- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Ben 12 Ocaktan itibaren ZYBAN kullanıyorum devlet hastanesinde göğüs hastalıkları bölümüne gittim ve ücretsiz verdiler
ZYBAN ben ve 3arkadaş birlikte aldık bizim aldığımız gün SALI idi Çarşamba sabahı 1 adet aldık Perşembe de sabah 1 adet aldık Perşembeden sonra 2 ye çıkardık Doktorun bizi yönlendirdiği şekilde, salı ve pazar arası istediğimiz kadar içmemizi pazar gününden sonra birdaha içmememizi söyledi Tam 1 hafta önce 4 kişi gitmiştik demiştim 2 arkadaşım 1 haftadır ağzına sigara koymuyor diğer arkadaşım behçet hastası ilaç bünyesine iyi gelmediği için 20 ocakta bıraktı ilacı
Bana Gelince ,Ben ilaca devam ediyorum sigaraya da ama hiç bi halt anlamıyorum 1-2 fırt çekip başkasına veriyorum şuan
ilk zamanlar fazla umursamadım ilaç sevdiğimde söylenemez ortalama 2 haftadır kullandığım bu ilacın 2-3 defa içmeyi unutmuşluğumda var.İlaç bünyeye çabuk etki yapmıyor Doktorun bize sigara içmemizi istediği hafta çok fazla bi etki yapmadı baş dönmesi dışında (düşecek gibi değil, deprem oluyormuş gibi hissi ) önemli bi etki değil Bırakmamızı söylediği hafta sersemlik akşam uyku uyuyamama sabah kalkmakta zorlanma hissettim havaların bozuk olmasınada bağlanabilir bu durum bazen böyle salak saçma sapan bi dalgınlık yaşıyorsun durduk yere saçma sapan şeylere üzülüp ağlıyorsun aşırı asabi bi kişiliğim var ama sinirlenmedim ilaçtan bu yana . Bu ilacın intihar etmeye meyilli hastalara verilmesi kesinlikle yasak . Saçma gelmişti ilk başları doktor söyleyince ama ilacın psikolojik etkileri ciddi mana aşırı fazla sürekli ölümü hatırlıyorum. Ve damağımda ve dudağımda uçuk şeklinde yaralar belirdi . Bi yandan ilacı bırakmak istiyorum ama sigarayı bırakmayı daha çok istiyorum ilaca devam ediyorum
Şuanda leyla gibiyim uçmuş durumda hatalı yazılarım olmuş olabilir kusura bakmayın o kadar da
Sizce ne yapmalıyım ?
kizlar nasilsiniz nasil gidiyor ya bendeki bu istek yine çoğaldı hiçbirzaman geçmeyecek mi
VEEEEEEEEEEEEEEE
21.GÜN:
Fiziksel olarak alışkanlığım bitti sayılır, büyük oranda nikotinin de bedenimi terk ettiğini hissediyorum. Çok emek verdim Allahın izni ve burada moral veren arkadaşlar sayesinde başladığım kilo ile bitirmek nasip oldu.Tekrar başlamam için bir bahanem yok artık. Geriye ‘şimdi olsa içilirdi’ denilen bazı anlar kaldı. Buna bazıları psikolojik bağımlılık dese de bence değil. Çünkü öyle olsa mutlaka gidip alana kadar beni zorlardı. Önceki bırakmalarımda bunu yaşadım. Bu sadece bir an gelip geçen özlem duygusundan ibaret. Ne zaman geçer, geçer mi, hep kalır mı?... Bunu zaman gösterecek. Sadece sıradan bir alışkanlık değil, yılların bağımlılığı da vardı söküp atmak kolay değil.
Burdayim cancazim ben en son günlük 1 tane içiyordum 3 gün once onuda kestim şimdilik herşey süperBen de tam size soracaktım nasıl gidiyor diye sen yazmışsın. Zaman geçtikçe daha çok uzaklaşacağına özlem artıyor sende demek ki. Geçer inşallah biraz daha sabır. Hem çok yararını gördün daha da göreceksin. Beni de zaman zaman yokluyor ama aklımdan atmaya bakıyorum. Başka şeyler getir aklına unutmaya bak Asyacım bırakmakla neler kazandığını düşün mesela. Başka çaremiz yok zaman ne gösterecek bakalım.
Aylin ne yaptı acaba? Aylin buralara uğrarsan bir ses ver bakalım.
Burdayim cancazim ben en son günlük 1 tane içiyordum 3 gün once onuda kestim şimdilik herşey süper
oooo aylin cok sevindim senin adina binbiremk canim sen ne yaptin nasıl gidiyor
canim ben elimden geldiği kadar uğramaya çalişıyorum sizin bir ay oldu hala caniniz istiyormu benim siğara kokusu midemi kaldirıyor sanirım ilaçdan bakalım ilaci kesince ne olacak gerçi daha iki ay daha kullanıcam neyse hayirlisi olsunGeldiginizde ara sira yazin arkadaslar haberleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?