21 GÜN

tebrikler kararın için inş üstesinden gelirsin biz her zaman burdayiz ayni mücadeleyi veriyoruz arkadaşlar sağolsun en büyük destekçim yoksa ben ilk denemede pes edebilırdım onlar bana güç veriyor asya ve Binbirrenk ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsiniz

Evet ara sira olsa icilirdi gibilerden aklimdan geciyor ama kisa suruyor bagimli degilim artik cok sukur. Baskalarinin ictigi sigara uzaktan bile midemi bulandiriyor kokusuna dayanamiyorum. Ilaci biraktiktan sonra bence hic istemezsin canim cunku uzun bir zaman gecmis olacak sen bagimliliktan kurtulmus olacaksin insallah.

Sen de iyi ki varsin aylincim hepimiz cok iyi dayanisma gosterdik insallah bir daha geriye donup bakmayiz.

Tebrikler guzel kararin icin canim hayirli olsun. Bizi en iyi yine biz anlariz. Gelirsen tabii ki hepimiz yanindayiz. Ben gun gun yazdim bundan sonra Allah kismet ederse 6 ay daha aylik aylik rapor yazacagim. Burada yazmak cok iyi geliyor. Ilk gunleri atlatirsan kendinde olumlu gelismeleri gordukce daha kolaylasacaktir. Basarilar diliyorum.

Son düzenleme:
Benim iki arkadaşım bıraktı iki yıl önce
Bir tanesi arada içmekten bişey olmaz deyip ver bir nefes dedi 1 yıl sonra,iki hafta geçmeden paketle geldi
Diğeri hala arada Can'ım istiyo ama bi kez çeksem dayanamam,dahada bırakamam diyo.
Aman ne olur arada içerim diye düşünmeyin.o bir nefes tüm çabaları boşa çıkarıyo
Bu arada hala içmeyen arkadaş günde 3 paket içerdi. O yaptıysa bizde yapabiliriz bence

Evet cok haklisin canim. Bagimlilik bu tipki alkol gibi nasil biraktiktan sonra bir yudum aldiklarinda yine basliyorlar sigara da ayni bir nefes yetiyor. Bu kadar emek verdik hepimiz bir daha ayni seyleri yasamak gozum kesmiyor zaten. Bir de ne zamana kadar kendimizi ve cevremizi zehirleyecegiz bir yerde dur demek sart. Ozellikle cocugu olanlar hic dusunmeden birakmalilar.

Darısi bana ne kadar ilaçla biraksamda ister istemez zorluğunu yaşıyorum yine ama bu kez pes etmek yok Allahin izniyle

Asya BinbirRenk nerelerdesiniz nasil gidiyor kaç günü devirdiniz bi bilgi verin yaww bak merak ediyoruz burda sizsiz olmuyor bu siğara olayı

Asya BinbirRenk nerelerdesiniz nasil gidiyor kaç günü devirdiniz bi bilgi verin yaww bak merak ediyoruz burda sizsiz olmuyor bu siğara olayı

Geldim canım buralardayım ama Asyayı göremiyorum bugünlerde. Ben artık günlük yazmayı bıraktım 21 gün dolunca. Gün gün yazmıyorum aylık yazacağım ama sizler geldikçe gelirim tabii ki yaşadıklarımızı, olumlu olumsuz her şeyi paylaşalım. Siz de bilgi verin yazmak iyi geliyor kaçıncı gündesiniz neler yaşıyorsunuz gidişatınızı ben de merak ediyorum.

1.AY:ın sonu

Arada bir canım sigara istiyor ama çabuk geçiyor çok şükür.
Her şey çok lezzetli geliyor tam tadını alıyorum artık iştahım yeniden açıldı. Gündüz iştahım normal iyiyim beslenmeme dikkat ediyorum 5 te akşam yemeği yiyorum, 8 de ara öğünümü yaptığım halde gece acıkıyorum atıştırıyorum yemesem uyuyamıyorum. 1 kg. aldım maalesef. Erken uyuma alışkanlığım da yok. Devamı gelir diye endişeleniyorum buna çözüm bulmalıyım. Bu aralar gece yürüyüşünü de bıraktım çünkü hem sabah hem gece yorucu olmaya başladı. Özetle sigaradan çok yemek derdim var

çok güzel benim siğarasiz 5 günüm rahat geçiyor bende 1 ay doldu demeyi çok istiyorum ayrıca biri kılomu dedi acaba siğarayı birakmayi karar verdiğım andan ıtibaran 5 kılo aldim 60 dan 65 çıktim ama dert etmiyorum kılo işleri kolay benim ıçın yeterki şu ılletten kurtulayım

İnşallah Aylincim 1 ay da diyeceksin 5 yıl da diyeceksin ömür boyu da adını anmayacaksın. Çünkü çok azimli ve isteklisin maşallah.
Çok haklısın öncelikli sorunumuz bizi ve çevremizi sürekli zehirleyen bu maddeden sonsuza dek kurtulmak. Kiloları nasılsa veririz

Evet canm ya her sabah boğazimdan zehir akiyor sanki vucudun temizlenmesi zaman alıcak heran dua ediyorum Rabbim şu cumanin yüzü suyu hürmetine bi daha geriye dondürmesin bizi azimimizi artrsin Amiiiiiiiiiiiinnn

Evet canm ya her sabah boğazimdan zehir akiyor sanki vucudun temizlenmesi zaman alıcak heran dua ediyorum Rabbim şu cumanin yüzü suyu hürmetine bi daha geriye dondürmesin bizi azimimizi artrsin Amiiiiiiiiiiiinnn

Amiiiiiiiin inşallah.
Ben hem kk de hem de başka sitelerde sigara bırakanların hikayelerini okudum. Bazılarında öksürük başlamış senin gibi boğazım temizleniyor diyor, bazıları ağzımda yaralar çıktı diyor, bazıları da vücudumda ağrılar çıktı diyor. Ben bunların hiçbirini yaşamadım. Sporda çok fazla ter atıyorum eşofmanlarım sırılsıklam oluyor nikotini terlemekle attığımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…