Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    36
Yok fazla hareketim annem yanımda şuan her işi o yapıyor sağolsun çalışmıyorumda evdeyim rahmim mi genişliyor keselerden kaynaklı mı bilemedim

İnşallah canım benim inşallah bakalım bir dahaki randevuda gene de ağzından duyalım da net bir şey ona göre hazırlıklara başlarız. E isim dusundun mu sen hiç
Daha net bir isim yok canım ama kısa ve tek isim koycam çünkü evlenince eşlerinin soyadını da alınca isim iki satır oluyor benim öyle oldu ordan biliyorum

Daha net bir isim yok canım ama kısa ve tek isim koycam çünkü evlenince eşlerinin soyadını da alınca isim iki satır oluyor benim öyle oldu ordan biliyorum
En güzeli kısa, öz, tek kızımın da öyle bu bebişe de öyle yapacağım

İyi akşamlar beni de gruba ekler misiniz.yeni katılıyorum.
SAT:5 Ekim
Kese:5+6
Kalp atışı 6+3
İlk gebelik
Tahmini doğum:12 temmuz 2025
Tahmini cinsiyet:erkek

Yok fazla hareketim annem yanımda şuan her işi o yapıyor sağolsun çalışmıyorumda evdeyim rahmim mi genişliyor keselerden kaynaklı mı bilemedim
Benim cok hareket ettigim zaman oluyor. Sanki davul gibi sisiyor ve o gerginlik hissiyle koltukta donemiyorum bile. Dikkat ettim ama sadece cok yurudugumde ya da ayakta kaldigimda oluyor.

Bende hiç unutmuyorum 1 Nisanda nişan gelmişti Sonra o gün ağrı falan olmayınca dedik bebek bize şaka yaptı galiba. Ertesi gün sabaha karşı başladı sancılar o gün ikindi ezanıyla doğdu oğlum. Bende hiç beklemiyordum. Daha erken diye düşünüyordum. Ağrım sızım da yoktu doğacağı güne kadar. İlk çocuk geç doğuyor hele erkekse hiç bekleme demişlerdi.

Yaaaa temmuza gelmen çok iyi olmuş bizi buluşturmuş bak burada çok güzel paylaşımlar yapıyoruz birlikte. Şimdi en iyi biz anlarız birbirimizin ruh halinden. O yüzden şıradaki destek çevremizdeki destekten belki de çok daha önemli çok daha iyi gelecek bize. Ben eskiden kadınlar kulübü ne yaa falan derdim ama hamile kalmaya çalıştığım dönemde de buranın çok artısını gördüm. Şimdi de en ufacık kaygıda streste hemen burada buluyorum kendimi çok iyi geliyor

Hepiniz var olun

Kızlar 13. Haftadayım belirtilerinde azalma olan var mı? Benim belirtilerim epeyce azaldı bu da beni korkuttu açıkçası Bağırsaklarımda çok sıkışma vardı ama şimdi daha rahat. Karnımda gerginlik ve ağırlık vardı yatarken bile bir taraftan diğerine dönemiyordum şimdi bu epey azaldı neredeyse yok. Hatta karnımın üst kısmında ciddi şişlik vardı o bile inmiş bir miktar. Önceki kadar duygusal değilim önceden reklamlara bile ağlıyordum. 2. Trimester daha rahat oluyor diyorlar bunun etkisi mi acaba fikri olan var mıdır? Kontrolüm iki hafta sonra olacak ve son muayenemin üzerinden 10 gün geçti hemen ultrasona girmek istemiyorum ne yapacağımı bilemedim.

Ay bu kaşıntılar normal miiiii ??? Benimde göğsüm belim ve bazen bacaklarım kaşınıyor baktığımda da pul pul dökülmüş oluyor. Sürekli kustuğum ve vücudum susuz kaldığı içindir diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…