- 16 Aralık 2015
- 177
- 32
- 18
- 37
- Konu Sahibi BinbirRenk
hoşgeldin canım aramiza evet beynimde bitiremiyorum eşim de birakti sayilmaz teklif edilince içiyor nir bir en fazla iki tane içiyor ama paket almiyor evde kesinlikle icmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin cnm kararın için tebriklerslm kızlar benide aranıza alır mısınız. nefret ettim artık bu kokudan cildimdeki lekelerden insanlara kokmamak için uzaklaşmaktan. en önemlisi buna bağlı bi hastalıkğa yakalanmaktan. bende mrhba demek istiyorum yeni bi hayata. defalarca denedm caydım. ama birilerinden yardım alarak daha kolay olacağı düşüncesindeyim. bugün son günüm.
hoşgeldin canım aramiza evet beynimde bitiremiyorum eşim de birakti sayilmaz teklif edilince içiyor nir bir en fazla iki tane içiyor ama paket almiyor evde kesinlikle icmiyor
1 paketten 5 taneye düşürdümAylin senin nasil gidiyor günde kaç tane iciyorsun
ilaç etkiledi galiba erteliyorum sürekli sonra diyorum yakmiyorum siğara o ara aklımdan çıkıyorsüper icmek mi istemiyor musun
14.gününe karar verdim tıksinti değilde fazla canim istemiyortiksinti basladi mi
Doktor yardimiyla bırakabilırsin cnmMerhaba hanımlar bende 14 gün önce sigarayı bırakmaya karar verdim. Bundan önce günde 1 pakede yakın sigara içiyordum ilk başta hedefim tamamen bırakmak olsa da şuan günde 3 tane kadar içiyorum. 15 sigarayı söküp atmışken bu 3 sigaradan vazgeçemiyorum. Günüm neredeyse o sigara saatlerini beklemekle geçiyor. Bu yüzden de kendime kızıp hayatı zehir ediyoru. Offf nasıl kurtulacağım ben bu 3 sigaradan
Merhaba hanımlar bende 14 gün önce sigarayı bırakmaya karar verdim. Bundan önce günde 1 pakede yakın sigara içiyordum ilk başta hedefim tamamen bırakmak olsa da şuan günde 3 tane kadar içiyorum. 15 sigarayı söküp atmışken bu 3 sigaradan vazgeçemiyorum. Günüm neredeyse o sigara saatlerini beklemekle geçiyor. Bu yüzden de kendime kızıp hayatı zehir ediyoru. Offf nasıl kurtulacağım ben bu 3 sigaradan
Doktor yardimiyla bırakabilırsin cnm
BinbirRenk cevabın için çok teşekkür ederim canım. Benim sebebim sigara içmeyi seviyorum bi daha sigaranın keyfini çıkaramayacağımı düşününce günde bikaç tane içeyim diyorum. Ama aslında bunu da istemiyorum. Biliyorum ki sigara bi keyif değil böyle yaptıkça içimdeki nikotin canavarını büyütüyorum.Merhaba lunna, aynı günde bırakmışız ama sen 3 tane ile devam ettiğin için daha çok stresini yaşıyorsun. Kendine kızıyorsun sorguluyorsun 3 tane ile devam edeyim diyorsun ama biliyorsun ki zamanla üçte kalmayacak. Sayısı önemli değil bağımlılık devam ediyor. Oysa karar verdiğin günden bu yana hiç içmeseydin ilk günler çok zorluk çekerdin ama günden güne rahatlardın. Benim de 14. günüm ama arada bir aklıma geliyor az sonra geçiyor. Hepimiz zorluğuna katlanıyoruz kimse için kolay değil canım. binde bir insan bıraktım eyvallah bitti gitti diyebilir belki ama çoğumuz için zaman lazım. Sabredeceksin hangi yöntemle bırakırsan bırak sabır ve zaman şart. İçtiğin sürece yakanı hiç bırakmaz. Bir kere şunu sormalısın kendine neden 3 tane içiyorum buna yönlendiren mahkum eden nedir? Cevabına göre karar almalısın.
Alo 171 hattında test var oradaki testten bağımlılık dereceni öğrenip sigara bıraktırma polikliniklerine de baş vurabilirsin Aylinin dediği gibi.
Yarın gideceğim umarım işe yararDoktor yardimiyla bırakabilırsin cnm
bencede hiç bekleme git 1 paket içen ben kendimı zorlamadan 5 düştüm doktoru oneren arkadaşi gordüm bugün ilacin 19.günü siğarayi birakmiş 18 gün olmuş birakalı gayette çok rahatYarın gideceğim umarım işe yarar
günlük 1 paket içiyorsan zaten vucuttakı nikotein çıkıyor testte ona gore ılaç verıyorlar çok ilğinç bi şekilde fazla canim çekmiyor hatta hiç çekmiyor bugun arakdaşla beraberdim oda siğara kullaniyor akşama kadar saydim 6 siğara içti bense sadece 1 tane eskıden olsa arka arkaya yakardim ama şimdi sadece el alışkanlığı siğara yakma isteği gelince kendime soruyorum ıçmek ıstiyormuyum dıye hayir o zaman daha sonra içerim diye ertelıyorum mesela yemekten hemen sonra yakardim yemeği yiyeli 1 saate yakin oldu hala siğara yakmak canim istemiyor ilerleyen günlerde ne olur bakalım gorücez bu arada yan etkılerıde bitti şimdi çok rahatimBen doktor yardımı almadım ama bildiğim kadarıyla her sigara içiyorum diyene ilaç vermiyorlar aylincim Bağımlılık derecesi önemli sanırım.