diye bir şey yok. En azından benim için öyle. Beklemediğin yer ve zamanda bir bakıyorsun yine bir engebe çıkmış ama gittikçe daha azalıyor.
Bayağı bi yol katettin canm bitti artik kurtuldum de
tebrikler başardin sayilır darısi tüm birakmak isteyenler ve bana olsun19.GÜN:
Artık sonuna doğru yaklaşıyoruz değerli arkadaşlar ve sevgili günlük. Esaretten kurtulduğumu hissediyorum, o beni yönetemiyor, bağımlı değilim. Çünkü yemeklerden sonra bile aramıyorum artık.
Ama bedelini de ödüyorum. Kış günü kar yağmur demeden sabah -akşam toplam 2 saat spor, canın bir sürü yiyecek isterken kendini frenlemek zorunda kalmak hiç kolay şeyler değil.
Ama bu kadar eziyete gerek yok ben yeter ki bırakayım kiloların önemi de yok diyorsanız gerçekten zor bir şey değil sigarayı bırakmak.
tebrikler başardin sayilır darısi tüm birakmak isteyenler ve bana olsun
binbirrenk cildinde değişim basladi mi
benim cildim çok kötü olmuştu kararmisti morarmistim dudaklarim dahi morarmisti yüzüm çökmüştü resmen ama simdi cildimin rengi açılmaya parlamaya başladı dislerimin sarılığıda bitti güzelleşmeye basladim