Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    26
Önemli olan eşinin seni anlaması zaten, gerisini boşver, stres biraz hormonlardan da olabilir, iyi düşün boşver...

Benim çıkaracak kadar değil ama bir şey yediğimde hazımsızlık ve mide bulantısı oluyordu, şuan 11+4 olmuşum mide bulantısı yok denecek kadar azaldı maşallah, midenin suyunu çekecek birşeyler ye bir parça ekmek gibi... Ve geçecek merak etme

Gunaydin kizlar
Bugun kontrolum var saat 15:00 de
Her defasinda asiri heyecanlaniyorum. Sanki hep ters giden birsey varmis gibi.Bunu nasil asacagiz
Birde bugun rahim agzi olcumum var bugune kadar hep karindan bakilmisti simdi vajinal bakilcak o da beni biraz geriyor hala cok rahat degilim o konularda

Günaydın canım. Cumanın hürmetine ins güzel haberlerle dön

Durudurusen aklımdasın. İns senin de iyi haberlerini bekliyorum

Rahim ağzı ölçümünden hiç korkma. Ne ağrı ne acı.. Sen vajinal bakılmadıgın için belki geriliyorsun ama o kadar kolay bi şey ki anlamadan hadi kalk diyorlar insana

Günaydın

Yani hep bir gerginlik oluyor bende de her kontrolde inşallah her şey yolundadır diye gidiyorum hep. Ben 12. Haftayı atlatirsam bu gerginliğim geçecek inşallah

Rahim ağzı ölçümü ne için canım? Rutin bir şey mi yoksa doktorun özellikle mı istedi. Bana hiç rutinde böyle bir ölçüm yapilmadi da o yüzden bilemedigim için sordum

Standart bi ölçüm. Genelde gebeliğin ortasında yapılır. Detaylı ultrason zamanına da denk gelir.

Ben geçen böbrek acısıyla acile gidince de ölçtü. Erken doğum riski var mı diye tedbiren yapılan bir ölçüm. Tam hatırlamıyorum ama rahim ağzının 3-4 cm bi uzunlukta olması gerek. Daha kısa olunca serklaj denen bi dikim işlemiyle kuvvetlendiriyorlar ki bebek ağırlaştıkca bi tehlike olmasın.

Kızlar günaydın. Dün gece yatağa yattığımda inanılmaz bi ağrım oldu. Bi 5-6 dk sürdü. Kasık bölgemde sanki patlayacak gibiydi. O kadar korktuk ki eşim doktora gidelim dedi hemen kalktım lavaboya koştuk hiç bi şey gelmemiş her şey yolundaydı. Sonrasında çok özür diliyerek söylüyorum gaz çıkardım ve ağrım azalarak bitti. Gaz sancısı mıydı anlamadım yani. Sabah uyandım her şey yolunda. Sizce doktora gitmeme gerek var mı yoksa bu bir gaz sancısı mıydı

Ayy benim de aynı saatte kontrolüm var bende de bı stres bı haller anlatamam vakit geçmiyor

Demir ladyimm her seferinde icime su serpiyorsun

Benim rahimde sekil bozuklugum var erken dogum riski var en basindan beri. O yuzden olcum yapilip gerek varsa serklaj yapilcak
Aslinda genel olarak karin ultrasonundada olculuyor ama herhangi bir sorun yoksa doktor bunun icin size bir bilgilendirme yapmiyormus. Riskli durumlarda konu gun yuzune cikiyor iste
Ayy benim de aynı saatte kontrolüm var bende de bı stres bı haller anlatamam vakit geçmiyor
insallah guzel haberlerle donecegiz

Bu çok normal canım. İlk hamileligimde bulantım çoktu sık sık az az yerdim cikarirdim afedersin sonra bir daha yerdim. Öyle öyle geçti ilk 3 ay. Bu hamileligimde bulantım yok ama çok acıkınca hafif bulantı hissi geliyor yer yemez geçiyor. İlk baslarinda bunun sürekli sürekli acikiyordum 2 saate bir, 3 saatte 1. Hatta yemek yemek istemiyorum çünkü her şeyin tadı geliyor mecbur yiyorum. Yemek yemekten bıktım mutfaktan çıkamıyorum diye agladigim bile olmuştu kötü hissettiğim bir an. Hala daha sık sık az az yiyiyorum midem almıyor kg bile verdim hatta. Tek çözümü şık ve az az yemek sürekli bir şeyler atıştırmak başka çaresi yok şimdilik. Bulantı hapı kullaniyor musun?
Canım benim çok güzel geçecek inşallah iyi haberlerle gelirsin vajinal bakma konusunda bir şey diyemiyorum ben de öyleyim çünkü hiç rahat olamıyorum ama napalim mecbur baktiriyoruz sen ve bebeğin iyi ol da bebeğini düşünüp rahatlamaya calis
Kız rahat ol gaz sancisidir o afedersin büyük tuvaletim gelince veya gaz gelince bir ağrı saplanıyor aklım cikiyor bazen noluyoruz diye. Hele gaz gelince çok şükür bir şey olmadan geçiyor gidiyor öyledir senin de diye düşünüyorum ben de yaşıyorum çünkü kanama falan bir şey yok her şey yolunda ağrın yoksa bence rahat ol

erkek bence

Hadi inşallah çok güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıklı hayırlı haberler al. O his maalesef bende de var inşallah atlatıcaz

Canım o hangi hafta yapılıyor bana hiç öyle birşey demediler. Güzel haberlerini bekliyoruz canım... Heyecana ne yapılır ben de bilmiyorum, fetal DNA sonucumu bekliyorum, çok korkuyorum. Bugün cuma birbirimize dua edelim hepimiz... Rabbim cümlemize sağlıklı evlat nasip etsin Allah hiç birinizi üzmesin kızlar bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza versin siz de bana dua edin ne olur..

Bu arada kotu deneyim yaşayan arkadaslarim eğer bunu okuyorsanız,benim iki kere kalbi durdu gebeliklerimde. İkisinde de hiç geçmeyecek sandım, hiç anne olamayacağımı dusundum kendimi çok üzdüm... ama geçti. Şimdi de anne olabilecek miyim bilemem ama geçiyor ve yerine başka bir bebek geliyor... Bol bol kendiniz için dua edin ve herşeyde bir hayır olduğuna inanın Allah sağlıklısini verecek göreceksiniz....

Hadi inşallah çok güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıklı hayırlı haberler al. O his maalesef bende de var inşallah atlatıcaz
Cok tesekkur ederim İnsallah yaa
11/12. Hafta itibariyle yapiliyormus doktor buyuk ihtimal bakar ama risk yoksa size hic bundan bahsetmez bile. O yuzden hic endiselenme.
Risk gorulmediginde ustten ultrasonla bakip geciyormus yani biz bilmeden.
Amin canim insallah bebislerimizi saglikla hepimiz kucagimiza alalim
Bu sefer senin icinde guzel sonuclanacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…