- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
sağol bitanem ALLAH hepimizin emeklerini boşa çıkarmasin
Amiin inşallah Aylincim bu bizim için çok önemli kendimize sağlığımızı hediye edeceğiz daha ne olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bitanem ALLAH hepimizin emeklerini boşa çıkarmasin
Bugün benim 12.günüm ben hala çok yiyorum sikintidan ama
vayyy asyacm maşALLAH sana 12 gün olmuşBugün benim 12.günüm ben hala çok yiyorum sikintidan ama
çok iyi gidiyorsun cnm başaracaksn inaniyorum sanada asyada darısı başıma olsun7.GÜN:
İki gündür iştahım normale döndü çok şükür bu benim için iyi bir gelişme
çok iyi gidiyorsun cnm başaracaksn inaniyorum sanada asyada darısı başıma olsun
hadi kolay gelsin cnm sanaBenim de bygün ilk günüm en son sigara mı dun gece 11 de içtim. Sizin 1 haftalar 12 günler be güzel. Darısı basıma
inşALLAH canim ya çok umutlandm çok birakan var bizde birakanlardan oluruz
Benim de bygün ilk günüm en son sigara mı dun gece 11 de içtim. Sizin 1 haftalar 12 günler be güzel. Darısı basıma
2. Günn dünden daha zorrrr yenilmekten korkuyorumm
Asya ne yapti acaba merak ettimNikotin yoksunluğu kolay değil, iyileşme sancıları. Benim 8. gün ilk günler gibi olmasa da hala zorlanıyorum ama günden güne farkı göreceksin sakın pes etme canım. Yerini bir şey tutmaz ama yine de bol su, sevdiğin yiyecekler, atıştırmalıklar, meşguliyetler vs. oyalanmaya çalış. Zaman geçtikçe daha az arıyorsun. Burda yaz içini dök rahatlarsın. Bizler de destek olmaya çalışırız elimizden geldiğince.
Asya ne yapti acaba merak ettim
Ben hala sabirla ilacin etki etmesini bekliyorumEvet ben de merak ettim doğrusu uğramadı dünden beri. İnşallah bozmamıştır. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Ben hala sabirla ilacin etki etmesini bekliyorum