- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
işte vucut temizlendikçe biraz daha zorlanıyorsun o canavarın can çekişmesi o krızler
ALLAHım kurtasin bizi artik oyle nefret etmışımki anlatamam
Asyacmm ne durumda acaba asya ve sen benim sayin çok sevgili dava arkadaşlarımsıniz hep beraber yenicez inşallahEvet aylincim kolay yakamızı bırakacak gibi görünmüyorama savaşı kazanacağız inşallah
Aynen canim nasil gidiyor içmiyorsun inşallah
Asyacmm ne durumda acaba asya ve sen benim sayin çok sevgili dava arkadaşlarımsıniz hep beraber yenicez inşallah
canim ben sabah 9 kalktim şu saate kadar 2 tane içtim çok canım çekmiyor ılaçdan once gunde 1 paket içiyordumCevaplar biraz karıştı öncekileri daha sonra görüyorum yok içmiyorum çok şükür. Sen günde kaç taneye düşürdün
canim ben sabah 9 kalktim şu saate kadar 2 tane içtim çok canım çekmiyor ılaçdan once gunde 1 paket içiyordum
Aminnnnnnn tek dileğim bu hepimiz içinTebrik ederim aylincimçok iyi gidiyorsun günden güne daha iyi olacaktır inşallah yakında hiç istemeyeceksin
evet asya işi sağlama aldi zaten 1 ay sonra herşey hafıfleyecek krız faalan kalmayacak seninde dediğın gibi 21 gün krıtıkbi zaman onu atlattimmi tmm gerısi kolayAsya bu aralar gelmemiş ama onun içmeyeceği garanti bence ne kadar da zorlasa da yeminli olduğu için içmez. Zamanla da hem vücuttan nikotin atıldıkça hem de alışkanlık unutuldukça kafada da bitecektir.
evet asya işi sağlama aldi zaten 1 ay sonra herşey hafıfleyecek krız faalan kalmayacak seninde dediğın gibi 21 gün krıtıkbi zaman onu atlattimmi tmm gerısi kolay
Tabıkı canim yıne can ısteyecek ama krız şeklınde değil olsada içsek gibisindenKonuyu bile açarken başlık olarak onu düşündüm. her türlü alışkanlık için 21 gün gerekliyse sigara için neden olmasın dedim. O gün geldiğindeki durumu merak ediyorum doğrusuben yarıyı geçtim asya benden de ilerde.
Yapma asya yaa çoğu gitti azi kaldi biraz daha dişini sk geçecek emin ol geçecek bu isteklertebrik ediyorum sizleri aylim sen çok sanslisin ki nefret ediyorsun ama ben seviyorum içmeyim mecburiyetten bıraktım kesinlikle isteyerek degil
Tabıkı canim yıne can ısteyecek ama krız şeklınde değil olsada içsek gibisinden
tebrik ediyorum sizleri aylim sen çok sanslisin ki nefret ediyorsun ama ben seviyorum içmeyim mecburiyetten bıraktım kesinlikle isteyerek degil
slm kızlar benide aranıza alır mısınız. nefret ettim artık bu kokudan cildimdeki lekelerden insanlara kokmamak için uzaklaşmaktan. en önemlisi buna bağlı bi hastalıkğa yakalanmaktan. bende mrhba demek istiyorum yeni bi hayata. defalarca denedm caydım. ama birilerinden yardım alarak daha kolay olacağı düşüncesindeyim. bugün son günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?