Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    26
Bence de bana gaz sancısı givi geldi ya şu an hiç bir şey yok şükür içime su serptin kuzucuğum ya teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Yok kuzum kullanmıyorum kullananların bazıları geçmiyor diyince almadım drum da önermeyince kullanmadım

Bence de bana gaz sancısı givi geldi ya şu an hiç bir şey yok şükür içime su serptin kuzucuğum ya teşekkür ederim
Rica ederim canım benim aynı seyleri yaşıyoruz baksana
Yok kuzum kullanmıyorum kullananların bazıları geçmiyor diyince almadım drum da önermeyince kullanmadım
Eğer bulantin çoksa bence Druna bir danış ilk hamileligimde kullanıp rahatliyordum. Belki sana iyi gelir herkeste aynı etki olmuyor sonuçta canım benim

Kızlar ya bişey takıldı benim kafama. İlk 3 ayda lekelenme kanama yaşayan gebelerde erken doğum riski vs oluyormu? Bu bi sinyal gibimi acaba? Kafamda bir sürü soru dolaşıyo bu kanamadan sonra.

Kızlar ya bişey takıldı benim kafama. İlk 3 ayda lekelenme kanama yaşayan gebelerde erken doğum riski vs oluyormu? Bu bi sinyal gibimi acaba? Kafamda bir sürü soru dolaşıyo bu kanamadan sonra.
Benim kızımda 3 ay lekelenme hatta kanamalarım oldu ama prenses 39+5 de doğdu hiç gelmeye niyeti yoktu

Canım daha önce de yazmıştım yine yazayım arkadaşımda gayet adet kanaması gibi kanama oldu progestan verdi ona doktor doğuma kadar kullandı, erken doğum yapmadi. Genel olarak öyle bir risk var mı onu bilmiyorum ama bazı hamilelerde kanama olduğunu ve herşeyin normal gittiğini duydum, yine de kanama her zaman doktor kontrolünde olmaliymis

Bu hamileliğim kızıma göre çok farklı geçiyor. O yüzden benimde tahminim o yönde bakalım hayırlısı olur inşallah
Valla benimki de kızıma göre çok farklı geçiyordu ama Dr dün yine %90 kız dedi ben de şaşırdım hayırlısı olsun en sağlıklı şekilde gelsin inşallah minik

Benim kızımda 3 ay lekelenme hatta kanamalarım oldu ama prenses 39+5 de doğdu hiç gelmeye niyeti yoktu
Her hangi bi ilaç kullandınızmı peki? Bu durumda bebeğin kız olduğunamı yorsam kafamda deli sorular.
Tekrardan teşekkür ederim cnm. Bnm doktorum leke varsa kullan değilse kullanma şeklinde ilerliyor. Bnmde kafamı bu karıştırdı acaba devamlı kullanmammı gerekirdi gibisinden.

Valla benimki de kızıma göre çok farklı geçiyordu ama Dr dün yine %90 kız dedi ben de şaşırdım hayırlısı olsun en sağlıklı şekilde gelsin inşallah minik
Benim doktor bı dahaki sefere soyleyecekmis dayanabilirsen dayan Ali Cabbar Aslında kız olsa kızıma arkadaş olur çok güzel olur. Ama bu seferde eşime gün doğacak 3. Yapalım belki erkek olur diye bahanesi olacak gerçi o her şekilde 3. İstiyor ya benim bünye kaldırmaz
Sadece ilk 3 ay düşük olmaması için kullandım. Sonra bıraktırdı doktorum. normal her hamilenin kullandığı vitaminlere devam ettim

Bugün gidecem canjm inşallah

Alakası yok bende hiç kanama olmadı kızımda ama görümcemin ilk 3 ay ful kanamalıydı 38. Haftadan sonra doğurdu

Aşırı kanama yoksa rahat ol benim çevremdeki gebeliklerin yüzde doksanı kanamalı

Kızlar, ikili test sonucum için doktor risk değerin yüksek tekrardan perinatolojiyle bı görüş dedi neden ki ?
Rapor nerede?

Bildiğim oranlar var. 1/350, 1/280 gibi. Bunların altı riskli sayılıyor. Daha ayrıntılı bakılsın diye Perinatolojiye yönlendirmiş olabilir. YagmurTanem de öyle olmuştu hatırlatsın.

Rapor nerede?

Bildiğim oranlar var. 1/350, 1/280 gibi. Bunların altı riskli sayılıyor. Daha ayrıntılı bakılsın diye Perinatolojiye yönlendirmiş olabilir. YagmurTanem de öyle olmuştu hatırlatsın.
Ay rapor mapor aklıma gelmedi ki direkt doktora düşüyordu, elden almadım doktor öyle söyleyince de istemek aklıma bile gelmedi

Cinsiyette söylemedi o öyle söyleyince benim hicbirsey sormak aklıma gelmedi iki dusugum var da aklımdan bir sürü görüntü geçti gerisini dusunemedim

Eklentiler

• 1000015883.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 35
Ya hiç sorma benimki de dün artık 3.ye dedi hem de annesinin yanında. Utandım saçmalama falan dedim. İlla erkek olsun dediğinden değil aynı seninki gibi 3 falan diyordu en baştan beri. Ben de olmaz diyorum hep ben de kaldiramam
Kızlar, ikili test sonucum için doktor risk değerin yüksek tekrardan perinatolojiyle bı görüş dedi neden ki ?
Canım hiç anladığım bir konu değil inşallah korkulacak bir şey yoktur dualarım seninle. Drdan raporu isteyebiliyor musun hastanede misin halen

Çıktım, e nabiza niye düşmez ki ya off şimdi catlayacagim bı boşluğa düştüm normalde her yere girer çıkarım bı şok geldi hiç birşey aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…