- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
zor ama katlanicazz artik tüm yan etkılere
canim devam et sakin pes etme kolay olsa hepimiz bi kalemde birakirdik ama çok zor ve sen zoru başarmaya çalişıyorsun iyice zorlayacak seni bakti pes etmiyorsun yavaş yavaş uzaklaşacak senden ve herşey daha kolay olacak az kaldi bende sana katilıcam 10.günümde siğarayi kesicem10.GÜN:
Her gün biraz daha istekte azalma var ama son 2 gündür zaman durdu duracak gibi. Olumlu gelişmelerde ilerleme milim milim düzeyinde. İlk günlerdeki net gözlemlediğim gelişmeler yavaşladı. Birbirinin aynı günler geldi sanki. O yüzden her gün yazmaya birkaç gün ara vermek istiyorum. Aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum. Bariz değişimler olduğunda yazmaya devam edeceğim inşallah.Bu arada henüz pes etmedim içmemeye devam ediyorum yanlış anlaşılmasın.
canim devam et sakin pes etme kolay olsa hepimiz bi kalemde birakirdik ama çok zor ve sen zoru başarmaya çalişıyorsun iyice zorlayacak seni bakti pes etmiyorsun yavaş yavaş uzaklaşacak senden ve herşey daha kolay olacak az kaldi bende sana katilıcam 10.günümde siğarayi kesicem
inş canmYok aylincim pes etmedim sadece yazmaya ara vereceğim birkaç gün. Yine burdan sizlerle devam edeceğiz inşallah
Ne kadar güzel başardin sayilır sen benden daha iradelisin tebrıkler cnm15. günüm benimde hergunum ayni geciyor ne kriz var ne Rahatlama var nede enerjim var nede mutluluk çok sıkıcı kızlar ya sadece cildimde parlama ya başladı
Aynen canim nasil gidiyor içmiyorsun inşallahVideo için teşekkürler aylincim. Sigara içen ve pasif içici olan herkesin izlemesi, ders alması gereken bir anlatım olmuş.
Evet bende ilaçla azalttim iyice banada siğara iğrenç kokmaya başladi midem çok fena oluyor sanki nefes alamiyorum11.GÜN:
Birkaç gün ara vereceğim dedim ama gelmediğim günleri de not tuttum eksik gün olmasın en azından dedim.
Günümün çoğu dışarda geçti ve sakin bir gündü. Sigara kokuları bana her gün daha iğrenç gelmeye başladı. Midem isyan edecek duruma geliyor çoğu kez. Ben bunca zaman bunu nasıl içtim dedim.Bu kokuyu zamanla hissetmeyeceğim sanırım yoksa dışarıda yürümek bile işkence haline gelir.
işte vucut temizlendikçe biraz daha zorlanıyorsun o canavarın can çekişmesi o krızler12.GÜN:
Genelde evdeydim ve işlerim çok olmasına rağmen nedense dün bırakmışım gibi beni sürekli yokladı.Hiç gitmedi desem yeridir. Önceki günler arada bir uğrar 1-2 dk. Sonra giderdi. Bu sefer inatlaştı benimle. Ben de bugün içmeyeceğim dedim ve istemesem de çok fazla abur cubur yedim.
Evet bende ilaçla azalttim iyice banada siğara iğrenç kokmaya başladi midem çok fena oluyor sanki nefes alamiyorum
ALLAHım kurtasin bizi artik oyle nefret etmışımki anlatamamAynen canım önceden başkalarının içtiği sigara dumanı normal duman kokusu olarak gelirdi şimdi birkaç gün küllükte unutulmuş sigara gibi iğrenç geliyor. Çok iyi gidiyorsun maşallah nefes alamamak ciğerlerin oksijen ihtiyacındandır. Bende halen oluyor. Temiz havaya karşı camı aç ve alabildiğin kadar derin nefes al ver iyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?