• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 GÜN

Can'ım yaaaa.. Bende sigarayı burada bıraktım..bu site ve burada yazmak bilgi paylaşımı çok iyi geliyor insanlara..özellikle bana,, üç yıl oldu sanırım bırakalı sigarayı..hayal gibiydi bırakmak benim için.,gün gün burayada yazdım ve yol arkadaşlarımda oldu ..bu yaşıma kadar yaptığım ve bundan sonrada yapabileceğim en radikal karardır ...bırak gülüm..öyle Mutlu olacaksın ki..,ben allen carr kitabınıda okudum.. Ağzım dilim tertemiz.. Naneli sakız ve Migros'ta vardı tarçınlı sakız.,brooklyn adı sanırım..şekersiz. Ve yürüyüş bol bol.. Tebrikler sana...

Tebrikler arkadaşım çok güzel bir karar vermişsin. Ben de 15 sene neredeyse her gün 3 paket içen biriydim sadece bir kere bırakacağımı söyledim Nisan ayıydı. 1 temmuzda bırakıyorum dedim o tarihe kadar bulabildiğim her değişik sigarayı içmediğim tüm markaları alıp içtim denedim ve her gün dedim 1 temmuzda bırakıyorum... 30 haziran gecesi son sigaramı içip yattım ve 1 temmuz uyandığımda hergün ilk iş sigara yakan ben sanki kullanıyormuş gibi aklıma gelmeden elimi yüzümü yıkayıp kahvaltı hazırlamaya başladım.... ve evde içen annem( kendisini sigaraya bağlı koahtan daha sonra kaybettim) olmasına rağmen hiç canım çekmedi hiç kilo almadım sanki hiç ıcmemistim beynim sigarayı silmişti:)
8,5 senedir içmiyorum hiç başlamayı da düşünmedim...
Sanırım benim yaptığım doğru kendime o birkaç aylık zamanı tanıyıp beynimi buna alıştırmak oldu:)
Hikayemi paylaştım seni Motive etmek adına, başaracağına inanıyorum... pes etmek yok:KK50:

Çok teşekkürler lingen hikayeni paylaştığın için motivasyon harika:KK54: ben böyle bir güçlü irade görmedim :nazar: maşallah sana canım tebrik ederim. Evde içen olmasına rağmen ben hayatta yapamazdım. Annene üzüldüm mekanı cennet olsun. Maalesef hepimiz biliyoruz zararlarını ama yine de genç yaşlarda başlayıp yıllarca içiyoruz:KK43: Dünyada 6 milyon kişi her yıl sigaradan dolayı ölüyor, bunun 660 bini kendi içmediği halde pasif içicilikten. Sadece kendimizi değil çevremizi de zehirliyoruz. Özellikle daha önce bırakanların yazmaları çok yararlı oluyor bırakmak isteyenlere. Çok sağol canım:KK5:

canim binbir renk ilk once seni tebrik ediyorum ve başarınin devamini diliyorum ve soruyorum bugun kaçınci günün oldu

Can'ım yaaaa.. Bende sigarayı burada bıraktım..bu site ve burada yazmak bilgi paylaşımı çok iyi geliyor insanlara..özellikle bana,, üç yıl oldu sanırım bırakalı sigarayı..hayal gibiydi bırakmak benim için.,gün gün burayada yazdım ve yol arkadaşlarımda oldu ..bu yaşıma kadar yaptığım ve bundan sonrada yapabileceğim en radikal karardır ...bırak gülüm..öyle Mutlu olacaksın ki..,ben allen carr kitabınıda okudum.. Ağzım dilim tertemiz.. Naneli sakız ve Migros'ta vardı tarçınlı sakız.,brooklyn adı sanırım..şekersiz. Ve yürüyüş bol bol.. Tebrikler sana...

Çok teşekkürler peri :KK54: ne güzel sizleri okudukça duydukça daha çok güç geliyor ve çok özeniyorum. Evet kk de yazmak bana da iyi geliyor. Özellikle bırakıp da bırakmak isteyenlere sizler gibi moral verenler harikasınız:KK52:Çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali biz birbirimizi anlarız. Tebrik ederim canım ben de :KK5:Sigara içmeyen veya içip de bırakmayı düşünmeyen ailemizdeki kişiler bile anlayamaz. Ayrıca önerilerin için de teşekkürler canım kitabı okumuştum yine de okurum mutlaka faydası olur. Ben de bırakırsam ilerde kısmet olursa buraya gelip bırakmak isteyenleri motive ederim inşallah hayal gibi geliyor :KK75:

canim binbir renk ilk once seni tebrik ediyorum ve başarınin devamini diliyorum ve soruyorum bugun kaçınci günün oldu

Çok teşekkürler canım:KK54: benim 6. günüm oldu inşallah sonuna kadar gider ve biter. Sen de bırakmaya çalışıyordun ilaca başladın sanırım inşallah her şey yolundadır, bir sorun yoktur.

Çok teşekkürler canım:KK54: benim 6. günüm oldu inşallah sonuna kadar gider ve biter. Sen de bırakmaya çalışıyordun ilaca başladın sanırım inşallah her şey yolundadır, bir sorun yoktur.
Evet tatlım bugun 3. günüm bişey yok şimdilik araştirmalarıma gore etkisini 3 günden sora gosterırmiş sabirsizlıkla beklıyorım yarın ıkı doza çıkicam bakalım nolacak

43 günün kiymetini bil arkadaşım ozleme o laneti ne güzel ellerin saçın üstün başın kokmuyor nefesin düzgün cildindeki siğaranin getirdiği sarılık gitti boşver hiç ama hiç ozleme senin yerinde olmak isteyen çok kişi var
ya ama varya evde herkes içiyor hayatımda hiç bi değişiklik olmadı. tamda şu aralar bi tane yaksam ne gam galır ne tasa modundayım ama yeni burun ameliyatı oldum. kokusunu duyunda burnum kesilcekmiş gibi geliyor

ya ama varya evde herkes içiyor hayatımda hiç bi değişiklik olmadı. tamda şu aralar bi tane yaksam ne gam galır ne tasa modundayım ama yeni burun ameliyatı oldum. kokusunu duyunda burnum kesilcekmiş gibi geliyor
43. gündesin ve hala canin çekiyor bu nasıl lanet bir bağımlılık hiçmi kurtulamczbiz bu lanetşeyden :KK61:

oyle kesinlikle ses gittikçe kalınlaşıyor cilt karariyor bide bunun iç organlara zararı kanser ihtimalı say ssay bitmez

Evet tatlım bugun 3. günüm bişey yok şimdilik araştirmalarıma gore etkisini 3 günden sora gosterırmiş sabirsizlıkla beklıyorım yarın ıkı doza çıkicam bakalım nolacak

İnşallah iyi gelecektir aylncim çünkü çok emek verdin testlerden geçtin azimlisin ve sonuna kadar gideceksin canım. Başarılar diliyorum.:KK50:

Öncelikle geçmiş olsun canım. Evde herkes içerken 43 gün dayanmak büyük başarı tebrik ederim. Umarım bu kadar yol aldıktan sonra bir daha seni teslim almaz biter gider inşallah.:KK24: Hep öyle aldanıyoruz zaten bütün mutluluğumuz ona bağlıymış gibi. Oysa sigara içmeyen insanlar var milyarlarca ve bizim de sigaradan önce bir hayatımız vardı.:KK69:

Öncelikle geçmiş olsun canım. Evde herkes içerken 43 gün dayanmak büyük başarı tebrik ederim. Umarım bu kadar yol aldıktan sonra bir daha seni teslim almaz biter gider inşallah.:KK24: Hep öyle aldanıyoruz zaten bütün mutluluğumuz ona bağlıymış gibi. Oysa sigara içmeyen insanlar var milyarlarca ve bizim de sigaradan önce bir hayatımız vardı.:KK69:
senin kaç gün oldu

Back