• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 GÜN

kızlar ben hala icmemeye devam ediyorum yemin etmemis olsam bazi anlar içecek duruma geliyorum yemin etmemis olsaydim emin olun simdiye kadar icerdim

offf ya amaa bugün 5. gün ve hala tik yok ne kadar daha beklemem lazim o_O

Bünyeye göre etkileme süresi değişiyor sanırım. Benim zyban kullandığım zaman doktor yazmıyordu. belki 10 sene olmuştur eczaneden almıştım. Ben sigarayla beraber içmemiştim. Bırakıp öyle ilaca başlamıştım neden bilmiyorum. Öyle önermişlerdi sanırım. Beraber içip tiksindirme diye bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Sigara bırakmanın getirdiği stres için kullanmıştım gerçekten rahatlatmıştı ama dediğim gibi kilo aldığım için yeniden sigaraya başladım.

Son düzenleme:
9. GÜN:
Kafamdaki bulutların çoğu dağılmış durumda zihnim netleşmeye başladı çok şükür.:nazar: Nikotini büyük oranda attığımı düşünüyorum. Ama eski keyfim hala yerine gelmedi. Hala bir şekilde boşluğu hissediliyor.:KK69:

1. Başaracağınıza inanın. Sizin başkalarından hiçbir farkınız yok ve sigara
içmek yada içmemek tamamen sizin elinizde.

2. Vazgeçtiğiniz hiçbir şey yok. Tam tersine kazanacağınız o kadar çok şey var
ki! Yalnızca daha sağlıklı ve daha varlıklı olmakla kalmayacak iyi günlerde
daha çok eğlenip kötü günlerde daha az sıkıntı duyacaksınız.

3-Tek bir sigara diye bir şey olmadığını anlayın artık. Sigara bir uyuşturucu
bağımlılığıdır ve zincirleme olarak devam eder. Sigara içememek yüzünden
bunalıma düşerseniz kendinizi gereksiz yere cezalandırmış olursunuz.

4. Sigarayı zarar verme olasılığı olan bir alışkanlık olarak değil uyuşturucu
bağımlılığı olarak görmelisiniz. Hoşunuza gitse de gitmese de BAĞIMLI
OLDUĞUNUZU KABUL ETMELİSİNİZ. Görmezlikten gelerek bağımlılığı yok
edemezsiniz. Bu bağımlılığın süründüren bütün hastalıklar gibi yalnızca
yaşam boyu sürmekle kalmayıp aynı zamanda giderek kötüleştiğini
unutmayın. İyileşmek için en iyi zaman şimdidir.

(Alıntı)

kızlar ilaç nihayet etki etmeye başladi siğaranin tadi çok değişti sanki saman gibi tadini alamiyorum

canim benimde eski keyfim yok o boşluğu hiçbir zaman dolduramayacagiz galiba

Yine de umutsuz olmayalım . Bırakanlar hep mutlu olduklarına göre bizim de nikotinden arınınca keyfimiz yerine gelecek canım.:KK75: kk de bırakmaya çalışanlara moral vereceğimiz günler yakındır inşallah.

sendede boylemiydi zyban kullanirken tadi saman gibi

Yok ben sigara içerken kullanmamıştım. Antidepresan niyetine bırakınca kullanmıştım ama beraber kullananlar söylüyorlar sigaradan tiksindirdiğini. Sanırım bir süre daha ilaca devam edip bitireceksin kutuyu.

Back