- 22 Mayıs 2023
- 1.384
- 1.375
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.841
Bence de bana gaz sancısı givi geldi yaBu çok normal canım. İlk hamileligimde bulantım çoktu sık sık az az yerdim cikarirdim afedersin sonra bir daha yerdim. Öyle öyle geçti ilk 3 ay. Bu hamileligimde bulantım yok ama çok acıkınca hafif bulantı hissi geliyor yer yemez geçiyor. İlk baslarinda bunun sürekli sürekli acikiyordum 2 saate bir, 3 saatte 1. Hatta yemek yemek istemiyorum çünkü her şeyin tadı geliyor mecbur yiyorum. Yemek yemekten bıktım mutfaktan çıkamıyorum diye agladigim bile olmuştu kötü hissettiğim bir an. Hala daha sık sık az az yiyiyorum midem almıyor kg bile verdim hatta. Tek çözümü şık ve az az yemek sürekli bir şeyler atıştırmak başka çaresi yok şimdilik. Bulantı hapı kullaniyor musun?
Canım benim çok güzel geçecek inşallah iyi haberlerle gelirsinvajinal bakma konusunda bir şey diyemiyorum ben de öyleyim çünkü hiç rahat olamıyorum ama napalim mecbur baktiriyoruz sen ve bebeğin iyi ol da bebeğini düşünüp rahatlamaya calis
Kız rahat ol gaz sancisidir oafedersin büyük tuvaletim gelince veya gaz gelince bir ağrı saplanıyor aklım cikiyor bazen noluyoruz diye. Hele gaz gelince çok şükür bir şey olmadan geçiyor gidiyor öyledir senin de diye düşünüyorum ben de yaşıyorum çünkü kanama falan bir şey yok her şey yolunda ağrın yoksa bence rahat ol
Cok tesekkur ederimİnsallah yaa
11/12. Hafta itibariyle yapiliyormus doktor buyuk ihtimal bakar ama risk yoksa size hic bundan bahsetmez bile. O yuzden hic endiselenme.
Risk gorulmediginde ustten ultrasonla bakip geciyormus yani biz bilmeden.
Amin canim insallah bebislerimizi saglikla hepimiz kucagimiza alalim
Bu sefer senin icinde guzel sonuclanacak insallah.
Yok kuzum kullanmıyorum kullananların bazıları geçmiyor diyince almadım drum da önermeyince kullanmadımBu çok normal canım. İlk hamileligimde bulantım çoktu sık sık az az yerdim cikarirdim afedersin sonra bir daha yerdim. Öyle öyle geçti ilk 3 ay. Bu hamileligimde bulantım yok ama çok acıkınca hafif bulantı hissi geliyor yer yemez geçiyor. İlk baslarinda bunun sürekli sürekli acikiyordum 2 saate bir, 3 saatte 1. Hatta yemek yemek istemiyorum çünkü her şeyin tadı geliyor mecbur yiyorum. Yemek yemekten bıktım mutfaktan çıkamıyorum diye agladigim bile olmuştu kötü hissettiğim bir an. Hala daha sık sık az az yiyiyorum midem almıyor kg bile verdim hatta. Tek çözümü şık ve az az yemek sürekli bir şeyler atıştırmak başka çaresi yok şimdilik. Bulantı hapı kullaniyor musun?
Canım benim çok güzel geçecek inşallah iyi haberlerle gelirsinvajinal bakma konusunda bir şey diyemiyorum ben de öyleyim çünkü hiç rahat olamıyorum ama napalim mecbur baktiriyoruz sen ve bebeğin iyi ol da bebeğini düşünüp rahatlamaya calis
Kız rahat ol gaz sancisidir oafedersin büyük tuvaletim gelince veya gaz gelince bir ağrı saplanıyor aklım cikiyor bazen noluyoruz diye. Hele gaz gelince çok şükür bir şey olmadan geçiyor gidiyor öyledir senin de diye düşünüyorum ben de yaşıyorum çünkü kanama falan bir şey yok her şey yolunda ağrın yoksa bence rahat ol
Rica ederim canım benim aynı seyleri yaşıyoruz baksanaBence de bana gaz sancısı givi geldi yaşu an hiç bir şey yok şükür içime su serptin kuzucuğum ya teşekkür ederim
Eğer bulantin çoksa bence Druna bir danış ilk hamileligimde kullanıp rahatliyordum. Belki sana iyi gelir herkeste aynı etki olmuyor sonuçta canım benimYok kuzum kullanmıyorum kullananların bazıları geçmiyor diyince almadım drum da önermeyince kullanmadım
Bu hamileliğim kızıma göre çok farklı geçiyor. O yüzden benimde tahminim o yönde bakalım hayırlısı olur inşallaherkek bence
Benim kızımda 3 ay lekelenme hatta kanamalarım oldu ama prenses 39+5 de doğdu hiç gelmeye niyeti yoktuKızlar ya bişey takıldı benim kafama. İlk 3 ayda lekelenme kanama yaşayan gebelerde erken doğum riski vs oluyormu? Bu bi sinyal gibimi acaba? Kafamda bir sürü soru dolaşıyo bu kanamadan sonra.
Canım daha önce de yazmıştım yine yazayım arkadaşımda gayet adet kanaması gibi kanama oldu progestan verdi ona doktor doğuma kadar kullandı, erken doğum yapmadi. Genel olarak öyle bir risk var mı onu bilmiyorum ama bazı hamilelerde kanama olduğunu ve herşeyin normal gittiğini duydum, yine de kanama her zaman doktor kontrolünde olmaliymisKızlar ya bişey takıldı benim kafama. İlk 3 ayda lekelenme kanama yaşayan gebelerde erken doğum riski vs oluyormu? Bu bi sinyal gibimi acaba? Kafamda bir sürü soru dolaşıyo bu kanamadan sonra.
Valla benimki de kızıma göre çok farklı geçiyordu ama Dr dün yine %90 kız dedi ben de şaşırdımBu hamileliğim kızıma göre çok farklı geçiyor. O yüzden benimde tahminim o yönde bakalım hayırlısı olur inşallah
Her hangi bi ilaç kullandınızmı peki? Bu durumda bebeğin kız olduğunamı yorsamBenim kızımda 3 ay lekelenme hatta kanamalarım oldu ama prenses 39+5 de doğdu hiç gelmeye niyeti yoktu
Tekrardan teşekkür ederim cnm. Bnm doktorum leke varsa kullan değilse kullanma şeklinde ilerliyor. Bnmde kafamı bu karıştırdı acaba devamlı kullanmammı gerekirdi gibisinden.Canım daha önce de yazmıştım yine yazayım arkadaşımda gayet adet kanaması gibi kanama oldu progestan verdi ona doktor doğuma kadar kullandı, erken doğum yapmadi. Genel olarak öyle bir risk var mı onu bilmiyorum ama bazı hamilelerde kanama olduğunu ve herşeyin normal gittiğini duydum, yine de kanama her zaman doktor kontrolünde olmaliymis
Benim doktor bı dahaki sefere soyleyecekmis dayanabilirsen dayan Ali CabbarValla benimki de kızıma göre çok farklı geçiyordu ama Dr dün yine %90 kız dedi ben de şaşırdımhayırlısı olsun en sağlıklı şekilde gelsin inşallah minik
Sadece ilk 3 ay düşük olmaması için kullandım. Sonra bıraktırdı doktorum. normal her hamilenin kullandığı vitaminlere devam ettimHer hangi bi ilaç kullandınızmı peki? Bu durumda bebeğin kız olduğunamı yorsamkafamda deli sorular.
Tekrardan teşekkür ederim cnm. Bnm doktorum leke varsa kullan değilse kullanma şeklinde ilerliyor. Bnmde kafamı bu karıştırdı acaba devamlı kullanmammı gerekirdi gibisinden.
Bugün gidecem canjm inşallahGünaydın canım. Cumanın hürmetine ins güzel haberlerle dön
Durudurusen aklımdasın. İns senin de iyi haberlerini bekliyorum
Rahim ağzı ölçümünden hiç korkma. Ne ağrı ne acı.. Sen vajinal bakılmadıgın için belki geriliyorsun ama o kadar kolay bi şey ki anlamadan hadi kalk diyorlar insana
Alakası yok bende hiç kanama olmadı kızımda ama görümcemin ilk 3 ay ful kanamalıydı 38. Haftadan sonra doğurduKızlar ya bişey takıldı benim kafama. İlk 3 ayda lekelenme kanama yaşayan gebelerde erken doğum riski vs oluyormu? Bu bi sinyal gibimi acaba? Kafamda bir sürü soru dolaşıyo bu kanamadan sonra.
Aşırı kanama yoksa rahat ol benim çevremdeki gebeliklerin yüzde doksanı kanamalıHer hangi bi ilaç kullandınızmı peki? Bu durumda bebeğin kız olduğunamı yorsamkafamda deli sorular.
Tekrardan teşekkür ederim cnm. Bnm doktorum leke varsa kullan değilse kullanma şeklinde ilerliyor. Bnmde kafamı bu karıştırdı acaba devamlı kullanmammı gerekirdi gibisinden.
Rapor nerede?Kızlar, ikili test sonucum için doktor risk değerin yüksek tekrardan perinatolojiyle bı görüş dedi neden ki ?
Ay rapor mapor aklıma gelmedi ki direkt doktora düşüyordu, elden almadım doktor öyle söyleyince de istemek aklıma bile gelmediRapor nerede?
Bildiğim oranlar var. 1/350, 1/280 gibi. Bunların altı riskli sayılıyor. Daha ayrıntılı bakılsın diye Perinatolojiye yönlendirmiş olabilir. YagmurTanem de öyle olmuştu hatırlatsın.
Ya hiç sorma benimki de dün artık 3.ye dedi hem de annesinin yanında. Utandım saçmalama falan dedim.Benim doktor bı dahaki sefere soyleyecekmis dayanabilirsen dayan Ali CabbarAslında kız olsa kızıma arkadaş olur çok güzel olur. Ama bu seferde eşime gün doğacak 3. Yapalım belki erkek olur diye bahanesi olacak gerçi o her şekilde 3. İstiyor ya benim bünye kaldırmaz
Sadece ilk 3 ay düşük olmaması için kullandım. Sonra bıraktırdı doktorum. normal her hamilenin kullandığı vitaminlere devam ettim
Canım hiç anladığım bir konu değil inşallah korkulacak bir şey yoktur dualarım seninle. Drdan raporu isteyebiliyor musun hastanede misin halenKızlar, ikili test sonucum için doktor risk değerin yüksek tekrardan perinatolojiyle bı görüş dedi neden ki ?
Çıktım, e nabiza niye düşmez ki ya off şimdi catlayacagim bı boşluğa düştüm normalde her yere girer çıkarım bı şok geldi hiç birşey aklıma gelmediYa hiç sorma benimki de dün artık 3.ye dedi hem de annesinin yanında. Utandım saçmalama falan dedim.İlla erkek olsun dediğinden değil aynı seninki gibi 3 falan diyordu en baştan beri. Ben de olmaz diyorum hep ben de kaldiramam
Canım hiç anladığım bir konu değil inşallah korkulacak bir şey yoktur dualarım seninle. Drdan raporu isteyebiliyor musun hastanede misin halen