- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi BinbirRenk
offf ya amaa bugün 5. gün ve hala tik yok ne kadar daha beklemem lazimHayırlısı olsun inşallah yararını görürsün bundan sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf ya amaa bugün 5. gün ve hala tik yok ne kadar daha beklemem lazimHayırlısı olsun inşallah yararını görürsün bundan sonra.
Evet ılaç etkısini gostermedi hala beklıyoruz bakalımaylin hem sigara hem ilaca devam mi
Maşallah sana kaçıncı günün bügünkızlar ben hala icmemeye devam ediyorum yemin etmemis olsam bazi anlar içecek duruma geliyorum yemin etmemis olsaydim emin olun simdiye kadar icerdim
valla süper gidiyorsun benim ilaca kimi 7 günden sonra etkisi oluyor diyor kimme başka bişey bekliyorum bakalim nolacak13 gün oldu canim
offf ya amaa bugün 5. gün ve hala tik yok ne kadar daha beklemem lazim
kızlar ben hala icmemeye devam ediyorum yemin etmemis olsam bazi anlar içecek duruma geliyorum yemin etmemis olsaydim emin olun simdiye kadar icerdim
canim benimde eski keyfim yok o boşluğu hiçbir zaman dolduramayacagiz galiba
kızlar ilaç nihayet etki etmeye başladi siğaranin tadi çok değişti sanki saman gibi tadini alamiyorum
Aminnnnnnnnnnnnnn cnm hep beraber inşALLAHSenin adına sevindim canım inşallah kısa sürede temelli kurtulursun. Bir daha geriye bakmazsın.
Aminnnnnnnnnnnnnn cnm hep beraber inşALLAH
sendede boylemiydi zyban kullanirken tadi saman gibi