- 17 Kasım 2023
- 322
- 403
- 36
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.821
Önemli olan eşinin seni anlaması zaten, gerisini boşver, stres biraz hormonlardan da olabilir, iyi düşün boşver...Eşime de dedim öyle diyeceğine eline sağlık deyip iki tencereyi de kendi kaldırsaydı dedim eşim de bisey diyemedi unutmuştur dedim aşkım dedi boşver bisi olmaz dedi bende ağrım var yine de yaptım zor bisey değil iki tencereyi kaldırmak böyle şeylerr alınıyorum dedim
Benim çıkaracak kadar değil ama bir şey yediğimde hazımsızlık ve mide bulantısı oluyordu, şuan 11+4 olmuşum mide bulantısı yok denecek kadar azaldı maşallah, midenin suyunu çekecek birşeyler ye bir parça ekmek gibi... Ve geçecek merak etmeKızlar selamın aleyküm ben mide bulantısı açlık hakkında bize bi soru soracaktım…
Kızlar ben 7 veya 8 gibi akşam yemeği yiyorum saat 11 12 gibi yine açıyorum midem bulanıyor yiyorum bu gelişte az yediğim halde sanki 3 ekmek yemişim gibi hazımedemiyorum duphalac ve sade soda içiyorum yinede kıvranıyorum sizdede yemekten hemen 3 saat sonra acıkan varmı ? Bu sabah mide bulantım vardı bitane bisküvi yedim bulantım geçsin diye onuda çıkardım yani tokta olsam bulanıyorum açta olsam bulanıyorum…oluyormu sizdede çözüme açığım teşekkür ederim
sağol sanada çok geçmiş olsun.Bende sizin gibi dün kürtaj oldum. Hemde ikizlermiş onunla aynı gün öğrendim kalplerinin durduğunu… çok geçmiş olsun… inşallah bunu da atlatacağız…
Günaydın canım. Cumanın hürmetine ins güzel haberlerle dönGunaydin kizlar
Bugun kontrolum var saat 15:00 de
Her defasinda asiri heyecanlaniyorum. Sanki hep ters giden birsey varmis gibi.Bunu nasil asacagiz
Birde bugun rahim agzi olcumum var bugune kadar hep karindan bakilmisti simdi vajinal bakilcak o da beni biraz geriyorhala cok rahat degilim o konularda
GünaydınGunaydin kizlar
Her defasinda asiri heyecanlaniyorum. Sanki hep ters giden birsey varmis gibi.Bunu nasil asacagiz
Birde bugun rahim agzi olcumum var bugune kadar hep karindan bakilmisti simdi vajinal bakilcak o da beni biraz geriyorhala cok rahat degilim o konularda
Ayy benim de aynı saatte kontrolüm var bende de bı stres bı haller anlatamam vakit geçmiyorGunaydin kizlar
Demir ladyimm her seferinde icime su serpiyorsunGünaydın canım. Cumanın hürmetine ins güzel haberlerle dön
Durudurusen aklımdasın. İns senin de iyi haberlerini bekliyorum
Rahim ağzı ölçümünden hiç korkma. Ne ağrı ne acı.. Sen vajinal bakılmadıgın için belki geriliyorsun ama o kadar kolay bi şey ki anlamadan hadi kalk diyorlar insana
Benim rahimde sekil bozuklugum var erken dogum riski var en basindan beri. O yuzden olcum yapilip gerek varsa serklaj yapilcakGünaydın
Yani hep bir gerginlik oluyor bende de her kontrolde inşallah her şey yolundadır diye gidiyorum hep. Ben 12. Haftayı atlatirsam bu gerginliğim geçecek inşallah
Rahim ağzı ölçümü ne için canım? Rutin bir şey mi yoksa doktorun özellikle mı istedi. Bana hiç rutinde böyle bir ölçüm yapilmadi da o yüzden bilemedigim için sordum
insallah guzel haberlerle donecegizAyy benim de aynı saatte kontrolüm var bende de bı stres bı haller anlatamam vakit geçmiyor
Bu çok normal canım. İlk hamileligimde bulantım çoktu sık sık az az yerdim cikarirdim afedersin sonra bir daha yerdim. Öyle öyle geçti ilk 3 ay. Bu hamileligimde bulantım yok ama çok acıkınca hafif bulantı hissi geliyor yer yemez geçiyor. İlk baslarinda bunun sürekli sürekli acikiyordum 2 saate bir, 3 saatte 1. Hatta yemek yemek istemiyorum çünkü her şeyin tadı geliyor mecbur yiyorum. Yemek yemekten bıktım mutfaktan çıkamıyorum diye agladigim bile olmuştu kötü hissettiğim bir an. Hala daha sık sık az az yiyiyorum midem almıyor kg bile verdim hatta. Tek çözümü şık ve az az yemek sürekli bir şeyler atıştırmak başka çaresi yok şimdilik. Bulantı hapı kullaniyor musun?Kızlar ben 7 veya 8 gibi akşam yemeği yiyorum saat 11 12 gibi yine açıyorum midem bulanıyor yiyorum bu gelişte az yediğim halde sanki 3 ekmek yemişim gibi hazımedemiyorum duphalac ve sade soda içiyorum yinede kıvranıyorum sizdede yemekten hemen 3 saat sonra acıkan varmı ? Bu sabah mide bulantım vardı bitane bisküvi yedim bulantım geçsin diye onuda çıkardım yani tokta olsam bulanıyorum açta olsam bulanıyorum…oluyormu sizdede çözüme açığım teşekkür ederim
Canım benim çok güzel geçecek inşallah iyi haberlerle gelirsinGunaydin kizlar
Kız rahat ol gaz sancisidir oKızlar günaydın. Dün gece yatağa yattığımda inanılmaz bi ağrım oldu. Bi 5-6 dk sürdü. Kasık bölgemde sanki patlayacak gibiydi. O kadar korktuk ki eşim doktora gidelim dedi hemen kalktım lavaboya koştuk hiç bi şey gelmemiş her şey yolundaydı. Sonrasında çok özür diliyerek söylüyorum gaz çıkardım ve ağrım azalarak bitti. Gaz sancısı mıydı anlamadım yani. Sabah uyandım her şey yolunda. Sizce doktora gitmeme gerek var mı yoksa bu bir gaz sancısı mıydı
Güzel haberlerle gel inşallahAyy benim de aynı saatte kontrolüm var bende de bı stres bı haller anlatamam vakit geçmiyor
bende özel bir hastaneye gidiyorum dr um buraya yönlendirdi perinatoloji bölümü güzel inşaallah gönlüne göre biryer bulursunTeşekkür ederim Başakşehir bana uzak kalıyor bir de devlet hastanesine gitmek istemiyorum
Sağol canım teşekkür ederim inşallahbende özel bir hastaneye gidiyorum dr um buraya yönlendirdi perinatoloji bölümü güzel inşaallah gönlüne göre biryer bulursun
erkek benceSelam kızlar dün benimde kontrolüm vardı. Arkadaşımızdan kötü haber gelince yazmak istemedim. Her şey yolunda şükür 12+1 günlük. Sat ile uyumlu. Ense kalınlığı ve burun kemiğine baktı doktorum normal dedi. Cinsiyeti bir dahaki kontrolde soyleyecekmis. Sizden tahminlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 3526991
Hadi inşallah çok güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıklı hayırlı haberler al. O his maalesef bende de var inşallah atlatıcazGunaydin kizlar
Canım o hangi hafta yapılıyor bana hiç öyle birşey demediler. Güzel haberlerini bekliyoruz canım... Heyecana ne yapılır ben de bilmiyorum, fetal DNA sonucumu bekliyorum, çok korkuyorum. Bugün cuma birbirimize dua edelim hepimiz... Rabbim cümlemize sağlıklı evlat nasip etsinGunaydin kizlar
Cok tesekkur ederimHadi inşallah çok güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıklı hayırlı haberler al. O his maalesef bende de var inşallah atlatıcaz
11/12. Hafta itibariyle yapiliyormus doktor buyuk ihtimal bakar ama risk yoksa size hic bundan bahsetmez bile. O yuzden hic endiselenme.Canım o hangi hafta yapılıyor bana hiç öyle birşey demediler. Güzel haberlerini bekliyoruz canım... Heyecana ne yapılır ben de bilmiyorum, fetal DNA sonucumu bekliyorum, çok korkuyorum. Bugün cuma birbirimize dua edelim hepimiz... Rabbim cümlemize sağlıklı evlat nasip etsinAllah hiç birinizi üzmesin kızlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza versin siz de bana dua edin ne olur..
Bu arada kotu deneyim yaşayan arkadaslarim eğer bunu okuyorsanız,benim iki kere kalbi durdu gebeliklerimde. İkisinde de hiç geçmeyecek sandım, hiç anne olamayacağımı dusundum kendimi çok üzdüm... ama geçti. Şimdi de anne olabilecek miyim bilemem ama geçiyor ve yerine başka bir bebek geliyor... Bol bol kendiniz için dua edin ve herşeyde bir hayır olduğuna inanınAllah sağlıklısini verecek göreceksiniz....
Allah yardımcın olsun başın sağolsunBen bugün kürtaj oldum nasip değilmiş listeden silebilirsiniz
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
Recep Has, Atıl yüksel