Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    24
Benim de bugün 10+6 . Midem sabah biraz bulanır gibi oldu gündüz fena değildi çok şükür . Masa başı çalışıyorum çok oturunca kasıklar ağrıyor . Eve geldim uzandım şimdi nasıl sırtım ağrımış keşke işte de şöyle arada uzanabileceğimiz birşey olsa

İlerleyen zamanlarda ağrılarımiz artacak gibi 15 dakika da bir kaç adım atmak için kalk hareket et canım, kasık agrisi normal rahim genisliyor

Umarım bizim gazlı olmamıza bebeğin bir alakası olmaz

Maşallah kuzum sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı olsun
Umarım bizim gazlı olmamıza bebeğin bir alakası olmaz
İnşallah en büyük dileklerinde biri bu

Sağol, sana da çok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz tedavi edilir. Ben de üç ay dolunca tekrar sorayım. 14. Haftada bitiyormuş ilk dönem.

Nasıl mutluyum o kadar çok bekledikki 4 yılın sonunda geldi minik bebeğim annesinede supriz yapti erkek oldu Allah tüm annelerin kucağına sağlıkla almayi nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim

Ben bugün kürtaj oldum nasip değilmiş listeden silebilirsiniz
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım.. çok üzgünüm ne desem bilemiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah başın sağolsun. En kısa en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına al inşallah güzel bir yavru. Dualarım seninle.

Kızlar yüzümde çok sivilce çıktı . Afedersiniz gaz bombasına döndüm. Oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. Var mı benim gibi olan
Bende çok büyük sivilceler çıktı oysa ben ergenlikte bile çıkarmamıştım bide yemek sonrası aynen mide krampları yaşıyorum gazdan baskı oluyor çıkarana kadar kıvranıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…