• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 GÜN

13.GÜN:

Sigarayı içmemeye başladığımdan beri ilk kez bu gece kesintisiz uyudum ve her zamankinden geç kalktım. Sabah yürüyüşe çıkmadım öğlene kadar evdeydim. Sigara isteği olarak, olsa içerim olmasa önemli değil modundaydım. Bugün bile canım istemiyor diyemiyorum.:KK69: Öğleden sonra yağışlı olduğu halde şemsiye ile çıktım 1 saat kadar yürüdüm iyi geldi.:KK75:

Asya bu aralar gelmemiş ama onun içmeyeceği garanti bence ne kadar da zorlasa da yeminli olduğu için içmez. Zamanla da hem vücuttan nikotin atıldıkça hem de alışkanlık unutuldukça kafada da bitecektir.

Asya bu aralar gelmemiş ama onun içmeyeceği garanti bence ne kadar da zorlasa da yeminli olduğu için içmez. Zamanla da hem vücuttan nikotin atıldıkça hem de alışkanlık unutuldukça kafada da bitecektir.
evet asya işi sağlama aldi zaten 1 ay sonra herşey hafıfleyecek krız faalan kalmayacak seninde dediğın gibi 21 gün krıtıkbi zaman onu atlattimmi tmm gerısi kolay

evet asya işi sağlama aldi zaten 1 ay sonra herşey hafıfleyecek krız faalan kalmayacak seninde dediğın gibi 21 gün krıtıkbi zaman onu atlattimmi tmm gerısi kolay

Konuyu bile açarken başlık olarak onu düşündüm. her türlü alışkanlık için 21 gün gerekliyse sigara için neden olmasın dedim. O gün geldiğindeki durumu merak ediyorum doğrusu :KK69: ben yarıyı geçtim asya benden de ilerde.

Konuyu bile açarken başlık olarak onu düşündüm. her türlü alışkanlık için 21 gün gerekliyse sigara için neden olmasın dedim. O gün geldiğindeki durumu merak ediyorum doğrusu :KK69: ben yarıyı geçtim asya benden de ilerde.
Tabıkı canim yıne can ısteyecek ama krız şeklınde değil olsada içsek gibisinden

kizlar sizler olmadiginiz için bende ugramiyordum evet hala icmiyorum ama çok sık içme isteği geliyor yaa heralde hayatimiz böyle devam edecek surekli aklima gelmeye devam ederse pes edicem

tebrik ediyorum sizleri aylim sen çok sanslisin ki nefret ediyorsun ama ben seviyorum içmeyim mecburiyetten bıraktım kesinlikle isteyerek degil

slm kızlar benide aranıza alır mısınız. nefret ettim artık bu kokudan cildimdeki lekelerden insanlara kokmamak için uzaklaşmaktan. en önemlisi buna bağlı bi hastalıkğa yakalanmaktan. bende mrhba demek istiyorum yeni bi hayata. defalarca denedm caydım. ama birilerinden yardım alarak daha kolay olacağı düşüncesindeyim. bugün son günüm.

tebrik ediyorum sizleri aylim sen çok sanslisin ki nefret ediyorsun ama ben seviyorum içmeyim mecburiyetten bıraktım kesinlikle isteyerek degil

Bünyen nikotini atacak rahatlayacaksın ama severek bıraktığın için özleyeceksin yani kafanda bitirmezsen dediğin gibi bir gün başlama riskin var canım. Nasılsa 1 yıl içmeyeceksin bol zamanın var bence içmediğin dönemdeki sağlığındaki gelişmeleri göreceksin bir daha dönmek istemeyeceksin. Eşin de içiyordu sanırım o da bıraktı mı?

slm kızlar benide aranıza alır mısınız. nefret ettim artık bu kokudan cildimdeki lekelerden insanlara kokmamak için uzaklaşmaktan. en önemlisi buna bağlı bi hastalıkğa yakalanmaktan. bende mrhba demek istiyorum yeni bi hayata. defalarca denedm caydım. ama birilerinden yardım alarak daha kolay olacağı düşüncesindeyim. bugün son günüm.

Selam canım hoş geldin aramıza, dumansız hava sahasına ve yeni bir hayata:KK50: Kendini hazır hissediyorsan biz buradayız birbirimize destek vererek zorlukları aşarız merak etme :KK25:

Back