- 20 Aralık 2015
- 632
- 490
- 53
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
tebrikler kararın için inş üstesinden gelirsin biz her zaman burdayiz ayni mücadeleyi veriyoruz arkadaşlar sağolsun en büyük destekçim yoksa ben ilk denemede pes edebilırdım onlar bana güç veriyor asya ve Binbirrenk ne kadar teşekkür etsem azBenimde çok fazla sebebim var bırakmak için. 1 paket içiyorum günde ve eşim kullanmıyo. Eşime ve çocuğuma yaptığım büyük haksızlık,zulüm bu resmen..pazartesi itibariyle bende gün gün yazmak isterim yaşadıklarımı. Desteğinizi bekliyorum
canim ben elimden geldiği kadar uğramaya çalişıyorum sizin bir ay oldu hala caniniz istiyormu benim siğara kokusu midemi kaldirıyor sanirım ilaçdan bakalım ilaci kesince ne olacak gerçi daha iki ay daha kullanıcam neyse hayirlisi olsun
tebrikler kararın için inş üstesinden gelirsin biz her zaman burdayiz ayni mücadeleyi veriyoruz arkadaşlar sağolsun en büyük destekçim yoksa ben ilk denemede pes edebilırdım onlar bana güç veriyor asya ve Binbirrenk ne kadar teşekkür etsem aziyiki varsiniz
Benimde çok fazla sebebim var bırakmak için. 1 paket içiyorum günde ve eşim kullanmıyo. Eşime ve çocuğuma yaptığım büyük haksızlık,zulüm bu resmen..pazartesi itibariyle bende gün gün yazmak isterim yaşadıklarımı. Desteğinizi bekliyorum
inşallah cnm tek dileğimiz bu lanet kanserçubuğundan kurtulmakSen de iyi ki varsin aylincim hepimiz cok iyi dayanisma gosterdik insallah bir daha geriye donup bakmayiz.
Benim iki arkadaşım bıraktı iki yıl önce
Bir tanesi arada içmekten bişey olmaz deyip ver bir nefes dedi 1 yıl sonra,iki hafta geçmeden paketle geldi
Diğeri hala arada Can'ım istiyo ama bi kez çeksem dayanamam,dahada bırakamam diyo.
Aman ne olur arada içerim diye düşünmeyin.o bir nefes tüm çabaları boşa çıkarıyo
Bu arada hala içmeyen arkadaş günde 3 paket içerdi. O yaptıysa bizde yapabiliriz bence
BinbirRenk 1 ay oldumu sana
çook güzel işin büyük bi kısmi gitmişAyin 5inde 1 ay olacak aylincim
çook güzel işin büyük bi kısmi gitmiş
Asya BinbirRenk nerelerdesiniz nasil gidiyor kaç günü devirdiniz bi bilgi verin yaww bak merak ediyoruz burda sizsiz olmuyor bu siğara olayı
çok güzel benim siğarasiz 5 günüm rahat geçiyor bende 1 ay doldu demeyi çok istiyorum ayrıca biri kılomu dedi acaba siğarayı birakmayi karar verdiğım andan ıtibaran 5 kılo aldim 60 dan 65 çıktim ama dert etmiyorum kılo işleri kolay benim ıçın yeterki şu ılletten kurtulayım1.AY:ın sonu
Arada bir canım sigara istiyor ama çabuk geçiyor çok şükür.
Her şey çok lezzetli geliyor tam tadını alıyorum artık iştahım yeniden açıldı.Gündüz iştahım normal iyiyim beslenmeme dikkat ediyorum 5 te akşam yemeği yiyorum, 8 de ara öğünümü yaptığım halde gece acıkıyorum atıştırıyorum yemesem uyuyamıyorum. 1 kg. aldım maalesef. Erken uyuma alışkanlığım da yok. Devamı gelir diye endişeleniyorum buna çözüm bulmalıyım. Bu aralar gece yürüyüşünü de bıraktım çünkü hem sabah hem gece yorucu olmaya başladı. Özetle sigaradan çok yemek derdim var
çok güzel benim siğarasiz 5 günüm rahat geçiyor bende 1 ay doldu demeyi çok istiyorum ayrıca biri kılomu dedi acaba siğarayı birakmayi karar verdiğım andan ıtibaran 5 kılo aldim 60 dan 65 çıktim ama dert etmiyorum kılo işleri kolay benim ıçın yeterki şu ılletten kurtulayım
Evet canm ya her sabah boğazimdan zehir akiyor sanki vucudun temizlenmesi zaman alıcak heran dua ediyorum Rabbim şu cumanin yüzü suyu hürmetine bi daha geriye dondürmesin bizi azimimizi artrsin Amiiiiiiiiiiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?